Nova 23 Napisano Octobar 1 (promenjeno) U prolazu, 11 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Beverly cruiser 500, KTM EXC 200, CFMoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari potrebna mi je pomoc prijatelja koji su narucivali preko deprevoz.com i uncle-wang-a Cuo sam se sa njima i dobio podatke za slanje i adresu. Medjutim u razgovoru sa Ivanom iz deprevoz i SMS koji sam od njih dobio stoji da obzirom da roba stize van EU mozda mora da se plati carina / taksa Nemackoj i da oni vise ne placaju tu taksu (ukoliko podleze) vec samo ukoliko je moguce platiti taksu online. To takodje zavisi da li paket stize direktno iz Kine ili iz nekog magacina u Evropi. Ivan mi je takodje rekao da probam da proverim sa prodavcem - uncle wang da li podleze nekoj taski ili ne i da li salju mozda i nesto iz magacina u Evropi. Obzirom da je cela porudzbina negde oko 1000usd i da nemam nikakvo iskustvo sa narucivanjem (od unclewanga, a ni sa deprevoz) da li mozda znate da li podleze taksi i da li je mozda bolje onda podeliti pakete na manje vrednosti tj vise posiljki. Eventualno ako je potrebno kako i gde se ta taksa placa online? Hvala, jedva cekam da dobijem crush barove pa da se opustim off-road jos malo vise. Promenio Octobar 1 član Nova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16509 Napisano Octobar 1 Integrisan, 4940 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisu mi jasni ovakvi likovi... Kupis pa prodas posle razrade... CFMOTO 450 mt WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM CFMOTO 450 mt, 2024. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 2200 km, Kaluđerica. Cena 5.500 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 610 Napisano Octobar 1 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Makar nije skuplji od novog kao sto je bivalo pre godinu-dve po oglasima. Mozda se smorio covek, ili zakljucio da takav, ili bilo kakav motor nije za njega. Nije da sam jednom tako nesto cuo. Ko nece da ceka isporuku novog mozda i nije losa prilika, a ima i prostora za cenkanje verovatnoSent from my iPad using Tapatalk 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1024 Napisano Octobar 2 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Biće ovoga još sugurno, nije ovo skup motor pa ljudi kupe da probaju. Možda je vozio nešto jače ranije pa se smorio, ili mu prvi motor pa video da nije bajkerski život za njega (leti toplo, zimi hladno, kiša...). Ja lično ne bih da sugurno ovoliko novca za polovan. Nov je 6.000. Sve sa koferom koji je 200eur, to je ušteda 700 eur, a dobijaš polovan motor u koji ćeš sve vreme da sumnjaš da li je pravilno razrađen, da se nije pojavila neka skrivena mana i sl, ne biraš boju... Sa druge strane ne bih ni bežao od ovakve kupovine, ali po razumnoj ceni koja mora biti bar 20% niža nego salonu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5281 Napisano Octobar 2 (promenjeno) Drug član, 1888 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, lemy said: Nov je 6.000. Sve sa koferom koji je 200eur, to je ušteda 700 eur, Moraš da uračunaš i registraciju i prvi tj. nulti servis što je još 300 eur, ako kupuješ nov motor. Dakle 1000 evra razlika. Šta znam, nije trenutak jer je kraj sezone, ali da se ovako nešto pojavilo kad sam ja uzimao - dobro bih razmislio. Pogotovo što sam već imao isplaniranu turu i nisam bio siguran da li će nov motor da stigne, i da li ću uspeti da stignem da ga razradim i servisiram pre ture. A druga stvar - ako neko kupuje samo da proba - opet je bolje ovakav polovan, jer ako odluči da ga proda izgubiće vrlo malo. Promenio Octobar 2 član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 10 Napisano Octobar 2 U prolazu, 11 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, živke je napisao: Moraš da uračunaš i registraciju i prvi tj nulti servis što je još 300 eur, ako kupuješ nov motor. Dakle 1000 evra razlika. Šta znam, nije trenutak jer je kraj sezone, ali da se ovako nešto pojavilo kad sam ja uzimao - dobro bih razmislio. Ja sam uzeo sad na kraju sezone nov jer novo je novo. 1000e dođe i prođe a motoru ti skidaš foliju, ti ga razrađuješ i znaš posle na čemu si. Ove polonjake ne bih ni pogledao sa tim cenama. Nisi pogrešio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5281 Napisano Octobar 2 (promenjeno) Drug član, 1888 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, admiki said: Koliko je blizu viljuške? 150/70 je malo niža, trebalo bi da nudi više gripa po cijenu malo sporijeg obaranja. I naravno skuplje je 20% Prebacujem diskusiju u odgovarajuću temu Dakle Trailmax Raid, 140/80 , viša je osetno u odnosu na fabričku, ali meni to baš i odgovara. Mesta u odnosu na viljušku deluje da ima dovoljno, ali videćemo kad budem vozio po blatu da li će biti problema. Mogu da izmerim ili slikam, ako ti znači. Inače sa ovim gumama visina fabričkog sedišta iznosi oko 840 - 845 mm. #450mt# Promenio Octobar 2 član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1469 Napisano Octobar 2 Drug član, 569 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe. Ako kažeš da radi, onda radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburiks 15 Napisano Octobar 2 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CF MOTO 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste videli ovo? Navigacija preko telefona na ugrađenom displeju... Pitam se, ako bi ugradio taj t-box da li bi to radilo i kod nas? :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Octobar 2 Malinar u pokusaju, 1693 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Motorcyclist je napisao: Nisu mi jasni ovakvi likovi... Kupis pa prodas posle razrade... CFMOTO 450 mt WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM CFMOTO 450 mt, 2024. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 2200 km, Kaluđerica. Cena 5.500 € - Motori - Polovni Automobili Mislim da se smore ljudi kojima je 99% vožnje asfalt, jer, ruku na srce, za vožnju isključivo asfaltom, ima boljih opcija od ovog motora. Inače, meni se ovo motorče veoma dopada i ako ikada bude nekog viška para, a pokažu se kao izdržljivi u eksploataciji, uzeo bih ga kao drugi motor u kući, naravno kao polovnjaka, da mogu da eksperimentišem po off-u i da mi ne bude žao da ga ispustim ili padnem sa njim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batica87 78 Napisano Octobar 2 U prolazu, 45 postova Lokacija: Surdulica, Niš... Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, milomir22 je napisao: da mogu da eksperimentišem po off-u i da mi ne bude žao da ga ispustim ili padnem sa njim Nema nikakvih razloga da ti bude zao motocikla koji je za to i dobrim delom namenjen To ti je kao da kupis Land Cruiser-a, a da ne vozis van asfalta da se "ne ogrebe" Bitna je tvoja bezbednost, a njemu nista nece faliti... @Nova Ja sam narucivao od "Uncle Wang"-a, ali jeftin paket (rucice) gde su mi za Srbiju naplatili nesto dodatno za dostavu (mislim 10$), ali mi je stiglo za 4 radna dana (poslat paket FedEx-om i sve oko dostave i usluga je pokriveno od njih ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderOfTheStorm 76 Napisano Octobar 2 U prolazu, 36 postova Lokacija: Prijedor, RS BiH Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Motorcyclist je napisao: Nisu mi jasni ovakvi likovi... Kupis pa prodas posle razrade... CFMOTO 450 mt WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM CFMOTO 450 mt, 2024. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 2200 km, Kaluđerica. Cena 5.500 € - Motori - Polovni Automobili Svakakvih teorija... a mozda covjeku samo treba novac hitno? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1024 Napisano Octobar 2 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da mu trebaju hitno novcu, bila bi i cena drugačija. Ko zna, ako mi se svidi na probnoj vožnji možda ga i pozovem, da ga sad ne kudim previše 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5281 Napisano Octobar 2 Drug član, 1888 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Teško da može da ti se svidi ako si navikao na KTM 790. Prevelika je razlika u snazi. Zašto razmljaš o promeni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4381 Napisano Octobar 2 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nije sve u snazi. Meni se 450 MT baš jako svideo, i to kada sam sa Tuarega seo na njega. Mislim da je samo pitanje očekivanja i planirane upotrebe. Za neke uzane, krivudave, asfaltne puteve ova klasa od 450 kubika je baš zabavna. Lako se vozi a nije lenja na gasu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1024 Napisano Octobar 2 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Baš to, godine me sustižu :). KTM mi se jaste svideo nema govora, ali i dalje više uživam po planinskim putevima i lokalnim putevima sa DRZ 400 koliko to god zvučalo čudno. Takođe, učinio mi se 450mt značajno lakši i mršaviji u mestu od ktm mada na papiru nije tako, tako da mi deluje podesnije za neke manje avanture i solo vožnje po offu, uz dosta veću udobnost od DRZ Generalno za sada se mt razmatra kao zamena za DRZ a ne KTM, ali sa ozbiljnom ambicijom da postane jedini motor u ergeli. Smorio sam se od više motora, registracije, održavanja... Godinama sam imao po tri komada, vreme je za racionalizaciju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5281 Napisano Octobar 2 (promenjeno) Drug član, 1888 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ok, sad mi je jasnije, i to ima smisla. Imaj samo u vidu pri probi da Alexantov (ako njegov probaš) ima 15t lančanik u odnosu na fabričkih 14t. Naručio sam i ja 15t čisto da probam, ali za off je fabrički odličan, i na dosta mesta sam pročitao da se prelaskom na 15t gubi dosta na tim manjim brzinama. Promenio Octobar 2 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nova 23 Napisano Octobar 2 U prolazu, 11 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Beverly cruiser 500, KTM EXC 200, CFMoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 10. 2024. at 19:06, Nova je napisao: Drugari potrebna mi je pomoc prijatelja koji su narucivali preko deprevoz.com i uncle-wang-a Cuo sam se sa njima i dobio podatke za slanje i adresu. Medjutim u razgovoru sa Ivanom iz deprevoz i SMS koji sam od njih dobio stoji da obzirom da roba stize van EU mozda mora da se plati carina / taksa Nemackoj i da oni vise ne placaju tu taksu (ukoliko podleze) vec samo ukoliko je moguce platiti taksu online. To takodje zavisi da li paket stize direktno iz Kine ili iz nekog magacina u Evropi. Ivan mi je takodje rekao da probam da proverim sa prodavcem - uncle wang da li podleze nekoj taski ili ne i da li salju mozda i nesto iz magacina u Evropi. Obzirom da je cela porudzbina negde oko 1000usd i da nemam nikakvo iskustvo sa narucivanjem (od unclewanga, a ni sa deprevoz) da li mozda znate da li podleze taksi i da li je mozda bolje onda podeliti pakete na manje vrednosti tj vise posiljki. Eventualno ako je potrebno kako i gde se ta taksa placa online? Hvala, jedva cekam da dobijem crush barove pa da se opustim off-road jos malo vise. Ukoliko jos nekog interesuje za ubuduce dobio sam odgovor od uncle-wang-a tj njihovog supporta: Good afternoon, sorry for the slow response. Yes, we ship from China, it takes about 18-22 days. Our shipping is tax-inclusive, no extra charge, no need to split into multiple small orders. Tako da deluje so far so good.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batica87 78 Napisano Octobar 2 U prolazu, 45 postova Lokacija: Surdulica, Niš... Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno da rade po DDP parotetu - tj oni pokriju troškove (špediterska kuća tipa FedEx, DHL njima sve fakturišu). Sasvim je sigurno da imaju neki povraćaj sredstava u samoj Kini - ali i cenu delova formiraju na osnovu toga gde isporučuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4381 Napisano Octobar 2 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Meni upravo za neku sitnu porudžbinu traže dodatnih 10$ za dostavu. A dostava će biti skuplja nego delovi koje uzimam Svakako mi se ne isplati ni da cimam Nemačku kombinaciju. Ja se ne bih usudio ništa skuplje od 50$, ili veće od koverte, poručiti direkt za Srbiju (ovo naravno ne važi ukoliko se šalje regularnom poštom). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4005 Napisano Octobar 2 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam od Wanga poručivao prvo za DE kombi kreš bar i skid plate a posle i blatobran, jer je bila neka velika doplata za SR, i sigurno bi mi carinili. Kada je išlo za DE, nije bilo nikakvih dodatnih troškova (osim samog kombija). Sada sam poručio kratku polugu kvačila i još neku sitnicu za SR i tražili su mi 10$ za shipping. Videćemo kad stiže. Za onu navigaciju na tabli, koliko sam ja ispratio to radi samo u Kini, mislim da ne bi pomogao T-Box ništa. Promenio Octobar 2 član Skittles 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagor-te-nei 35 Napisano Octobar 2 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Posle 4.000 km, misleći da je sve pod konac, naišao sam na par YouTube klipova sa vodom u subfrejmu. Ne utiče na funkcionalnost, ali stvarno, kada prospeš zarđalu vodu, osećaj je grozan. Oba subfrejma na 450MT imaju otvorene rupe na vrhu i sa strane, gde ulaze plastične žabice koje drže kablove, i voda lako ulazi unutra. Danas sam skinuo oba subfrejma sa mog 450MT — u levom je bilo dosta vode, dok u desnom nije, ali je desni kraj zarđao tamo gde je cev presovana. Ko ne želi da gleda proces skidanja, neka premota na 6. minut. Takođe, u opisu videa ubacio sam i 3 druga iskustva. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Octobar 2 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolvirali smo već, Zagore ne pratiš nastavu.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Octobar 3 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ponavljanje je majka znanja!! 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5281 Napisano Octobar 3 Drug član, 1888 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @zagor-te-nei lep video. Ali da, čak je bio opoziv, promaklo ti je verovatno. Na servisu su bušili rupe dole nisko u tom delu da bi voda mogla da izađe, nisu ni skidali sa motora. U suštini pored toga, planiram da kad imam vremena očistim to antirostom, i naspem nešto da zaštitim. Kako ti planiraš da rešiš ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...