Dule Sebeški 959 Napisano Decembar 1 (promenjeno) Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Ima li vetra na severu? Promenio Decembar 1 član Dule Sebeški Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 32 Napisano Decembar 1 U prolazu, 32 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Idealno za vožnju. Nema vetra nije ni toliko hladno. Vozio bez opreme. Izgovor je bio da testiram nove rukavice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Decembar 1 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan I, kakve su rukavice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 32 Napisano Decembar 1 U prolazu, 32 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Generalno muka s rukavicama. Ili ne može da stane šaka ili ostane puno mesta za prste... Treći par za sad. Doduše ove kožne. Videćemo ovih dana kad budem napravio malo više km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Decembar 2 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pokleko i ja i uzeo kufer 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1314 Napisano Decembar 2 Drug član, 859 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Moras sad i kofer u foliju, ne ide tako klot. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 32 Napisano Decembar 2 U prolazu, 32 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pimp my kufer 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Decembar 2 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Rider000 said: Moras sad i kofer u foliju, ne ide tako klot. Sredio privremeno stikerima 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7920 Napisano Decembar 2 Drug član, 828 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Skittles said: Pokleko i ja i uzeo kufer Nećeš se pokajati, čak ćeš biti i oduševljen. Iz neke kombinacije, moj od 65l sam platio nešto baš malo. Malo, mislim koliko zapravo koštaju alu koferi. Prevukao je Bogaoca, preleteo pola Evrope. Pretovaran, ne jednom. Gospodja spavala na njemu u toku vožnje. Ne pokazuje ni minimalne probleme. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Decembar 2 Andragog, 4988 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio 55 L sas popustom, i dalje stoji na regalu u kutiji 0km Čeka bolje dane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1314 Napisano Decembar 3 (promenjeno) Drug član, 859 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Marketing radi svoj posao definitivno. Svakako, motor je bio pun pogodak. Promenio Decembar 3 član Rider000 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5548 Napisano Decembar 3 Drug član, 1981 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odličan kanal, pratim ga odavno. Baš sinoć gledam video, pa mi sve milo što je emtejac u garaži 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5548 Napisano Decembar 3 Drug član, 1981 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Inače evo ga današnji marketing u najboljem svetlu: dva drugara mi šalju ovu akciju u TAGO moto centru, kao li, pogledaj, 5400 MT, uzimamo ... da bi posle deset sekundi psovali Sniženje važi za sve motocikle na lageru osim za seriju 800 koja je već na sniženju, i pogađate - za 450MT Ali to ništa ne smeta da se stavi na poster, jbg, lep motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 32 Napisano Decembar 3 U prolazu, 32 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan U Tago su mi rekli da neće biti popusta na taj model pošto je nov model i velika potražnja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16879 Napisano Decembar 3 Integrisan, 4999 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jel bilo. Fino fino. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1314 Napisano Decembar 3 (promenjeno) Drug član, 859 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Sto se zvuka sa fabrickim auspuhom tice, jedan od najboljih. Promenio Decembar 3 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 315 Napisano Decembar 3 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan ALLTRHIKE ⋆ Moto Morini MOTOMORINI.EU The perfect partner for those who seek to immerse themselves in nature and... Mislim da je isti motor kao u našeg voljenog MT i otprilike iste karakteristike motocikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5548 Napisano Decembar 3 Drug član, 1981 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Događaj ima zasebnu temu, ali hajde da stavim i ovde za slučaj da neko nije video - ima jako korisnih saveta ovde gde sam linkovao. Odlična organizacija, jako mi je žao što nisam mogao da prisustvujem. Ali zato je Deki sve do detalja snimio i hvala mu na tome: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5548 Napisano Decembar 5 Drug član, 1981 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako su ameri pokidali reklamu, baš mi se dopala: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16879 Napisano Decembar 5 Integrisan, 4999 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakve se to tarife za Kinu najavljuju u USA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1609 Napisano Decembar 5 Drug član, 596 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan klasično mlaćenje slame- zaštita domaće industrije, bla, truć. Onda malo Kinezi odvale zabranu izvoza rijetkih minerala potrebnih za visoko tehnološku industriju. Svi se malo duvaju i posle par mjeseci se ko fol dogovore i vrate na staro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2559 Napisano Decembar 5 Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Mlaćenje slame i populizam kako Miki reče.Carine su već toliko visoke ka Kini da su već obesmislile isplativost u USA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1314 Napisano Decembar 9 Drug član, 859 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Koga zanima stanje na autoputu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4828 Napisano Decembar 9 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 15 zuba napred i samo gaaas... Ali do 130, 135 Može na kraj sveta Kome je malo, mora ipak neka obujmnija mašina, ovaj dečkić nije za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan Krusevac 7 Napisano Decembar 13 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Sym cruisym alpha 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za forumase, Pratim temu od pocetka cekajuci da stigne moj primerak u Auto mg iz Nisa. Danas su me zvali i sutra ga verovatno pakuju. Mnogo korisnih stvari sam ovde procitao i vodeci se njima vec narucio visoki vizir, guardove, kofer itd( stigli jos odavno i samo cekaju montazu ) Ipak jedna stvar je ostala nedorecena jos od pocetka - cimanje u prvoj i drugoj kada se doda gas iz nule i eventualni remap koji to resava. Jedan kolega je prijavio da je stiglo u Gevaru i to mi je i potvrdio decko iz Nisa koji radi u Auto mg. Jedino sto ga jos nikom nisu instalirali. Procitao sam i da motobruda radi remap , ali se malo komentarisalo na tu temu. Evo da ja probam da je ozivim, posto razmisljam da pitam ljude iz Auto mg-a da mi je odmah ucitaju. (Pre i nego sto preuzmem motor) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...