Andrej_Hotstepper 10416 Napisano Septembar 16 Ne silazi, 4122 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan On 9/11/2026 at 12:23 PM, salekojot said: Урађен данас редован сервис на 1000 км. Ево цена у Новом Саду и шта је рађено. Sent from my iPhone using Tapatalk Mogu reći da je ova cena servisa veoma korektna, usuđujem se reći i najpovoljnija koju sam video za nov motor. I to ne mislim na cenu ukupno, nego ulje 1600din litra (cene ulja su otišle u nebo), filter ulja je malko skuplji nego da ga sam kupiš.. Radni sat 4200din.. Prijatno iznenađenje. Koji je servis interval, 4000km? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 728 Napisano Septembar 16 (promenjeno) Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je toliko koštao prvi servis i kod Vuka. Čini mi se da se posle servis zvanično radi na 5k km. Promenio Septembar 16 član VPetar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 1317 Napisano Septembar 16 BJB Maxi Scooter Club, 2357 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: filter ulja je malko skuplji nego da ga sam kupiš.. Извини молим те који филтер уља користиш ако ти 1600 дин ОК? Ја на Бугију користим Хилфло,од кад сам га изео, ни близу са ценом Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10416 Napisano Septembar 17 Ne silazi, 4122 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, bracabgd said: Извини молим те који филтер уља користиш ако ти 1600 дин ОК? Ја на Бугију користим Хилфло,од кад сам га изео, ни близу са ценом Jel na Bugiju na navrtanje ili uložak? Evo primer, HF183 koji ide na Voge Just a moment... MOTOBIKESHOP.RS Dakle 900din razlika. Zamenski filter. Fabrički filteri (iako ih fabrika ne pravi) su uvek značajno skuplji, ovlašćeni servis. Pogledaj u Raduloviću pošto je BMW filter, OE, i uporedi sa cenom zamenskog. Na to sam mislio. Pričamo o ceni servisa u vreme garantnog roka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 1317 Napisano Septembar 17 BJB Maxi Scooter Club, 2357 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Уложак је на Бугију, али ми је много да се уграђују 900 дин само на филтер, пошто нпр нису имали кочионе плочице на стању, знам да оригинал делове немају. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 5212 Napisano Septembar 17 BJB Maxi Scooter Club, 1522 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne mogu da se ugrade na pločicama Ne vidi se s računa jel Beta ili DM. S drugima nemam iskustva, a ovi.. Na prvi pogled da, korektna cena, sve kul, posle iskustva s njima, puno je i 420din za sat, smejurija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10416 Napisano Septembar 18 Ne silazi, 4122 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, andrej. said: Pa ne mogu da se ugrade na pločicama Ne vidi se s računa jel Beta ili DM. S drugima nemam iskustva, a ovi.. Na prvi pogled da, korektna cena, sve kul, posle iskustva s njima, puno je i 4200din za sat, smejurija. Evo ispravio sam ti ovo... 4200din sat je puno ali i malo. Ajde ovako.. Šišanje plaćam 1100din i zakazivanje na 20min. Realno me ošiša za 7min. I to je među jeftinijem u NS. Uporedi troškove i alat, opremu, i sve što treba da ima jedan servis i jedan salon... Mogu i u detalje.. Znam da je puno para, ali ako želimo da imamo servise i da kupujemo svi u svom gradu motore i delove, moramo da razmišljamo da ta firma mora da funkcioniše.. Fast food ima veću šansu da opstane. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 5212 Napisano Septembar 18 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1522 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper Nismo se razumeli. 1. Ne znaju šta se menja na servisu na odredjenoj km, kažu mi "imaš servisno uputstvo na netu pa vidi", tim rečima. 2. Nemaju ništa od delova koje na kraju zaključe da bi se trebali menjati nakon što ih napušim za ono prvo, i ne znaju kada bi ih mogli imati (pričamo o filteru ulja, kočionim pločicama i svećici). "Nemamo mi baš neku saradnju sa uvoznikom a to ide preko njih" Zašto bi to mene trebalo da zanima u razgovoru sa ovlašćenim servisom za vozilo u garanciji? 3. Servis pre toga, zamena ulja i filtera, dogovoren termin (naravno zakazano unapred kao operacija kuka), dodjem i pitam za koliko će biti otprilike gotovo, da se iskombinujem sa sastancima na poslu. Kažu sat vremena, maksimalno sat i po. Bilo je skoro 4 sata 4. Kažem im da malo ispregledaju motor jer se stvarno ne razumem ništa (što je istina), namerno ostavim olabavljenu polugu menjača (čest problem na Vogeu). Pitam na preuzimanju jel su pretresli, "da da, sve ok". Pogledam polugu, nije pipnuta. Sledeći servis je radjen kod tvog cimera, pisao je o budženom dihtungu, olabavljenim šrafovima itd. Ne znam šta bi bilo da sam dočekao ove bitnije servise kod takvih (i tu imamo iskustvo iz Taga za CF, jedva se dovukao kući s puta). Fast food svakako više zaslužuje da opstane od ovakvih, a kod frizera je glava u fokusu ali nije u torbi, neka ih Edit: sad vidim da nismo baš u dobroj temi, ali dobro, u isti servis se ide Promenio Septembar 18 član andrej. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salekojot 22 Napisano Septembar 18 U prolazu, 15 postova Lokacija: Нови Сад Motocikl: Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu reći da je ova cena servisa veoma korektna, usuđujem se reći i najpovoljnija koju sam video za nov motor. I to ne mislim na cenu ukupno, nego ulje 1600din litra (cene ulja su otišle u nebo), filter ulja je malko skuplji nego da ga sam kupiš.. Radni sat 4200din.. Prijatno iznenađenje. Koji je servis interval, 4000km?Пише на 5999 км се ради сервис. Значи после 5000 км. Од сервиса, хммм, гледао сам кроз стакло у чекаоници шта ради. Ставио канту испод мотора, испустио уље. Отворио нови филтер, намазао га уљем. Ставио нови филтер, сипао ново уље и очистио мотор мало од капљања. Пар пута га покренуо јер сам се жалио на вибрације које има само на леру. Кажу да је нормално што икад вибрације, јер мотор има један цилиндар. Жалио сам се и на прорачун потрошње, јер је заглавио на 0.8 литара. Кажу то је то, нема нових ажурирања и то им је грешка коју знају.Нису ништа више радили. Нису ни вијке дотезали. Укупно рада око 10 минута. Да се разумемо, скутер је мени савршен. Немам ниједну другу примедбу. Јак је и није ме до сада изневерио на путу. Нас двојицу на себи, са брзине од око 75км/с убрзао је на 100 за пар секунди и претекао шлепер без проблема. Ја имам 105 кила и клинац 15 година старости. Још нисам возио преко 7000 обртаја. Некако га штедим. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 728 Napisano Septembar 19 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Idite u drugi servis ako ima izbora, a za Voge vala ima spisak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salekojot 22 Napisano Nedelja u 06:36 U prolazu, 15 postova Lokacija: Нови Сад Motocikl: Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam iskoristio lepo vreme i odvozao nekih 240 km. Išao u Banat iz Novog Sada. Baš mi prijalo. Pre par dana išao u Vrdnik i malo Fruške gore. Redovno na posao po gradu. Suma 352 km. Potrošeno 12,5 litara goriva. Van puta vožnja od 85-105km/h. To je potrošnja od 3.5 litra na 100 km. Nije loša. Kada sam se vraćao iz pravca Zrenjanina, kod Kaća gde se prodaju jabuke, mi se uključila rezerva. Do Avia pumpe na ulazu u grad, ima nekih 4 km. Sipao sam tih 12.5 litara. Znaci rezerva je na nekih 1.5 litara. Čisto da znate. Skuter ima lepo snage za preticanje i dobar je za prolazak u toku preticanja između vozila na otvorenom. Ne volim da se provlačim između auta u gradu ako ima malo prostora. Jednom sam se spremao da preteknem šleper i upao sam u vrtlog. Baš je plesao skuter. Nije mi bilo svejedno. Obišao sam ga u velikom rastojanju. Probao sam maksimalnu brzinu, gas do kraja, 7200 obrtaja i 123km/h. Toliko može obrtaja. Ne može više. Stabilan je ali nema mi potrebe za većom brzinom. Moje slobodno mišljenje. Potrošnja po sistemu zakucana na 0.8 l. Moraću videti sa ostalim servisima oko ažuriranja sistema. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 728 Napisano pre 20 sati Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam testirao potrošnju po gradu vožnje što brže može i sa dvoje isto pun gas. Potrošnja 4l/100km. Ide preko 130 kmh nizbrdo, ima još obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...