BokyBoy 16241 Napisano Decembar 23, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast drugari, kilometarska kolona motora, drago mi je sto sam bio i ove godine, makar i kolima, srce puno i decici a i nama Ćelavi Mraz... Promenio Decembar 23, 2023 član BokyBoy 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Decembar 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Moje mladunče i vatreno krštenje. Prvi put na motoru, prvi put po kiši, prvi put na dedamrazijadi i prvi put sa ovim barabama iza @QmBGD @Blaza, @vucko23 Promenio Decembar 23, 2023 član Atorn 27 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Drinkero je napisao: Svaka cast na organizaciji Moj nc bio iza tebe 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 201 Napisano Decembar 23, 2023 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je falilo da odustanem zbog kise, drago mi je sto nisam 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Decembar 23, 2023 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko fotki i od mene! Mojoj sreci nije bilo kraja kada sam skontala da cu posle 5929492 godina biti u Srbiji za Dedamrazijadu! Super je to NG i docek ali - Dedamrazijada pre svega! Mnogo dragih ljudi, smeha i zagrljaja, puno decijih nasmejanih lica i uzvika kako su motori lepo okiceni i sama cinjenica da nesto ovako lepo traje godinama - meni je srce puno! Puno pozdrava svima koji su ucestvovali, a i svima onima koji su podrzali Dedamrazijadu! 27 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Decembar 23, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Što je najvažnije, po ovakvom vremenu, sve je prošlo u najboljem redu ! 26 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Decembar 23, 2023 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Moto Deda Mraz 2023 ADRIAMEDIA.TV Moto Deda Mraz 2023 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Slikali moj bukvalno svaki motor na ulazu u dom, ne znam kako da ubacim sve to, mozda se neko pronađe, stajali su na kapiji i bukvalno svakog slikali, ima lepih slika. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16872 Napisano Decembar 23, 2023 Integrisan, 8294 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo svima! Hvala svima! Mi znamo da bajkeri i bajkerke nisu p , ali danas ste i organizaciju ostavili bez teksta... Skoro 350 motora, po ovakvom vremenu! Brate mili, niste normalni!!! Volim(o) vas sve! Na kraju, pošto smo bili poslednja 2 motora koja su izašli iz doma... jedna crtica. Vaspitač koji tamo radi preko 20 godina, surovi profi što sve vidi svaki dan, zaplakao je na rastanku. Zbog broja motora po kiši i broja godina koji ovo traje (17!!!) Eto toliko... kad se upitate vredi li... Budite ponosni na sebe! 41 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8351 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan 35 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uroš Stevke Stević 53 Napisano Decembar 23, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na organizaciji,standardno odlično.Bravo za svih 320 motora..Deca srećna,mi srećni.Sent from my SM-A528B using Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 811 Napisano Decembar 23, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte fotke i snimke. Ima nas koji nismo mogli da snimamo a volimo da vidimo kako to izgleda iz drugog ugla. Mozda da se otvori tema kao "fotke sa MDM '23" i da tu postave svi koji nesto imaju od snimaka i slika 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Decembar 23, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, severian je napisao: Skoro 350 motora, po ovakvom vremenu! Brate mili, niste normalni!!! 10 minuta mi ne silazi osmeh sa lica... Drago mi je što sam i ove godine bio deo ove izuzetne manifestacije. Puna izazova. Treba stići na točkovima po kiši do centra, pa vožnja u veeelikoj koloni bez greške, druženje u domu, povratak kući, baš je bilo izazova za svakog od nas. Prekaljenim vozačima nije problem, ali ne zaboravite da je bilo i novih, mladih vozač(ic)a koji su tek položili, na motorima, skuterima, i svi smo zajedno stigli bez problema. Veliko poštovanje, i aplauz za njih ! Bravo ! Čestitke i za redare koji su savršeno odradili posao, i policiju koja nam je pomagala. Žao mi je onog jednog kolege što mu je stao motor na obrenovačkom, pa nije uspeo da dođe do Sremčice. Video sam u povratku da je angažovao šlep. I upoznao nove bajkere, i bajkerke... Hvala !!! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8351 Napisano Decembar 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Shared album - Stefan Jovanovic - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Promenio Decembar 23, 2023 član ProMaster 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15435 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 1774 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Koliko god ko prelazio kilometara i ma gde ko bio sa svojim dvotočkašem, mislim da je ovaj tradicionalni događaj na samom kraju sezone svima šlag na torti. Nešto lošije vreme nije uspelo da poremeti dobru volju kako brojnih motociklista, tako i dečice u Sremčici kojima smo ponovo izmamili osmehe na lica i ulepšali dan. Hvala malim drugarima koji su se potrudili da nam prirede svečanu priredbu, kao i svim učesnicima besprekorne crveno-bele povorke. Vidimo se ponovo sledeće godine! 31 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster i jaSent from my iPhone using Tapatalk 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Evo sve sto imam Dedamrazijada 2023 – Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 811 Napisano Decembar 23, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To da zahvalite mojoj Majci i sestri, kazu gde da te prepoznamo pa smo slikale sve redom 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 811 Napisano Decembar 23, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zeleo bih samo da skrenem paznju na jednu stvar. Mnogi su zamerali sto neki nemaju odela, neki nose obelezja kluba, neki nisu dali donaciju, neki ovo ili ono... Sve je to nevazno ako je dobro raspolozenje i sve ok, ali ima jedna stvar koja ume nekome da pokvari raspolozenje a to je turiranje u gusto sabijenoj koloni. Danas sam primetio kolegu koji je na turiranje kolege ispred njega napravio grimasu kao da je pogodjen kamenom. Uopste mu nije bilo prijatno sto ga bije iz auspuha koji mu je uperen pravo u facu. Nisam ljubitelj prevelike buke ali potpuno razumem da neko voli, samo vodite racuna da li je neko iza vas i preblizu. Kada se kolona razvuce nije problem ali ovo sam primetio prilikom izlaska sa platoa i prilikom ulaska u dom u Sremcici kada smo bili tocak uz tocak 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 258 Napisano Decembar 23, 2023 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo bilo je kao i uvek super sa vama i iskreno mi je zao sto nemam vise fotki. Na zalost u domu su nam na ulazu rekli da ne smemo da fotkamo korisnike doma i onda smo napravili svega par fotki vas dok smo bili tamo. Kao i uvek bilo je emotivno i divno videti lica dece i osmehe koje ste im doneli. Hvala Vam svima na iskustvu koje resetuje ljudskost i empatiju u svakome od nas na fabricka setovanja. Vidimo se opet sledece godine. 36 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Decembar 23, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @mihazero Svaka ti čast za fotografije ! Bravo ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 258 Napisano Decembar 23, 2023 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Blaza said: @mihazero Svaka ti čast za fotografije ! Bravo ! Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KnicRider 37 Napisano Decembar 23, 2023 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd i Knic Motocikl: KTM 1190 Adv 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Пуно поздрава свима који су учествовали данас. Поштовање организацији. Било је одлично. Дивне слике са другарима из дома нећемо да качимо овде. Израдићемо их па послати њима. "Лепота ће спасити свет" ФМД Видимо се опет. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...