Skittles 5481 Napisano Maj 14 Nemanja Stojanović, 1632 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CF 450 MT Dark Horse Prijavi odgovor kao problematičan 1000 5000 10000 15000 20000 itd 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7046 Napisano Maj 15 BJB Maxi Scooter Club, 6223 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Druga rega za MT-ejac obavljena danas, 17 crvenijeh, bRez tehničkoga... On je 3 i po crvene... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 104 Napisano Nedelja u 14:11 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam danas HEED rol barove i skid plate i da javim utiske da sam prezadovoljan. Mesta za kolena ima bas dosta i elegantno su resili prostor sa kacenjem koje je vise iza. Dolazi sa upustvom i lako se sve montira. Uzeo sam preko kolege sa foruma @Baniša a na KP sam nasao njegov oglas. Da pohvalim i njega, sve je odradjeno po dogovoru. Uzeli smo sve sa slike x2, za mene i burazera ali nam je i dao popust od 10 posto tako da manje vise cena nam je izasla kao da smo porucivali direktno sa njihovog sajta aliiiiii bez shippinga i carine!Elem ukupna tezina celog seta je 10.6 kg. Gornji, donji, skid plate, torbe i svi prateci srafovi. Originalni skid plate sa onim plastikama i srafovima je nekih 0.7-0.8 kg tako da ukupno se dodaje tezina od 9.8 kg na koliko god su vec izmerili da je do cepa.Nisam slikao ali moze da se postavi kriega sa bocnim torbama bez ikakvog budzenja. Tako da meni je ostalo jos poviseni vizir za asfalt i ono krilce na ovaj fabricki za off, one nalepnice koje stite sa strane i prosirenje copave. Time cu doci do 1150e (bez kriege) dodatnih troskova i stvarno ne smem vise da sabiram Nisam hteo zbog offa da stavljam podizace volana ali sam skoro do kraja rotirao volan tako da to toplo preporucujem svima, pogotovo ko je menjao sediste. Menja se podosta polozaj sedenja.Sent from my SM-F926B using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanko11 17 Napisano Nedelja u 15:40 U prolazu, 41 postova Lokacija: Niš,Srbija Motocikl: Cf moto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Napokon lepo vreme da se zalepe nalepnice.. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5481 Napisano Utorak u 21:48 Nemanja Stojanović, 1632 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CF 450 MT Dark Horse Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas instalirao Scottoiler. Gledam ono njihovo kako gde šta i čudim se jer su kao mesto za bočicu predložili da bude ispod sedišta. Probao sam da nađem nešto pametnije ali nisam uspeo. Biće pakao za štelovanje i dopunjavanje. Pro tip: nisam skratio crevo koje tera ulje do pipilice, jer u tom crevu mora biti ulje, a što je duže crevo, više ulja stane u njega, znači ređe dopune A crevo sam majstoriski sakrio. Od ispod sedišta ide pored lanca sa unutrašnje strane, maltene se i ne vidi. Tu ulazi u čep na viljušci, i izlazi malo niže na drugi čep. Zaliću ih malo onom topljenom plastikom zbog vode. Ovo sam probao da ovako montiram kapalicu kad već ima ove rupe, a ne znam za šta su Ali mislim da je prekratko i da mora da se spusti još, i svakako mora da se zavrne još malo, prska okolo. Ostavio sam tako, pao je mrak, samo sam se naterao još da izlepim ovo po felnama. A da, pao je mrak jer sam celo popodne pored ovoga i skidao RedBull folije i prefarbao te plastike u crno Samo dve bočne i blatobran, laganica. Jedan sprej za plastiku, dva sloja, prekrio sve lepo. Mislim, ako mi se ne svidi, lako ću opet neku foliju Evo za Živketa #450mt 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 223 Napisano Utorak u 23:11 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Skittlesekstra si odradio,mene takodje zanima postavljanje,da li se uzima podmazivac lanca prema motoru ili kako?Koji model si ti stavio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5481 Napisano Sreda u 06:01 Nemanja Stojanović, 1632 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CF 450 MT Dark Horse Prijavi odgovor kao problematičan On 3/24/2025 at 10:30 AM, Skittles said: Tu se vide i RedBull folije, koje ću najverovatnije da menjam, eto da nešto radim na motoru Od stvari koje imam u planu su remap da bih rešio trzanje, visoko sedište, scottoiler i možda šire fuzastere. I onda stvarno ne znam šta još. Posle toga samo svake sezone nove folije Da se podsetimo Od fuzastera sam odustao, ne smetaju mi, mada ko zna, možda ako probam šire od nekoga... @živke @Bobni Scott sam uzeo v sistem, mini. Ima u Motolandu za 100€. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7046 Napisano Sreda u 10:22 BJB Maxi Scooter Club, 6223 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Serijal Detalji čine celinu... Idemo dalje: Džombica na prekidaču migavaca. Bilo malo ubedjivanja bijaksom, braća Kinezi metnuli nalu rupu na zamenski... Čučnuo na kraju. Pametniji popušta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7046 Napisano Sreda u 10:37 BJB Maxi Scooter Club, 6223 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nabih 52 pune u guz'cu i familija na inicijativu starijeg derana @andrej. se udružila da me opskrbi sa novom, tj drugom, jer i "stara" je nova, tank torbicom, znajući da ja, stipsa nikad neću odvojiti toliko para za nju... Torbica sjajna, ima da se zaključa, čuči na motoru odlično, pa će "stara" u oglase... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7000 Napisano Sreda u 12:18 (promenjeno) Drug član, 2381 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 5/9/2025 at 10:33 PM, živke said: Što se kaže kod nas: pokidao ga je majstor! Preporuka za Ivicu Wulius iz Knjaževca. Rađeni su po uzoru na fabričke, a glavna razlika je kačenje kod kolena - ovi imaju značajno više mesta tu, a kod fabričkih mi udara koleno u roll bar. Da konačno mogu i ja da se malo opustim na off-road-u p.s: Gledam ove slike, i nešto razmišljam da bi možda trebao i skid plate da ofarbam u crno ... Šta mislite ? Da upotpunimo priču, bilo je pitanja oko težine. 4.2 kg komplet gronjih kreš barova. cev prečnika 27mm. Promenio Sreda u 12:22 član živke 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 193 Napisano Četvrtak u 10:51 Svrati ponekad, 158 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan On 5/21/2025 at 12:37 PM, alexanto said: Nabih 52 pune u guz'cu i familija na inicijativu starijeg derana @andrej. se udružila da me opskrbi sa novom, tj drugom, jer i "stara" je nova, tank torbicom, znajući da ja, stipsa nikad neću odvojiti toliko para za nju... Torbica sjajna, ima da se zaključa, čuči na motoru odlično, pa će "stara" u oglase... Pa ti si još mlad ...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5481 Napisano Četvrtak u 20:36 Nemanja Stojanović, 1632 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CF 450 MT Dark Horse Prijavi odgovor kao problematičan Družio se malo sa @kaichi.xo 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7000 Napisano pre 13 sati Drug član, 2381 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nego - jel ugradio neko "svetleći vizir" ? Meni je baš kul 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 187 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 , Aprilia Scarabeo 125 Prijavi odgovor kao problematičan I noću da gledaš koliko je prljav a pride i neproziran? Besmisleniji gedžet odavno nisam video realno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4825 Napisano pre 12 sati Advanced Member, 2064 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Uh. Ide preko fara pa isijava? Realno je problem u najavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7000 Napisano pre 12 sati Drug član, 2381 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pojima nemam, nisam ni primetio u vožnji, nego tek sad na slici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1795 Napisano pre 4 sati Drug član, 1113 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je mt 450 praktican za dvoje, putnu brzinu da drzi 120 130 i da li mu fali snage, ubrzanja da se koristi iskljucivo kao putni motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1707 Napisano pre 2 sati Drug član, 1151 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Probajte crnim markerom preci preko donje ivice vizira, mozda pomogne da umanji odsjaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 65 Napisano pre 2 sati (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Zarkela nije za 120-130. U dvoje 110kmh je taman. E sad pitanje da li mu fali snage... Za šta? Za preticanje po ravnom ne. Može komotno u 6 brzini. Za preticanje uzbrdo ne znam. Pre 2 nedelje sam odvozao celu Frušku goru u dvoje i nisam osetio da mu fali snage. Može uzbrdo i u trećoj i četvrtoj i petoj zavisi od trenutne brzine. Imao sam jedno preticanje i to sam čekao da bude donekle ravno, bezbedno i bez problema sam pretekao. Posle toga otišao na autoput i vozio od Beške do Subotice. 110kmh je putna brzina al ubi vetar, ume da cima motor levo desno (kao i svaki drugi). Ako na autoputu treba da pretekneš kamion, samo u šestoj zavrneš gas i dok si pretekao kamion već si na oko 140kmh (preko 8000 obrtaja). Promenio pre 2 sati član ivannadjalin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1371 Napisano pre 2 sati BJB Maxi Scooter Club, 594 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ali ako se uzima za turing, svakako se promeni lančanik, i digneš sve to za 10ak%.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 65 Napisano pre 2 sati U prolazu, 64 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Za touring u dvoje po ravnom da. Al čim bude išao negde po brdima osetiće razliku. Bolje da ima snage i da vozi 110 nego da nema snage. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7000 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 2381 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije motor za turing, pogotovo u dvoje. My 2 cents. Ali svi smo različiti. Ima ih mnogo, nađi nekog pa probaj. Edit: Naravno voze ga ljudi i tako, recimo Alexanto, ali mislim da postoje bolji motori za to u tom rangu . Promenio pre 1 sat član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1139 Napisano pre 20 minuta Drug član, 1124 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nije bilo a teško da će i biti da 450 bude turing i to ta dvoje. Brzinu od 110-120 može da drži na autoputu, tu se zaleti svaki, ali sigurno nije vaš stabilan da uliva poverenje. Realno putna brzina za ovaj moped moze biti 90-100. Za brzine, da drži na magistrali, 120 km /h tu je po meni min 600-750 klasa. Sve naravno može, išli ljudi na tomosima na more, ali pitanje je komfora. Ta par hiljada više ima dosta izbora u kineskom svetu a da može da uradi ovo što tebi treba i da bude svima komforno. Nisam vozio konkretno ovak motor ali ovo je decenijsko iskustvo raznih motora. Ovo je motor za jedno da komotno uživaš u brzima do 100km/h ili u dvije da se za vikend odvezeš do neke planine. A realno gde žuriti? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...