Motorcyclist 16476 Napisano Februar 15 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Disko Nindža said: Ima šmek Englez nema šta A eno u oglasima lep Sprint 955i u prelepoj "British racing" zelenoj boji, i ja se opet lomim "biti ili ne biti", kupiti ili ne kupiti... Slatke muke. Da pazarim sada imao bi kupca za fazera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano Februar 15 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram?? Imaš kupca za mog Fazera ili si ti zainteresovan? Ima kupaca za Fazera ne sekiram se ja, dobar je motor i fer cena, sad kako je otoplilo počeli su da zivkaju, a mogao bi ja sutra da uzmem Sprinta da baš hoću, uzmem pare na kredu ili pozajmim, al ne gori mi ni da prodam Fazera ni da kupim Sprinta, biće kako bude. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Februar 15 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Citam sta sam pre mesec dana pisao u ovoj temi u vezi Triumph distributera i nabavke delova i ne mogu da verujem koliko sam omasio. Verovali ili ne ja jos uvek cekam delove narucene 24 decembara. Toliko sam poludeo da nemam reci. Stvarno sam zeleo da verujem da su Snow ekipa drugaciji od Triona i da ce se neke stvari promeniti ali slaba vajda izgleda. Ne mogu da prezalim sto delove nisam narucio online od nemaca kao covek a ne da me zajebavaju kao budalu 2 meseca. Prica je bila da zbog novogodisnjih praznika delove mogu da ocekujem najkasnije oko 20og januara. Rekoh ok nije mi frka sacekacu skoro mesec dana. Kako me nisu kontaktirali negde 25 januara zovem da proverim sta se desava. Tada saznajem da delove nisu ni porucili. Kao prica zaboravio radnik da poruci delove. Ok rekoh desava se molim vas porucite delove. Tu naravno ide izvinjavanje i prazne price kako ce poruciti pod oznakom hitno. Pre dve nedelje ih zovem da proverim samo da nisu opet zaboravili da poruce i kao nisu imali dovoljno porudzbina i kako im se nije isplatilo da poruce samo moje delove ali da su delovi poruceni ceka se kamion sa novim motorima i njime ce i moji delovi doci. Prica kao stize verovatno prosle nedelje ali kao do sredine ove sigurno su tu. Naravno nisu mi se javili i odlucim da ih opet pozovem juce jer zbog praznika nista nece raditi do ponedeljka. Naravno delovi nisu stigli i kao u utorak su tu najkasnije. Na instagramu vidim da im je stigao novi kontigent motora ali moji delovi naravno da nisu. To me je jos vise iznerviralo jer prave budalu od mene. Tako da pocinjem da shvatam zasto ljudi izbegavaju Triumph motore u Srbiji. Ovo je ujedno i poslednji put da bilo sta porucujem preko njih. 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano Februar 15 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sreća pa je zima, ne vozi se, zamisli da te tako u sred sezone zavlače, da popizdiš, prođe sezona dok ti stigne deo, ma ja bi poručio delove na drugom mestu, a njima kad stignu (ako stignu) nek ih si nabiju u šupak. Promenio Februar 15 član Disko Nindža 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Februar 15 (promenjeno) Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Disko Nindža said: Sreća pa je zima, ne vozi se, zamisli da te tako u sred sezone zavlače, da popizdiš, prođe sezona dok ti stigne deo, ma ja bi poručio delove na drugom mestu, a njima kad stignu (ako stignu) nek ih si nabiju u šupak. Nisu ni kaparu zeleli da uzmu jer kao nije velika porudzbina ali sve sam u fazonu da be budem taj lik koji poruci delove a onda nece da ih uzme. I onako bi me jeftinije izaslo da sam ih porucio online. Razlika u ceni bi mi taman pokrila troskove dostave. Nego ja kao aj novi su podrzi domace prodavce ne mora sve online. Delovali su kao cool ekipa ali na kraju ispadoh budala. Trebalo je sve da mi bude jasno kad su mi krenuli sa pricom kako oni nista skoro ne zaradjuju na delovima, kako porudzbina delova od 100e je mala ali jbga sve je skola. Sreca pa delovi koje sam porucio me ne sprecavaju da vozim. Da je drugacije otkacio bi ih odavno. Vidim i na KP lik prodaje Tiger-a u delovima. Ima i maglenke i instalaciju za iste. Ostale sitnice koje sam porucio mogu i na ebay-u da nadjem. Promenio Februar 15 član DeusExMachina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano Februar 15 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan Narucujte sami delove, hvala bogu to je danas bar lako i dostupno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21599 Napisano Februar 16 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, DeusExMachina je napisao: sta porucujem preko njih. Ja odavde planiram da narucim, bas ovaj veliki kit, kada budem ventile radio da izmenjam i dihtunge gore. 6500 din postarina preko DHL kurira. T3990006 | 1050 Engine Service Kit WWW.WORLDOFTRIUMPH.COM T3990006 1050 Engine Service Kit | Genuine Triumph Motorcycle Part Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Februar 16 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Ja odavde planiram da narucim, bas ovaj veliki kit, kada budem ventile radio da izmenjam i dihtunge gore. 6500 din postarina preko DHL kurira. T3990006 | 1050 Engine Service Kit WWW.WORLDOFTRIUMPH.COM T3990006 1050 Engine Service Kit | Genuine Triumph Motorcycle Part Citam sve, doduse pratim svaki tvoj motor i temu gde pises. A carina? Imas br, javi se da te ne bi drali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21599 Napisano Februar 16 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos porucio, to je u planu! Po papirima ventili su radjeni kod nekog "Meyer motors" na 25000km, sada motor ima 32000km, bar jos 15000-20000km necu dirati nista, i svecice sam stavio iridume, 30000km nema odvijanja Znam da se na tebe mogu osloniti, od preko je ako ovde ne nabavim Kod zastupnika, sve ovo sto mi treba ispadne 12500dinara. Dve nedelje (kazu) da se ceka. T3600188 - 3 komada T1261308 - 3 komada T1261337 - 1 komad T1260309 - 6 komada P.S. Gumice (6kom) sto idu ispod srafova poklopca ventila kostaju 4200dinara a veliki dihtung, ovaj sto u krug ide 3700din, logike bez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Februar 16 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, N.F.S. said: Ja odavde planiram da narucim, bas ovaj veliki kit, kada budem ventile radio da izmenjam i dihtunge gore. 6500 din postarina preko DHL kurira. T3990006 | 1050 Engine Service Kit WWW.WORLDOFTRIUMPH.COM T3990006 1050 Engine Service Kit | Genuine Triumph Motorcycle Part Ja sam narucivao delove za kvacilo na: WWW.TRIUMPHWORLD.DE Triumph Zubehör und Originalersatzteile inkl. der Triumph Ersatzteilkataloge für deine Maschine, sowie Motorradbekleidung für dich. Postarina bila 12,5e preko German posta. Jedino sto su mi iz nekog razloga uracunali i VAT u cenu pa je zajedno ispalo oko 30e. Stigli mi delovi za 10ak dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21599 Napisano Februar 16 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Primecen jos jedan detalj! Sediste odozdole ima prihvate za tregere/prtljag! Nije nesto sto se bas upotrebljava ali volim kada vidim tako posvecenu paznju. Svaki treger ima svoj prihvat na kosturu sedista, izvuku se odatle pa pre spustanja sedista ostave spolja. Moze se zakaciti mreza, tregeri ili kanap da se torba fiksira. Bravo englezOvi 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3855 Napisano Februar 16 (promenjeno) Ne silazi, 5003 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, DeusExMachina je napisao: Verovali ili ne ja jos uvek cekam delove narucene 24 decembara. Toliko sam poludeo da nemam reci. Stvarno sam zeleo da verujem da su Snow ekipa drugaciji od Triona i da ce se neke stvari promeniti ali slaba vajda izgleda. Ja sam bio par dana pred promociju i probne vožnje u 9. mesecu i momak, čini mi se da se zove Nikola mi je odmah rekao da se dugo čeka pa sam odustao. Samo Triumph. de, a usput dobiješ i poklon Triumph brendirane gumene bombone. Promenio Februar 16 član MOTOM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21599 Napisano Februar 16 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zlajooo @Zlatko LA, vidi ovu candy red foliju! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Februar 16 (promenjeno) Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je boja tvog motora brutalna. Ne mogu da izvalim koje je boje. Cas deluje crveno cas narandzasto. Pretpostavljam da je metalik crvena pa kad svetlo padne pod odredjenim uglom deluje narandzasto. Razmisljao sa da presvucem svoj u onu njihovu kaki zelenu koja brutalno stoji 800tki. Samo da nadjem kvalitetnu foliju i mozda se bacim na posao. I ova candy red mu opako stoji. Ne razlikuje se mnogo od tvoje samo je matirana. Promenio Februar 16 član DeusExMachina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Februar 16 (promenjeno) Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, MOTOM said: Ja sam bio par dana pred promociju i probne vožnje u 9. mesecu i momak, čini mi se da se zove Nikola mi je odmah rekao da se dugo čeka pa sam odustao. Samo Triumph. de, a usput dobiješ i poklon Triumph brendirane gumene bombone. Ja sam od onih casa je polu puna tipa ljudi Hteo sam da verujem da ce biti korektni. Ovako su gotivna ekipa pa sam kontao da ce i poslovno biti ok. Trudim se da imam razumevanja ali cekati 2 mececa delove je krajnje suludo. Ovakav model poslovanja sigurno nece privoleti ljude da voze Triumph motore sto je steta jer su masine stvarno dobre. Mozda se jos uvek uhodavaju i nadam se da ce da se poprave jer bih vrlo rado nastavio da vozim Triumph ali pod ovakvim uslovima dobro cu razmisliti. Pitam se samo kako servisiraju motore koji su u garanciji. Nadam se da ljudi kojima iz nekog razloga motor mora u servis ne cekaju po 2 meseca delove. Suludo je da nemaju na lageru bar nesto tih potrosnih delova koji cesto ljudima trebaju. Promenio Februar 16 član DeusExMachina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Februar 16 (promenjeno) Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Znaš da volim crveno, pogotovo na motoru. Ovo je dosta slično kao na CM-u. Neka ga još malo da se nalegne, možda je zadržim. Promenio Februar 16 član Zlatko LA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21599 Napisano Februar 16 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neka nijansa narandzaste je kod mene, tako se i u papirima vodi. Evo pod vestackim svetlom slika... Ali! Cim se sa sunca skloni (ili svetla) ode u "duboku" crvenu! Naliven je lakom bar duplo u odnosu na japance, i svaka je plastika deblja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Februar 16 (promenjeno) Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan To je jedna od stvari koja me je privukla da uzmem Triumph. Zavrsna obrada im je bila na vrhunskom nivou. Na zalost na novim nije vise tako. Sa novim regulativama i ekoloskim standardima nema vise ovakve farbe ni na jednom vozilu. Ortak je vozio novu Hondu CB1000r koja se grebala katastrofa. Pogledas je mrko ona vec izgrebana Promenio Februar 16 član DeusExMachina 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Februar 16 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Nešo, dosta slično. Na drugoj slici nije obasjan suncem (masku sam nosio u radnji gde sam uzeo boju, na uvid) pa se vidi više crveno. Priznajem, počinje da mi se svidja. Izvinjavam se za postavljanja slike Honde, ali ovo je samo u svrhu upoređivanja boje. Послато са SM-G973F помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Februar 16 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Zlatko LA je napisao: Vidi Nešo, dosta slično. Na drugoj slici nije obasjan suncem (masku sam nosio u radnji gde sam uzeo boju, na uvid) pa se vidi više crveno. Priznajem, počinje da mi se svidja. Izvinjavam se za postavljanja slike Honde, ali ovo je samo u svrhu upoređivanja boje. Послато са SM-G973F помоћу Тапатока Неће Неша да се љути што је залутала слика Хонде у теми Триумфа 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21599 Napisano Februar 17 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Honda nikada nece smetati, i ja sam siguran da cu je voziti!To ti je kao sa sladoledom, ja obozavam onaj "macho" probam naravno i sve resto...... Ali machooo Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Februar 17 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Nešo. Jako mi je drago sto se Triumph vozi o kod nas. Jako postujem britansku auto-moto industriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21599 Napisano Februar 17 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Comi, jos se upoznajemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21599 Napisano Februar 17 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tigar se sunca Ustanovili smo da i ovaj deflektor (oblik) ima mali ucinak, crtam/pravim cetvrti model! 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21599 Napisano Februar 17 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vizir/deflektor drugog oblika i dimenzija napravljen! Evo nekih od oblika koje sam na tigru vozio, razliciti uglovi i visine... Neki bolji neki je gori, cak doda jos buke na onu osnovnu Ovakav oblik jos nisam pravio, idem u kontru Secenje (e jesam odsekao kao Ranko laserom), sredjivanje ivica, busenje, krivljenje nad ringlom... U rupe umetnem najlon uloske, sa druge strane takve podloske, sraf i metalni nosac nigde ne dodiruju pleksi. Sat vremena kasnije, tadaaaa Javljam sta "kaze". P.S. Poslednja slika je sta od alata koristim (plus ringla ). Nista specijalno, dve brusilice (jedna rezna ploca, druga smirgla) i busilica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...