Blackened 1504 Napisano pre 22 sati Zainteresovan, 818 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam neke na reifen.com uzmao. Donesu za 30tak eur ovi kombi prevozi dosta brzo. Vidim imaju XT+ prednju, zadnja je samo XT u 18" verziji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8496 Napisano pre 21 sati Drug član, 2889 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan SOlidna je razlika između XT i XT+ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1504 Napisano pre 20 sati Zainteresovan, 818 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Onda imas na ebay-u, u DE.. Tu cesto ima ako nema u radnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8496 Napisano pre 15 sati Drug član, 2889 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Aj jedno pitanje za sve vlasnike (zimsko ). Da li bi ste na ovom motoru radili tuning na dyno stolu, i ako da - koja je najviša cena koju bi platili za to? Ok, to su dva pitanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supermoto_fan 12 Napisano pre 14 sati U prolazu, 63 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Gliga said: Koja je ovo ''dizalica''? izvinjavam se zbog offa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7052 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Enduraš, 6628 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja lično ne bih, jer ne l moze da se dobije osetna razlika, već su radili ljudi po svetu i sem placebo efekta, nema neke merljive razlike. Takodje kod mene nema za mene problematicnog cimanja na gasu, pa ni zbog toga ne bih. Recimo kod Honde crf300l koju sam imao moze da se dobije bas osetna razlika tuningom, pa ni kod nje nisam radio, skoro da je pravilo u tuningu da dobitci ne opravdavaju cenu. Kad ti treba jači motor, onda kupiš jači motor, sve ostalo je zavaravanje. Pa eto i ti si spucao gomilu para u izduv, ecu itd i šta si dobio - ništa. Promenio pre 10 sati član aca-pn 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...