severian 16975 Napisano Februar 17 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moram da ofiram srećan završetak ove teme , naš dvojac više nije dvojac, već trojac (sa kormilarom), a Banat je dobio pojačanje iz Bačke. Naš mladi kolega je super dečko i želim mu svu sreću ovog sveta. Jedna lepa priča, koja je krenula kada je imao inicijativu i pokrenuo temu na moto forumu, sada kreće da menja jedan život! Ranko Abarth je sastavio super radionicu, reći ću i javno - možeš da potapses sebe po ramenu i budeš ponosan na ovo do sada. Zaista mi se svidja mnogo toga što sam video. A, iskreno mogu da kažem da sam nesto i naučio. Ne znam koliko su ovoliki trud i pažnja komercijalni, da ima pravde u ovom društvu morali bi biti (!), ali za svaki motor koji tu udje je sjajno :). Bravo @abarth_maniac 25 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Februar 17 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @severian!!!! Veliko hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Februar 17 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da zapljunem koju rec. Lazar je super momak, dosao je na dogovor, bez muke smo nasli zajednicki jezik i krenuli u saradnju. Mlad, odgovoran i zeljan znanja! Tako da sad mogu zvanicno da kazem da je RPM moto porastao na 3 clana zvanicno. Naravno, svu odgovornost imam ja i naravno, sve moram da proverim pre izlaska motora iz servisa (video je Seve juce), ali napokon @Jovan Ristic (kalfa) i ja vise nismo sami! Krece nova sezona sa novim uspesima, nadam se. Hvala svima na poverenju, obecavam da mozemo da budemo samo jos bolji! 42 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Februar 17 Drug član, 4132 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Mladiću i vama dvojici želim svako dobro, budite i ostanite to što i kakvi jeste.Sretno.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan Duki 3 Napisano Februar 20 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. Obrisana mi je tema verovatno zato što postoji ova. Tražim posao kao pomoćni radnik u nekom moto servisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Februar 23 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan @Dušan Duki Можда зато што си се придружио форуму а ниси се ни представио, него одмах отворио тему где нешто тражиш. Представи се у делу форума који служи за то па полако даље. Пуно среће у потрази 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...