Mirko1996 11 Napisano Nedelja u 12:55 U prolazu, 21 postova Lokacija: Trebinje Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sada gledao ove sve CF motore. Realno ovaj 450MT je posle 800tke najbolji za put i da kazes eee vidi lijep predio sad cu se popeti po makadamu. Kod mene u Hercegovini kamenje ko da ides po iglama. Mislim da je 450tka pun pogodak za takve puteve pored u odnosu na ove druge cf modele. Ja kao manji poznavalac tako gledam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2610 Napisano Nedelja u 12:56 (promenjeno) Drug član, 1149 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Jel pokriva kasko off ,il sam se zeznuo @živke Promenio Nedelja u 12:58 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2610 Napisano Nedelja u 12:57 Drug član, 1149 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Mirko1996 je napisao: Ja sam sada gledao ove sve CF motore. Realno ovaj 450MT je posle 800tke najbolji za put i da kazes eee vidi lijep predio sad cu se popeti po makadamu. Kod mene u Hercegovini kamenje ko da ides po iglama. Mislim da je 450tka pun pogodak za takve puteve pored u odnosu na ove druge cf modele. Ja kao manji poznavalac tako gledam. Najbolji je koji ima klirens najveći pa onda vešanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko1996 11 Napisano Nedelja u 13:13 U prolazu, 21 postova Lokacija: Trebinje Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se @Džim Džarmušali mi koji se ne razumijemo toliko u motore gledamo po izgledu. Meni ce biti ovo prvi motor u zivotu na koji sam sjeo. A sto se tice razumjevanja dijelova jedino znam gdje je gas kocnica mjenjac kvacilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2610 Napisano Nedelja u 13:18 Drug član, 1149 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj model ti je super po svemu i da si zahtevniji vozač.To sa plastikama je najmanji problem ne opterećuj se nije to baš toliko bitno a i slabo u normalnom korišćenju,drugo je ozbiljan off često.Dobro si odabrao uživaj kad stigne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 190 Napisano Nedelja u 13:23 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Vojkankoji je sledeci, a jeftini? 700 MTПослато са M2101K9G помоћу ТапатокаEdit: sad vidim da ti je prvi motor, drži se 450tke, ipak, sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko1996 11 Napisano Nedelja u 13:54 U prolazu, 21 postova Lokacija: Trebinje Prijavi odgovor kao problematičan @Vojkan 700MT kad bi izasao ovdje sa asvalta mogu da se kladim guma bi stradala. To je po mom misljenju top zujalica po gradu. Gledao sam samo gume ove sto se dobijaju fabricki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko1996 11 Napisano Nedelja u 13:55 U prolazu, 21 postova Lokacija: Trebinje Prijavi odgovor kao problematičan @živkedobro taj tvoj ima jos plastike na sebi kako ga vozas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 190 Napisano Nedelja u 14:12 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, izviniПослато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5752 Napisano Nedelja u 14:16 Drug član, 2016 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Mirko1996 Šalu na stranu, nisam ja baš neki vozač, a i nije da ne pazim motor. Pao sam samo jednom sa njim, na snegu, a i krivo mi je što sam odrao plastike, planiram da sredim. Znam za providne folije i hteo sam da ih stavim ali nisam stigao pre ture, kao ni kreš barove. Ali sve će da bude 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...