miki 2866 Napisano Jun 14 (promenjeno) Drug član, 933 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, aca-pn je napisao: Kilometraza jeste ispravna Šala na račun Šabačkih preprodavaca i njihovog poštenja. I još kaže da nije oštećen. Promenio Jun 14 član miki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 766 Napisano Jun 14 Zainteresovan, 359 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan je l' ovo realno?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7485 Napisano Jun 14 BJB Maxi Scooter Club, 6255 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je realno. Uračunao je Skittles-ovu ljubav, pažnju i vreme. Korektno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2866 Napisano Jun 14 Drug član, 933 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo kad je stigo 2 puta da ga mapira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24664 Napisano Jun 15 Integrisan, 10255 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je kratka procedura, po nekada 3 mape dnevno zamenim (unosim izmene). Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2654 Napisano Jun 15 Andragog, 5210 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 6. 2025. at 11:07, alexanto je napisao: Da. Imaš i Srdjana iz Surčina. Autotapetar Joker, Boljevci Tamburaška 115, odlično radi a dosta jeftinije ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19676 Napisano Jun 15 Integrisan, 6079 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Covek je ubacio i reflektujuće trake na felnama kao dodatnu opremu.... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2654 Napisano Jun 15 Andragog, 5210 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan On je kao Tramp, carine 100, 200% pa posle skine na 10-15 i to je to 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7125 Napisano Jun 15 (promenjeno) Drug član, 2422 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A mozda ga Skitless računao 10 soma u zameni, pa on sad konta da ga daje ispod cene Promenio Jun 15 član živke 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 251 Napisano Jun 15 Svrati ponekad, 124 postova Prijavi odgovor kao problematičan U cijenu ulaze i ruke majstorove. Preparirane. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2866 Napisano Jun 15 Drug član, 933 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji način da se ovi komentari nekako pokažu na tom oglasu? Mislim da bi oglas postao hit do kraja dana! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5988 Napisano Jun 15 Nemanja Stojanović, 1678 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CRF1000L Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kriv za pola tih stvari, pitao me posle kupovine šta SVE ima na motoru da zna... Iskreno, da sam znao da će ovako da se razvije situacija, ne bih ga dao. Lik još uvek nije preneo motor na sebe, odradili smo ugovor kod notara i toeto. Za mapiranje - prvo sam imao UncleWang mapu koja je sada kod Živketa, pa sam radio kod Mikija istu kao što ima Luka. Sve sam ja to njemu ispričao, da zna šta uzima. A eto, prvi put da me neko nazvao majstorom, jer su sve to radile moje ruke. 2 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvic 134 Napisano Jun 15 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650, Honda Crf 300l Prijavi odgovor kao problematičan A otkud njemu Africa? Kupio motor od 250kg,a da nije imao ni dozvolu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1013 Napisano Jun 15 Sindikat Samostalni Jahač, 384 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, srbac je napisao: Autotapetar Joker, Boljevci Tamburaška 115, odlično radi a dosta jeftinije ! Ja sam radio sedište kod njega,preporuka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimi83 19 Napisano Jun 15 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, nvic said: A otkud njemu Africa? Kupio motor od 250kg,a da nije imao ni dozvolu? Znam coveka koji je obisao dosta po svetu sa GSA bez A kategorije tako da to nije cudno Nije ovo USA da u startu da bi uopste kupio vozilo ti traze dozvolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 811 Napisano Jun 15 Svrati ponekad, 279 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo, meni na granici Srbije uvek traže vozačku. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6258 Napisano Jun 15 Drug član, 1518 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Skittles said: Duša me boli. Jesam ja dobro prošao u zameni, ali ne ovoliko dobro. Ni meni nije jasna ni logika ni lik. Još kad mi je poslao ovo par dana nakon što je položio za A... (prvo je motor nabavio pa tek onda dozvolu) Nije taj motor to zaslužio. Previše sam i vremena i truda i ljubavi uložio. Шта све пи*ка неће родити... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimi83 19 Napisano Jun 15 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, House said: Zanimljivo, meni na granici Srbije uvek traže vozačku. Nekada nisu trazili, a preko ti niko ne trazi vozacku, pasos i saobracajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladilan 2 Napisano Jun 15 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF moto 450 mt Prijavi odgovor kao problematičan Dobro veče dobri ljudi, veliko vam svima hvala na deljenju vaših moto radosti i mudrosti. Sutra je dan kada ću se i ja zvanično pridružiti 450mt moto klanu. Obzirom da mi je ovo prvi nov motor, moje pitanje je vezano za vaša iskustva i predloge vezano za razrađivanje ili ti break in novog motora.HvalaSent from my ELP-NX9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7125 Napisano Jun 15 (promenjeno) Drug član, 2422 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 5/16/2024 at 2:51 PM, Blackened said: Ovo je preporuka za razradu 450MT iz manuala. Ne znam tacan razlog ogranicenja obrtaja, ali bolje ispostovati, kod CB500X nije bilo ogranicenja tog tipa, samo preporuka da se ne krece naglo, ne salta na dole brzo i ne koci naglo prvih 500km. To je vise zbog mehanike. Motor sam koristio kroz ceo opseg od prvog dana i sve ok. Dobro veče! Pisalo se dosta o tome, ali sad nema šanse da nađem, osim ovog citiranog posta koji je skroz ok. Osim ovoga što piše - poenta je da ga voziš u svim brzinama i režimima. Da šaltaš, usporavaš, ubrzavaš itd. Dakle gradska vožnja, ili neki krivudavi putići. Da ne zacepaš sad sve auto put istom brzinom. Ta priča. Što se tiče obrtaja, ja sam striktno ispoštovao prvih 200 - 300 km, a posle sam se malo i opustio, i nisam sad non stop gledao da ne pređem 4000 odnosmo 6000 rpm. Zdravorazumski i opušteno. U zdravlju se vozio! edit: Da, mnogi ljudi zaborave nove gume. I njima je potrebna razrada, nekih stotinak km generalno, malo parking, krugovi, osmice itd. Mada ove na mt su skroz ok, a i vrlo je toplo napolju, pa neće biti problema. Ali nisam jednom čuo "prodade me prednja, ne znam šta bi..." , a ispostavi se gume montirane pre 10 km, pa da se isproba kakve su ... Promenio Jun 15 član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladilan 2 Napisano Jun 15 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF moto 450 mt Prijavi odgovor kao problematičan @živke hvala. Pročitao sam ceo forum u poslednjih mesec dana, čekajući MT-a. Pogledao na YouTube svega i svačega i nekakao sam utiska da je fabrički pristup ipak previše konzervativan. Imam osećaj da je tvoj pristup ipak realniji. Pažljivo prvih par stotina km, a na dalje bez preterivanja. Hvala i živeli.Sent from my ELP-NX9 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-V-O-Y-A-G-E-R- 9 Napisano Jun 15 U prolazu, 9 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Kawasaki Versys-X 300 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, dzimi83 said: Nekada nisu trazili, a preko ti niko ne trazi vozacku, pasos i saobracajna Zavisi šta definišeš kao preko, ali sam u poslednjih 10 godina granicu prešao pa lažno je reći, ali 200 puta, mahom ka i iz Rumunije, ali i ka Bosni, Hrvatskoj i Madjarskoj i svaki put su uzeli i vozačku. Ako bi se desilo da se nešto zamislim pa dam samo ličnu i saobraćajnu, traže i vozačku. Prelazio sam uglavnom autom, ali je princip isti bio i za motor. Vozačka je bitna, jer sva druga lična dokumenta možeš imati u više primeraka (različitih država, pa LK i pasoši), ali vozačku možeš imati samo jednu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimi83 19 Napisano Jun 16 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao preko mogu da definisem Bugarsku, Tursku, Iran, a pricam o vremenu kad su bile stare papirne dozvole i kad nije bilo nacrtano za sta imas dozvolu vec samo oznaka kategorije, znate vozili su se motori i pre 30, 40, 50 godina i putovalo se a ne samo u zadnjih 10 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1530 Napisano Jun 16 prisutan, 1201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles a dobro je prošao, pošto nije brzo vozio.., a šorc, mogu samo da zamislim kako su mu se kamičci zabili u kožu?? I moja Honda je imala saobraćajku kod novog vlasnika.. duša te zaboli.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2866 Napisano Jun 16 Drug član, 933 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Nisam skontao, jel on to zabo zadnju u offroad modu pa proklizao? Ako je tako, taj onda ni biciklo nije vozio ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...