Gordak985 4208 Napisano April 2 Drug član, 2074 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Hoćeš gurati i dalje da poprave? Gde ići na servis? Ma hoću, nego polako :-)Kolega svoj 525dsx održava kod Fiće točka. Zadovoljan je.Sent from my DNP-NX9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 89 Napisano April 2 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo , pošto sam uzeo 2 sr3 i nautici i 4 Segway a za posao,znam ih većinu u servisu i znam da čekaju info od fabrike za softver za gorivo, a servise imate više pogotovu u Beogradu ,ja sam i kvadove i motor radio kod Fice točka i moto garaže, iz prostog razloga jer je uvek velika gužva u glavnom servisu i zbog broja vozila i zbog sklapanja novih,čisto kažem kao savet ,momci su super ali sad su u haosu zbog isporuke posle sajma jer svi hoće motor za odmah ,topla preporuka za fiću momak je na mestu i profesionalan skroz,i ostali takodje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salekojot 14 Napisano April 4 U prolazu, 7 postova Lokacija: Нови Сад Motocikl: Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Данас је баш леп дан за вожњу. Клинац пеца на каналу, па да га обиђем. За сада једина примедба је, да не ради сензор задње гуме. Приказује две црвене линије и имам упозорење жуте боје, вероватно због тога. Скутер ми је упалио вентилатор после пређених 6км. Хмммм. Иначе сам уживао у вожњи. Послато са 23124RN87C помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurovic S. 58 Napisano April 4 (promenjeno) U prolazu, 63 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno ista situacija kod mene, ja se i dalje nadam da mu treba vremena za pritisak jer u podesavanjima pise Calculating Promenio April 4 član Djurovic S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 269 Napisano April 4 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Probajte da ispustate pritisak dok uparujete senzor. Tako se poveže. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 731 Napisano April 4 (promenjeno) Zainteresovan, 691 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Ima u uputstvu tačna procedura, ako ne uspe znači da je senzor ćao Promenio April 4 član nuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17784 Napisano April 5 Integrisan, 9768 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Senzori točkova kad se usvajaju, obično se traži da za 1b pneumati(ci)k bude više napumpan pre nego se krene sa radom. Pored dijagnostickig uredjaja treba jos jedan mali alatčić koji hvata signal kod ventila i salje ga uređaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 269 Napisano Nedelja u 18:35 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Devojka je čitala uputstvo i pitali smo pametnjakovića (čitaj AI). Pokrenuli povezivanje i pritisnuo sam ventil da ispušta vazduh i povezali su se. Dopumpao gumu i sve ok. Ne znam ima li razlike između proizvođača/sistema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salekojot 14 Napisano Nedelja u 21:11 U prolazu, 7 postova Lokacija: Нови Сад Motocikl: Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Када пустим очитавање сензора, пријави "fail". Видећу сутра и метод испуштања ваздуха, на некој пумпи. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 269 Napisano Ponedeljak u 07:44 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, pored kompresora nekog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurovic S. 58 Napisano Ponedeljak u 11:46 U prolazu, 63 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/4/2026 at 8:41 PM, VPetar said: Probajte da ispustate pritisak dok uparujete senzor. Tako se poveže. Hvala, upalilo je! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salekojot 14 Napisano pre 7 sati U prolazu, 7 postova Lokacija: Нови Сад Motocikl: Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan На моју жалост у среду ме дочекао ружан случај. Хтео да возим скутер и да идем да средим задњи сензор притиска и скутер неће да се стартује. Почео екран да зеза и да се рестартује. Када сам ушао у подешавање, видим да је напон на акумулатору 6,9 волти!? Јбт недељу ипо дана нов скутер, већ два фелера! Зовем продавницу у четвртак ујутро, каже зови сервис. Зовем сервис, каже ми момак да дођем одмах у сервис и да ће погледати скутер. Ја му кажем како када ми је напон 6,9 волти, не могу да га покренем!? Преузме позив мајстор и каже да је акумулатор неисправан и да ће доћи неко да извади акумулатор или да га са бустером покрене па да се оде у сервис на рекламацију. Око 15 часова их зовем, кажу да немају никог да дође иако ми је сервис удаљен 2 километра од мене. Да зовем у уторак....Остадох ја да чекам завршетак празника. Уфффф а себе сам убеђивао да је ово ипак "премијум кинеска" марка. Послато са 23124RN87C помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2349 Napisano pre 7 sati Drug član, 1458 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Stpje im dugo na lagaeru i akumulatori budu dugo bez punjenja. Nije to jedinstven slucaj, desava se i na automobilima novim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6920 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 5008 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pišu neki po netu da taj senzor guma radi i kada je motorin iskjučen, u pozadini. Da li je to istina, ne znam, ali je zvuči moguće da pokušava da se nakači na računar, ali ako ima grešku, u connecting je fazi non stop, i tako istroši aku u mirovanju. Za svaki slučaj, kada ti srede akumulator, namesti i taj senzor da bude kako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 731 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 691 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze ovo sa senzorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6920 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 5008 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima sa akumulatorom. Verovatno da je baterija bila loša, a ako ECU nije išao u standby iz nekog razloga, možda i zbog pokušavanja kačenja senzora, dokosurilo ga je. Naravno, to je samo pretpostavka. Al opet podsećanje, za svaki slučaj, wifi ključ ne ostavljajte u dometu vozila, kad je skuter parkiran, to arči i aku i bateriju ključa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 731 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 691 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Senzor se konektuje tek kada skuter krene osim ako se ne inicira ručno zarad kalibracije i povezivanja. Meni jedan senzor nije radio i to nisam ni rešio dok je skuter bio i mom vlasništvu. Ovde je ili aku neispravan, ili bio nedovoljno napunjen jer se slabo vozio a nedavno kupljen skuter, ili prosto ćelija rekla pa pa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9236 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Ne silazi, 3728 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Moj skuter ima veći akku od kawasakija 1000. I fizički i po kapacitetu. Skuteri pre svega imaju najgori vid rada, milion startova i sve kratke relacije. S vremena na vreme bi ga valjalo napuniti. Jednom kad doživi duboko pražnjenje akku strada. Kad smo kod toga, pre koji dan sam jurio neke gluposti po gradu skuterom, 3-4 starta u razmaku od par km.. Ja na dugme on nju... Pošto ima voltaža na tabli vidim da je pao na 6.6v.. U reko.. Skinem vratim kontakt mislim ni 10.5v.. Jedva sastavio.. Došao kući, na punjač, vrlo brzo je pokazao pun. Ali.. Čini mi se da je izgubio kapacitet. Moraću da ga izmerim onim uređajem što imamo u servisu... Sve mi se čini da neće još dugo. Promenio pre 3 sati član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6920 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 5008 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja preko nedelje uglavnom idem sve neke kratke vožnje, kuća - poso - prodavnica, ali zato vikendom se potrudim da ga bar nekom dužom vožnjom napunim. Nikad nisam metao na punjač, radilo je tako godinama, na svim skuterima koje sam imao, fala bogu. Biće da se obrušio kvalitet akumulatora u poslednje vreme, i plus ima parazita na novim modelima, kinezima pogotovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 731 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 691 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan A kod novih kao što si rekao, sigurno da ima primeraka koji čame dok ne dođu na red a kojima se niko ne bavi preventivno tipa da dopuni aku ili proveri gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2346 Napisano pre 1 sat Drug član, 1716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pre zamene akumulatora, prvo napuniš pametnim punjačem pa vidiš kako drži struju.Ako i dalje zajebava, mora nov akumulator.Naravno provera punjenja reglera unimerom se podrazumeva pre svega.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9236 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 3728 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Svakako pošto on ima garanciju ide u servis, otvori se radni nalog, nek oni provere. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salekojot 14 Napisano pre 49 minuta U prolazu, 7 postova Lokacija: Нови Сад Motocikl: Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам га возио дан пре. Ишао до Каћа и назад. Прешао неких 30 километра. Стартовао супер. Чак сам и себи рекао, нећу га дуго возити, још је "млад". Пазим га као да ми је дете хаха. Цео тај пад напона у року од 24 часа говори да тај акумулатор дефинитивно није добар. Нисам ништа дирао док не дођу по њега. Чак нисам ни убацио СД картицу за снимање, још ми је фабрички запакивана у торбици. Послато са 23124RN87C помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...