Gliga 7632 Napisano Nedelja u 20:04 Advanced Member, 2585 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 382 Napisano Nedelja u 20:52 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vozio ove delove TETa baš pre oko mesec dana. Verujem da je Kove vrištao punom parom na onim pravcima kad se izađe na Morine. Super vam je i mesto za kamp bilo! Evo sad mi se opet ide 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7632 Napisano Nedelja u 21:40 Advanced Member, 2585 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Zapravo sam skroz glupo otresao sa motora čim smo krenuli sa Orlovačkog prema Kalinoviku. Pao sam bokom direktno na torbu za fotoaparat, nagnječio rebra i šta već ima od organa sa te strane, olupao kuk (to je kadar gde sedim pored motora, odmah pri početku filma). Ostatak vožnje tog dana, a ni sutradan, nikako nije prijao. Do Morina je analgetik malo počeo da deluje, ali ipak sam ih odvezao penzionerski. Dakle, valja ponoviti Orlovačko jezero je vrhunska destinacija. Mi smo tu i porodično kampovali dok sam bio klinac, motorom sam nekoliko puta. Ovo je bio prvi put da kampujemo dole kod jezera. Svaki prethodni put sam noćio gore kod izvora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 382 Napisano Nedelja u 22:04 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da si se oporavio! Meni su oni pravci psihološki dobro došli jer me je već ubila sporija vožnja kroz šumu pre toga. Bilo bi dobro da ne krenu da grade i oko ovog jezera. Ja na žalost nisam kampovao (i generalno sam prvi put bio gore), ali sam baš stao na tom mestu gde ste bili i razmišljao da je vrhunsko mesto za kamp. Definitivno moram opet, ali sa šatorom sad kad znam da mi i nije toliko daleko. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1375 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: 701 enduro / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ide na tu stranu javite da spakujem sator 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...