Djusi_998 456 Napisano Februar 8, 2024 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Dok pauza još traje reko da malo zatalasam.... Kakvi su vaši utisci o sprintovima? Meni se generalno ne sviđaju i većinom sam ih preskakao. Em mi ne paše da su trke subotom, em mi se baš i nisu pokazale kao da su zanimljivije od regularnih trka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4457 Napisano Februar 8, 2024 Svrati cesto, 3566 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Generalno protiv. Odgledao skoro sve, za jednu zaboravio. Pod ovakvim pravilima trke ne mogu da budu nesto zanimljive, sprint samo prati glavnu trku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10608 Napisano Februar 8, 2024 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sprint je promašaj iako se iz petnih žila trude da prikažu da nije tako, a još gora stvar je što glavna trka u nedelju ispašta jer se vozači lome na sprintu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 730 Napisano Februar 9, 2024 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je npr sprint skroz zanimljiv,vozi se od pocetka do kraja pun gas.Glavna trka je pokazala da u ovako malim razlikama vozaci vec pocinju da kalkulisu sa gumama/gorivom itd,ovde nemaju vremena za tako nesto 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Februar 10, 2024 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kura* od ovce! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1705 Napisano Februar 11, 2024 Drug član, 2310 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Nekako su mi sprint trke "razvodnile" glavnu trku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18318 Napisano Februar 11, 2024 Integrisan, 8446 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svako krljanje, na prvi utisak zanimljivo. Na svaki drugi (promišljaj), štetno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Februar 19, 2024 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nije viška Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...