darkoj89 3 Napisano Februar 23 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, opsidiannight je napisao: Neka te ne brinu vibracije na RE 411. Menjac jeste karakteristican, treba se navici na njega, oce da ubaci u ''ler'' ako ne pritisnes dovoljno jako. Naviknes se posle koju stotinu kilometara. Pristojna brzina je do 115, preko toga je natezanje masine. Moze da dotera do 135 al mu treba vremena. Neces previse prestizati po auto putu. Ma ja ni kola ne vozim preko 100 na autoputu Iskreno i gledam da mi rata bude što manja, kao i samo odrzavanje kasnije. Tako da je i to jedan od razloga ovih modela, umeo bih ja da kupim i hondu i yamahu, da su drugačije okolnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1440 Napisano Februar 23 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, darkoj89 said: Iskreno i gledam da mi rata bude što manja, kao i samo odrzavanje kasnije Oprezno sa ovim. Znaš za onu izreku "Ko ne plati na mostu, plati na ćupriji"? Raspitaj se koja je cena održavanja, jer distributeri vrlo često znaju da nižu zaradu na prodaji motora nadoknade kroz kasnije paprene cene održavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 182 Napisano Februar 23 Svrati ponekad, 171 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Himaljan ima prvi servis na 500 km, oko 8000 RSD, zatim na 5000 km provera zazora ventila oko 5500. Pa na svakih 10K mali servis a na svakih 5k provera ventila. Sad, provera zazora i stelovanje ventila je boza na RE al dok je u garantnom roku mora kod njih ako oces da zadrzis garanciju. Znaci 2.5 godine radis servise kod njih a posle sam za smesne pare. Dve litre ulja i filteri iz Indije su oko 3500-4500. alat za proveru ventila je tipa 20-30 EUR. Masina je rodjena za one koji vole sami da odrzavaju. Malo cimanja i otprilike mozes sam da uradis generalku na motoru. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 182 Napisano Februar 23 Svrati ponekad, 171 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan E da, ima skoro novih primeraka na polovnim automobilima. Isto mozes da dignes kredit i za vozilo koje kupujes od fizickog lica. ima jedan za 4600 sa zadnjim nosacima kofera. 2021 presao nesto preko 10K. i drugi Rock Red koji je manje vise isti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2460 Napisano Februar 23 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sajamski popust došao ranije: Voge 525 AC WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Voge 525 AC, 2024. godište, Naked, Beograd. Cena 5.699 € - Motori - Polovni Automobili 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkoj89 3 Napisano Februar 23 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, sto se tice odrzavanja RE, to je laganica. Ma listici za ventile su 500 dinara... Ima dostupnih i jeftinih delova. E ova cena za 525 mi moze biti ok, ovo je nov agregat, najvise sam bio po strani sto se voge-a tice jer je već izasla ova nova, ovo bih sada gec ozbiljno uzeo u razmatranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2460 Napisano Februar 23 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za 200 evra razlike ne isplati se stariji model definitivno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkoj89 3 Napisano Februar 23 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom na snizenja voge modela, ukljucujem u uzi izbor i 300ds, za koji sam odgledao par recenzija i saznao da je agregat iz kawasaki modela. Ne deluje lose, a trenutno košta 3800e, sto je van svake konkurencije. Takodje ima odlicnu visinu, sto bi keni sigurno znacilo jer sam 185. Istrazicu jos malo, nema mnogo videa, ovaj nas youtuber shone, ima neke klipove sa rally varijantom, isti agregat, zaista izgleda fino u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2460 Napisano Februar 24 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je 300ds, tu je i 300 rally, ako o 300tkama razmišljaš, ja bi i o njemu razmislio, motor s potencijalom za otvaranje vidikaSent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkoj89 3 Napisano Februar 24 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam i njega, iako nisam nikad bio za takve modele, moram reci da mi se rally svidja. Dosta je prodat u Spaniji i manje vise su samo reci hvale o njemu. S obzirom na trenutnu cenu, skoro pa sam siguran da ću njega uzeti, mozda čak i bez gledanja Royal Enfield-a. Hvala na pomoći, taj model nisam ni uzimao u razmatranje, niti sam imao pojma da je agregat isti kao u starim kawasaki modelima... A za delove i ostalo, kako bude, necu da se opterecujem time sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hatch 22 Napisano Februar 28 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan On 2/19/2024 at 9:06 AM, Alekre said: Ne znam što se čudite za cenu polovnih... Zameni gume, lančanike, još par stvari je 600 eur. Ne može više za par hiljada da se kupi dobar polovnjak. To nije cena motora, nego cena vožnje... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12734 Napisano Februar 28 Ne silazi, 7373 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemoj, a motor služi samo za sedenje, ne za vožnju? Bilo koji ozbiljniji motor, da je u ispravnom stanju... Pod tim mislim da bilo kada može da krene natovaren na put od par hiljada kilometara košta da bi se doveo u takvo stanje. Cene potrošnih delova i rad nije isti kao pre nekoliko godina i ta cena mora da se prenese na polovan motor. Ko to ne shvata nek kupi nov motor i nek ga vozi nekoliko godina dokle god nema šta da se dira na njemu. Calenzi 20 000 za zamenu ulja u servisu i svima lepo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4591 Napisano Februar 28 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tokom 2 godine zamenila gume, španer razvodnog lanca, akumulator, migavce, retrovizore itd, ništa specijalno, a opet 600 EUR (ne računam tu hemiju oko održavanja i male servise). Imala sam sreću da vratim uloženo, CBR je kupljen 2021. za 2600 EUR, prodat 2023. za 3200 EUR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2460 Napisano Mart 5 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom na snizenja voge modela, ukljucujem u uzi izbor i 300ds, za koji sam odgledao par recenzija i saznao da je agregat iz kawasaki modela. Ne deluje lose, a trenutno košta 3800e, sto je van svake konkurencije. Takodje ima odlicnu visinu, sto bi keni sigurno znacilo jer sam 185. Istrazicu jos malo, nema mnogo videa, ovaj nas youtuber shone, ima neke klipove sa rally varijantom, isti agregat, zaista izgleda fino u voznji.Sretoh danas čoveka sa 300ds, ima ga oko godinu i po dana, to mu je drugi motor koga vozi samo u lokalu, ima malog Stroma za kad krene na put. Sve zajedno prezadovoljan, prešao nešto preko 6000 i potrošnja mu je 1.5 litara po bordu (bilo mi glupo da tražim da slikam ali pokazao mi) za celokupnu kilomtražu, kaže da mu ne veruju tamo u atv nautici kad dođe na servis. Inače nikakvih problema, sedi vozi što kažu.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...