goshy 134 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da se povecala registracija za motore u 2009,a ja prvi put vozim ovu kubazu(dr650 1990 god.),molim kolege ako znaju okvirno ili precizno cenu da jave .Hvala i pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan http://www.takidoo.co.yu/str/motocikli_registracija.htm Ovde imaš sve šta ti treba pa izračunaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2411 Napisano Januar 28, 2009 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 12779 din bez usluge agencije i tehnickog.Sam popunjavaj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Na vrednost iz kolone 1+2+3 ( ukupno) treba dodati vrednost "Posebne takse za motocikle" . moze malo ovo da mi se pojasni i kolika je ta posebna taxa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sad radio tehnicki, registraciju, s. dozvolu i tablice - 17,500 dindzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan zavisi od tenickog pregleda cene za prvu registraciju sa novim tablicama svim dadzbinama kosta izmedju 16.000 do 17.000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam u oktobru radio sve i izaslo me 14000sve sa tehnickim stim sto je motor 91, a to je bilo bas posle poskupljenja osiguranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan koliko li je bilo tesko smisliti naziv firme iz gornjeg linka... ;D izv za o. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Mi smmooo breee evropa , ovih dan mi stiže taj harač - oko 270 e za 650 ccm , mamu im brezobraznu . poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 29, 2009 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan http://www.takidoo.co.yu/str/motocikli_registracija.htm Ovde imaš sve šta ti treba pa izračunaj Plus osiguranje http://www.takidoo.co.yu/str/motorcikli_osiguranje.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zavisi od tenickog pregleda cene za prvu registraciju sa novim tablicama svim dadzbinama kosta izmedju 16.000 do 17.000din Sad su opet digli takse, tako da je sve skuplje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Januar 29, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uff, znaci da me ceka harac od 17-18000 dinara. Bas "lepo"! :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki bio u prolazu pored agencije koja se bavi registracijom,prepisom i tim glupostima i svratim da pitam koliko ce me izaci registracija,sa novim tablama i saobracajnom i rekose mi negde oko 20000.00 rsd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki bio u prolazu pored agencije koja se bavi registracijom,prepisom i tim glupostima i svratim da pitam koliko ce me izaci registracija,sa novim tablama i saobracajnom i rekose mi negde oko 20000.00 rsd. Tu i agencija mora da bude dobra :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki bio u prolazu pored agencije koja se bavi registracijom,prepisom i tim glupostima i svratim da pitam koliko ce me izaci registracija,sa novim tablama i saobracajnom i rekose mi negde oko 20000.00 rsd. Tu i agencija mora da bude dobra :) Slazem se sa tobom,al mislim da je njihova usluga nesto ispod hiljadu dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 30, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan au sunce ti pa koliko ce mene kostati za apriliu u maju mi istice a 998ccm...bolje odmah da pocnem da obijam banke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki bio u prolazu pored agencije koja se bavi registracijom,prepisom i tim glupostima i svratim da pitam koliko ce me izaci registracija,sa novim tablama i saobracajnom i rekose mi negde oko 20000.00 rsd. Tu i agencija mora da bude dobra :) Slazem se sa tobom,al mislim da je njihova usluga nesto ispod hiljadu dinara. Ja sam pre 3 dana radio za 17,500 din tako da ili ti nisu precizno rekli ili ti agencija uzima 2,5 soma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 3 dana radio za 17,500 din tako da ili ti nisu precizno rekli ili ti agencija uzima 2,5 soma Markes,hvala na informaciji onda cu probati jos u nekoj agenciji da pitam,bio sam u prolazu i saobracajna bila kad mene pa usao da ih pitam cisto informativno posto treba da ga registrujem za mesec dana,pa reko da znam kolko para da spremim.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 30, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Mene to ceka u junu. Prosle godine je prenos, promena tablica, idimidodjimi, agencija... djuture bilo 16500 rsd. Samo smisljaju kako da nas opljackaju. Da ne offujem, Majke im ga one... u... onu... iz... lopovsku... i.t.d. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Nije me mrzelo da skoknem do jos jedne agencije i evo kako stoje stvari,posto sam motor odjavio i treba da ga registrujem na svoje ime, znaci trebaju mi i nove tablice i saobracajna,to mi je trosak vise nego vama sto samo produzavate registraciju,cena registracije sa zelenim kartonom, tehnickim pregledom,novim tablicama i saobracajnom je ravno 21500 rsd.Znaci bez usluge agencije,tablica ,nove saobracajne i zelenog kartona usluga je priblizno tu negde kao sto je Markes napisao oko 18000 rsd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2824 Napisano Januar 30, 2009 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan au sunce ti pa koliko ce mene kostati za apriliu u maju mi istice a 998ccm...bolje odmah da pocnem da obijam banke Puuno manje nego za Pontiac-a. :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas registrovao Hondu CBR 600F po ceni od 15.800din. Posto prvi put registrujem tu je tablica,saobracajna,tehnicki i zeleni karton. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 30, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan au sunce ti pa koliko ce mene kostati za apriliu u maju mi istice a 998ccm...bolje odmah da pocnem da obijam banke Puuno manje nego za Pontiac-a. :D :D pa pontiaka sam registrocao u decembru,pre toga ninju u septembru sad jos malo apriliu...ko sta radi ,ja samo idem i registrujem vozila. da li cu ikad ja kupiti nesto da bude godinu dana registrovano,a ja kako registrujem tako prodam:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_86 0 Napisano Maj 10, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gosy dodji u Np,lako ce mo mi to...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...