alexanto 4715 Napisano Septembar 8 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u medjuvremenu "zamenio" crash barove. Koleza No_Limit je pazario moje prve a ja sa Sebom dogovorio da mi napravi da budu kao fabrički... Seba ima problem da izvuče tu neke krivine, tako mi reče ali ovo sada je dosta sličnije onom što sam zamislio. Dok ne bude u ponudi OEM, ovi će poslužiti Nosači bočnih kofera su prepravljeni da koferi budu za par cm unazad i par cm povišeni pa sad to bar meni, dosta bolje izgleda i mnogo je funkcionalnije... Montirao sam i nosač za Insta360 kamericu, od onog što sam imao priručno pa će valjda biti i nekih snimaka uskoro. Juče sam je kratko probao do mesta za fotkanje, nosač dobro stoji ali nešto sam zeznuo pa umesto snimaka dobio 4 fotke tj snimke po 1 sekund Ovo bi trebalo biti neko privremeno rešenje tj proba pa ako mi se dopadnu snimci, rešiću to k'o svet. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Septembar 8 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Gdje si ti uzeo veci vjetrobran, def mi treba?Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Septembar 8 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ivan mi pravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Septembar 8 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @No_LiMiT Ima da se poruči na aliju, ja sam uzeo od 35cm i zadovoljan sam. Visok sam 183. @alexanto vidi fiksiraj tu motku za kameru na još jednom mestu, da ne ljosne o pod. Iz iskustva kažem. A ostao sam vam dužan odgovore za mapu i za sedište. Kada mi je @živke pozajmio sedište, čim sam seo prvi utisak je bio da je veooooooma udobno. Čak sam posle jednom vratio nisko i pitao se kako sam ovo vozio. Onda sam opet stavio visoko i drugi put mi je delovalo podjednako udobno. Logika kaže da bi trebalo da bude udobnije jer ima više sunđera, pene, čega god. Neudobnije nije sigurno. Sada sam opet na niskom, ne znam, isprobavam. Ali veća razlika od udobnosti je položaj sedenja. Sa fabričkim sediš u motoru, sa visokim na motoru. Drugačiji osećaj dosta. Meni se više sviđa visoko. Dugo sam se lomio dal da mi neko radi, da li da samo kupim, pošto cene koje sam dobio za preradu su skoro pa kao da kupujem još jedno. Na kraju sam prelomio da ga ipak preradim, jer sva visoka OEM su sive boje, a ja bih da je crno Tako da moram da skoknem do Srđana, nego nikako da odvojim vreme. Za mape, oseća se razlika, dosta mirnije radi na konstantno niskim obrtajima, ali i dalje ima cimanja. I dalje je cim kad se pusti gas. Kada se uspori tako što skroz pustiš gas, pa prebaciš u nižu brzinu, opet cimne kada se vratiš na dodavanje gasa. Ali da je bolje, bolje je. Drago mi je da se radi na tome. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 43 Napisano Septembar 8 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari , ima li u Guevari ovaj motor za testiranje.Pročitao sam skoro celu temu ali nisam našao info možda mi promaklo.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Septembar 8 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan @uketic Nekad ima nekad ne, najbolje da ih zovnes. Ja kad sam kupovao bilo je a drugom prilikom kad sam tamo isao nije.Sent from my SM-S908B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Septembar 8 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles Upravo isto sam razmišljao i danas uradio kačenje ver. 2.0/privremeno... Sad može samo da odvali crash bar. Nije sexy kao V1. 0 ali neće otpasti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderOfTheStorm 92 Napisano Septembar 8 (promenjeno) U prolazu, 38 postova Lokacija: Prijedor, RS BiH Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja pohvalim mojim MR.BR crash bar-ovima od uncle Wanga Promenio Septembar 8 član riderOfTheStorm 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1488 Napisano Septembar 8 (promenjeno) Drug član, 571 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Jesi naručivao direktno ili preko EU? Kako koji dan prolazi, ja sam sve bliži kupovini ovog motorčeta. Promenio Septembar 10 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderOfTheStorm 92 Napisano Septembar 8 (promenjeno) U prolazu, 38 postova Lokacija: Prijedor, RS BiH Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan U Njemacku, pa onda dovezao ovamo. Inace besplatno je slanje za EU Promenio Septembar 10 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Septembar 9 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Laganini danaske do Osijeka a povratak preko Vukovara i Iloka pa fruškogorskom stranom preko NS kući... Sa obilaznicom preko Srbobrana i Vrbasa 320 km čas posla... Malo kisnuo izmedju Ratkova i Odžaka a ostalo prckala kišica bez da se oblači kišnjak... Mališa sluša za sve pare, prede kao preslica. Gde god neko dospe, čak i na graničnoj kućici pita kako sam zadovoljan, koliko je kubika, "šta je ovo" i slično Trenutno smo na nešto preko 6100 km... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16537 Napisano Septembar 10 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Post from Coober on Facebook is saying the 450 motor is coming to a Gas Gas model next? Coober is saying this info comes from KTM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nova 23 Napisano Septembar 10 U prolazu, 11 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Beverly cruiser 500, KTM EXC 200, CFMoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Kragujevca Drugari, Procitao temu od prve do poslednje stranice. Otisao kupio Hvala na pomoci da donesem odluku! Sad krece ujka wang......) Jedno pitanje jel bolje preko ovih momaka koji dovoza iz Nemacke da se narucuje nego direktno za Srbiju? Zelja mi je da vozim TET Srbija. Ukoliko neko ima iste ambicije nek se javi. Takodje jurim gde ima da se skinu dobre off-road rute tipa Tara, Zlatibor, Golija, Goč.... 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4761 Napisano Septembar 10 Drug član, 3637 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Đes ba zemo Gde ćeš da servisiraš motor? U Arilju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nova 23 Napisano Septembar 10 U prolazu, 11 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Beverly cruiser 500, KTM EXC 200, CFMoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za KG crew) Da, to je plan u Arilju sam ga i kupio. Nisam ga jos ni prebacio za Kg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5344 Napisano Septembar 10 Drug član, 1905 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom mašina, najbolji si uzeo, plavi je i lepši i brži Koliko ja znam većina je naručivala od Wanga preko ovih momaka iz DE. Znaš unapred na čemu si, ovako može da te rebne carina, porez, pitanje koliko. A i nisam siguran da Wang može da pošalje direktno. Ako skupiš neku veću porudžbinu, tipa 300 - 400 evra, slobodno pitaj za popust. Meni je dao kod za 5%, uzeo sam još neku sitnicu. Dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nova 23 Napisano Septembar 10 U prolazu, 11 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Beverly cruiser 500, KTM EXC 200, CFMoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodošlici ! Plavi mi je nekako delovao veseliji, razigraniji i zato je verovatno i brzi) Mada planiram nekad i da ga izlepim...videcemo)) Hvala na savetu super ideja! Plasio sam se da nece da prave problem tipa za crash barove ili nesto glomaznije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5344 Napisano Septembar 10 (promenjeno) Drug član, 1905 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa oni naplaćuju 5e po kilogramu, tako da neće praviti problem edit: Zavidim na visokom blatobranu! Opasno mu čuči Promenio Septembar 10 član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4385 Napisano Septembar 10 Advanced Member, 1962 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, visoki blatobran. Ja već gledam kako da na Kove montiram niski 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 270 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 139 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan što? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4385 Napisano Septembar 10 Advanced Member, 1962 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Zato što nisam oduševljen idejom da prednji točak veliki deo blata i vode baca po faru i meni. Sviđa mi se i izgled. A za onih 300m lepljivog blata na koje naiđem jednom u 5 godina mi neće biti teško da ga skinem ako počne da blokira točak. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nova 23 Napisano Septembar 10 U prolazu, 11 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Beverly cruiser 500, KTM EXC 200, CFMoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ja jos uvek imam dilemu kako ce to u praksi da se pokaze... ...ako mi dosadi mozemo da se menjamo @živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5344 Napisano Septembar 10 Drug član, 1905 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na prethodnom motoru imao oba, pa sam ih menjao po potrebi jer je bilo brzo i lako. Nadam se da ću i na emtejcu moći da radim isto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batica87 78 Napisano Septembar 10 (promenjeno) U prolazu, 45 postova Lokacija: Surdulica, Niš... Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, živke je napisao: Znaš unapred na čemu si, ovako može da te rebne carina, porez, pitanje koliko. A i nisam siguran da Wang može da pošalje direktno. Šalju za Srb, ali dodatno naplaćuju - ako su u pitanju neki lakši paketi shipping je oko 10USD Paketi brzo stignu, ali se onda kod nas na carini zaglave i preko mesec dana (trenutno na carini imam 3 paketa od kojih jedan čeka već 40 dana) - tako da je stvarno preporuka da se izabere dostava u EU Lepo mu čuči taj povišen blatobran i u zdravlju da se vozite Promenio Septembar 10 član batica87 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Septembar 10 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Nova je napisao: Pozdrav iz Kragujevca Drugari, Procitao temu od prve do poslednje stranice. Otisao kupio Hvala na pomoci da donesem odluku! Sad krece ujka wang......) Jedno pitanje jel bolje preko ovih momaka koji dovoza iz Nemacke da se narucuje nego direktno za Srbiju? Zelja mi je da vozim TET Srbija. Ukoliko neko ima iste ambicije nek se javi. Takodje jurim gde ima da se skinu dobre off-road rute tipa Tara, Zlatibor, Golija, Goč.... https://www.enduro-balkan.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...