LukaJovanovic 221 Napisano Maj 8 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Rider000 je napisao: @LukaJovanovic Bas sam bio u blizini kad su ih tovarili, a vi mi ne verujete E jbg nema mog, ja sam sivi naručio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Maj 8 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jebite, jebite... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1467 Napisano Maj 8 Drug član, 569 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ajd što jebu, al što uši zavrću 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6147 Napisano Maj 8 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, LukaJovanovic je napisao: E jbg nema mog, ja sam sivi naručio Sad ce @Rider000 da tisredi i sivi, ako hoces punu prikolicu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1467 Napisano Maj 8 Drug član, 569 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ma šta prikolicu, dvije! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1211 Napisano Maj 8 Zainteresovan, 784 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Sharky - Alex je napisao: Sad ce @Rider000 da tisredi i sivi, ako hoces punu prikolicu Evo stigli i sivi, ovaj na prikolici izgleda neki direktor u CF-u cim ga docekase ovako. Ok, prestacu, sam cu da se banujem. 2 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5280 Napisano Maj 8 Drug član, 1883 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan KRALJU! Svaka vam čast, smejem se od juče na ovoj temi, iako znam da nije lepo 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Maj 8 Ne silazi, 7319 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Što bih ja voleo da Aca kaže da se pokreće proizvodnja CF Mota u Srbiji. Odma didemo tam da radimo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Maj 8 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bando jedna, sve ću vas banujem i pobrišem ova pisanija vezana za naše muke... Temu ima d'zaključam i moće d'udje samo onaj ko dostavi kopiju i or'ginal potvrde o kapari 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7117 Napisano Maj 8 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ne diraj, ostavi, ovo je zlato! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Maj 8 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' sad kad smo već deflorisani... Evo validnih informacija iz inozemstva obratiti pažnju na info u zagradi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7975 Napisano Maj 8 Drug član, 2107 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Posećujem ovu temu,sve u nadi da će neko da se pohvali da je preuzeo motor,kad ono cvrc,ništa.Al ima da se slavi ovde i čestita za prvi primerak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Maj 8 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Malo da uozbiljimo temu... Nisam ih zvao ni neću još neko vreme. Imam neku teoriju da kad počnu objave po Face i Insta da je krenulo preuzimanje motora u Grčkoj, Rumuniji, Madjarskoj, tada će krenuti i kod nas - pre neće svakako. Daj Bože pa me demantuju i mi budemo prvodobitnici. Svaka čast ekonomskom tigru ali suviše smo mi mali i nebitni da bi od nas nešto kretalo i prema nama se ravnalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1467 Napisano Maj 8 Drug član, 569 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Kako je kolega preuzeo prvi civilni Voge u svijetu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Maj 8 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Usralo ga... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 192 Napisano Maj 8 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam upravo zvao , kaze covek u utorak da ga zovem znace tacnije informacije. Uglavnom oni su u transportu, carina ce biti 2-3 dana i to je to. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Maj 8 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Sveža "informacija" - u utorak će se znati tačni datumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6147 Napisano Maj 8 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, alexanto je napisao: Malo da uozbiljimo temu... Nisam ih zvao ni neću još neko vreme. Imam neku teoriju da kad počnu objave po Face i Insta da je krenulo preuzimanje motora u Grčkoj, Rumuniji, Madjarskoj, tada će krenuti i kod nas - pre neće svakako. Daj Bože pa me demantuju i mi budemo prvodobitnici. Svaka čast ekonomskom tigru ali suviše smo mi mali i nebitni da bi od nas nešto kretalo i prema nama se ravnalo... Guevara tj CFmoto u beogradu je jak i kinezi ih postuju jako, nemoj da te iznenadi da kod nas prvo krene preuzimanje. Seti se da je 450MT prvo predstavljen u beogradu pa svetska premijera na filipinima, i taj prvi koji je stigao u bg je stigao avionom. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Maj 8 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, kaichi.xo je napisao: ... kaze covek u utorak da ga zovem znace tacnije informacije. ... Eto, sad smo mirni nedelju dana 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderOfTheStorm 76 Napisano Maj 8 U prolazu, 36 postova Lokacija: Prijedor, RS BiH Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja zvao hrvatski Cf Moto prije tacno dva mjeseca i rekli mi da ocekuju dostave polovinom maja. Ne znam ko je i zasto prosipao praznu pricu cijeli ovaj period kad se ocigledno znalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Maj 8 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Sharky - Alex je napisao: ... nemoj da te iznenadi da kod nas prvo krene preuzimanje. ... Prve špijunske fotke brze isporuke. Strogo poverljivo. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1467 Napisano Maj 8 Drug član, 569 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan I onda se čudi što mi jebemo? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderOfTheStorm 76 Napisano Maj 8 U prolazu, 36 postova Lokacija: Prijedor, RS BiH Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, riderOfTheStorm je napisao: Ja zvao hrvatski Cf Moto prije tacno dva mjeseca i rekli mi da ocekuju dostave polovinom maja. Ne znam ko je i zasto prosipao praznu pricu cijeli ovaj period kad se ocigledno znalo Ljudi trazili da kaparisem pa da naruce i meni... reko necu, kod ovih nasih cu da se ne maltretiram sa carinom, uvozom, prevozom... Sad kod ovih u Banjaluci trazim da kaparisem, kaze on, nemoj... ne znamo sta ce doci s kojom opremom... kad dodje javicemo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Maj 8 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da prekratimo čekanje, mala foto sekcija, čisto da ne zaboravimo zašto smo ga odabrali 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5986 Napisano Maj 8 Drug član, 3008 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor bi trebalo da se zove Godo. 3 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...