Rider000 1158 Napisano Maj 30 Zainteresovan, 733 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Turpijom obrijes malo rubove gume i pasenttt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 102 Napisano Maj 30 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan @živke Zasto ne bi uzeo 150/70-R18? Mislim da ima veliki izbor guma u toj dimenziji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4355 Napisano Maj 30 Advanced Member, 1955 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Šira guma je i skuplja. Razlike umeju biti osetne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 192 Napisano Maj 30 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Danas nesto merili pa ako nekom zatreba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1158 Napisano Maj 30 Zainteresovan, 733 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Na 12mm vam pase Quad Lock Mirror mount ako vam bude trebala takva solucija. Imate i kineski quadlock na Aliexpressu, radi posao sasvim ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4355 Napisano Maj 30 Advanced Member, 1955 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan 12mm je standard tih šipki za montažu navigacije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 313 Napisano Maj 30 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, živke said: Da @mradomir u pravu si, znači ne treba 3cm prostora, nego oko 1.5 To je sve u teoriji, ne zaboravite da udaljenost točka od viljuške zavisi od dužine lanca i veličine lančanika. A same gume nisu sve istog spoljašnjeg prečnika. 100% sam siguran da se može ugurati 140/80 samo treba biti spreman za igranje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburiks 15 Napisano Maj 30 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CF MOTO 450MT Prijavi odgovor kao problematičan On 5/29/2024 at 9:45 PM, živke said: Kako beše, imamo li neki info što se dodatne opreme tiče? Kad stiže, cene? Onaj katalog iz Grčke stvarno dobro izgleda, ako je pravi. Cene su baš povoljne. Evo i britanci objavili neke cene...da može da se poruči: CFMOTO 450 MT Archives - Gear 4 Motorcycles GEAR4MOTORCYCLES.CO.UK CFMOTO parts, OEM parts, aftermarket parts & accessories for the 450 MT model. View the full range today with one of the UK’s largest stockists. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3955 Napisano Maj 31 Nemanja Stojanović, 1364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I breee... ovi kreš barovi džaba Verovatno za ispod 150€ mogu da se organizuju da budu u SRB i gornji i donji. A torbe deluju kao rebrendirane Rhinowalk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvic 92 Napisano Maj 31 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650, Honda Crf 300l Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, kaichi.xo said: Danas nesto merili pa ako nekom zatreba Ovde lepo legne ovaj nosac za telefon, ja ih koristim godinama i odlicni su, imam jedan u rezervi ako treba nekom... Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €10.94 5%OFF | For BMW R1200GS Mobile Phone Navigation Bracket ADV F700 800GS CRF1000L Africa Twin Motorcycle USB Charging 12MM 16MM 22MM Mount https://a.aliexpress.com/_Ex0J8wb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3049 Napisano Maj 31 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, živke said: Još jedno pitanje za vlasnike. Pričali smo o čudnoj dimenziji zadnje gume, i složili se da je 140-80 mnogo bolja opcija ako pasuje. Šta ti je namera, nešto čupavija? Ja sam na primer umesto fabričke 140/80-18 stavio Mitas C02 120/90-18 (samo u toj dimenziji ima). Ona je 130 širine kad merim, tako da to što piše, nije baš tako. Zavisi od proizvođača i da li je evropska ili japanska guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5192 Napisano Maj 31 Drug član, 1862 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, ako uzmem motor išlo bi nešto čupavije, tipa TKC80 . C02 mi je trenutno na yamahi, ali nije baš za asfalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4662 Napisano Maj 31 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da vidimo malo kako se ponaša na većim nadmorskim visinama 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 632 Napisano Maj 31 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan I sta kaze, prija li jos sveziji i cistiji vazduh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4662 Napisano Maj 31 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prede kao mače... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16354 Napisano Maj 31 Integrisan, 4916 postova Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, alexanto said: Da vidimo malo kako se ponaša na većim nadmorskim visinama Bombona! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 616 Napisano Maj 31 (promenjeno) Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko se slegla potrošnja? Ono što su ljudi govorili da troši dok je u razradi mi je zvučalo baš puno. Kakve su gume na kojima dolazi iz radnje? Promenio Maj 31 član Sveti Atila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4662 Napisano Maj 31 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene zadnjih 200 km (sad je na 830) stoji 3,7. Gumama sam očaran za sada i po mokrom i po suvom. Videćemo kad počnu da se troše ozbiljnije i kako drže po hladnom asvaltu. Ako ovako nastave i cena bude normalna, druge mi ne trebaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16828 Napisano Maj 31 Integrisan, 8286 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 5. 2024. at 11:41, živke je napisao: Ja sam visok oko 193cm i težak oko 95kg, što će reći nema mnogo motora koji su meni taman, Drugarski savet, bar što se ergonomije tiče, probaj i kove 450 rally, high seat varijantu. Danas sam ga uzeo za ambiciozno zamišljen bjb test koji radimo za vikend. Izuzetno sam iznenađen na prvu kako mi leži položaj sedenja i stajanja. Ja sam isto kao ti... 194cm, nešto ispod 100kg (koliko, zavisi kad me pitaš :)) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburiks 15 Napisano Maj 31 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CF MOTO 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3955 Napisano Maj 31 Nemanja Stojanović, 1364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, alexanto said: Da vidimo malo kako se ponaša na većim nadmorskim visinama Fruška gora se ne računa kao veća nadmorska visina 20 hours ago, Rider000 said: Na 12mm vam pase Quad Lock Mirror mount ako vam bude trebala takva solucija. Imate i kineski quadlock na Aliexpressu, radi posao sasvim ok. Zbog toga smo i merili! Carplay displej koji sam uzeo dolazi uz neki budžasti nepotrebno veliki nosač za fi 22mm, pa sam odlučio da modifikujem to malo. Originalni nosač: Ideja je da se sve ovo zameni QuadLock nosačem za retrovizor. Problem je što i ova plastikica na monitoru i QL nosač imaju navoje na sebi. Odlučio sam da stavim parče aluminijuma između, i kroz srednju rupu navučem QL, a kroz 4 male ovu plastiku. Da bi to uspelo, morao sam da izbacim navoj na plastikici i raširim malo rupu. Posle sam dodao još jedno parče tvrde gume i podlošku da ga lepo stisne između aluminijuma i šrafa za QL. Nije baš najatraktivnije, ali srediću i taj deo kada testiram da drži kako treba, a deluje veoma stabilno za sada Planiram da ove ivice i sve rupice popunim Sugru plastelepkom, da ima lep oblik i izgleda OEM. Kad sam završio, otišao sam do salona da probam kako stoji, jer mi motor nije ni u najavi a kamoli isporučen Tačno kao što sam i hteo! A gomila se gomila, samo motora nema... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2517 Napisano Maj 31 (promenjeno) Drug član, 1068 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas da probam motor iz znatizelje.Test je otisao na moto skup a samo sam seo na izlozeni model na spratu. Motor nije uopste mali ja imam191 i mislim da ce Živke sa višim sedistem i spustenim pegovima dosta postići meni recimo ni to ne treba (cenim ovako na prvu loptu na osnovu jahanja u salonu). Plastike su za te pare i vise nego kvalitetne, izgleda robusno i vise mi se svidja ova tamnija siva varijanta.Nisam vozio ali ovako vizuelno i ergonomski na prvilu loptu su bas uboli ..da imam samo obican skuter (bez adv karakteristika)lagano bih pred zenom opravdao kupovimum mt 450 kao drugog para točkova. Promenio Maj 31 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3455 Napisano Maj 31 Drug član, 1099 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je u Prnjavoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2517 Napisano Maj 31 Drug član, 1068 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je to test,rekoše da ode u Bosnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderOfTheStorm 76 Napisano Maj 31 U prolazu, 36 postova Lokacija: Prijedor, RS BiH Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 5. 2024. at 15:27, živke je napisao: Još jedno pitanje za vlasnike. Pričali smo o čudnoj dimenziji zadnje gume, i složili se da je 140-80 mnogo bolja opcija ako pasuje. Može li neko da pogleda kako izgleda - da li bi mogla da se ubaci ta guma, da li deluje ima dovoljno prostora ? Inače iznenadio me je podatak da je ta guma skoro 3 cm veća u prečniku od fabričke. Dakle ima li više od 3cm lufta u zadnjoj viljušci ? @živke mislim da bi mogle 140/80, ima oko 3cm do zadnje vile. Evo par slika 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...