Jump to content

Moto Zajednica

CF Moto 450 MT

Recommended Posts

• Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova
  • Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro

Ovo je najjaci kinez na svetu...

No,ovo cekanje i obecanja me sete na ono kada sam narucio vanbrodski tohatsu...pa tako zovi,svakih pola meseca i kazu,evo samo sto nisu stigli a trajalo je 3 meseca...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3008 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Planirate li neki svečani doček? Ono, kao za brata Sija? :D :D :D

Izvin'te, ali moram malo da se šalim. Mnogo ste mi slatki. Znam po sebi kad nešto iščekujem, a farbaju me.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 109 postova
  • Motocikl: MT450
1 minute ago, misa-pei said:

Planirate li neki svečani doček? Ono, kao za brata Sija? :D :D :D

Izvin'te, ali moram malo da se šalim. Mnogo ste mi slatki. Znam po sebi kad nešto iščekujem, a farbaju me.

Pa nije da ne planiramo, pominjala se neka voznja i neki rostilj 😄 nije bas crveni tepih ali moze da prodje

• BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Ja to ovako gledam: Kaparu sam dao 20. marta. Ako motor stigne do 20. maja to je 2 meseca kasnije. To nije strašno. Taman mi je rodjus 19. pa eto razloga za dvostruko slavlje :jee1:

Upita onaj momak ko je "farbao" da će motori biti ranije? Pa uvoznik, ko drugi jel? To je razumljivo u nekoj meri jer je u to vreme, predsajamsko da kažem, bilo je od nekoliko proizvodjača motora za preuzeti odmah, tipa Voge 525, QJ SRT, SVT 650 pa su valjda na taj način bacili "kosku" da se ljudi ne polakome i odu na drugo mesto...

Meni je svakako ovaj prdavac bio prva i skoro jedina opcija tako da bih ga svakako čekao dok ne stigne. Nije bilo potrebe za "farbanjem" :neznam:

Sve do kraja maja tolerišem, posle toga dižem dževu :rat3: svakako se zabavljam sa temeljima od kuće pa mi nije dosadno.

• Sviđa mi se 1

Meni apsolutno nije razumljivo jer ja imam svoje zivotne planove koje sam sve ispomerao zbog njih, i to mi je propalo nekoliko letnjih planova. Razumljivo je kasnjenje od 10 dana, mesec dana je druga prica + “imacemo vise informacija kad stigne brod u evropu” , “imacemo vise informacija kad udju u srb”, “zovnite u utorak” itd .

Totalna neprofesionalnost. Ja sam dao novac za nesto , njihovo je ugovoreno da isporuce. Mozda sam ja dugo u tom nekom biznisu gde ne tolerisem ovakve price ali ajde…

Trudim se da budem pozitivan , on ce doci kad dodje i svi cemo biti srecni . Ali sa poslovne strane ovo je jako lose poslovanje.

• Podržavam 7

• BJB Maxi Scooter Club, 430 postova

Malo je naivno ako ovo nisi očekivao.

Ista stvar kao prethodne 2 sezone sa Hondom Xadv, može im se jer nema alternative. Kad ukucaš sve parametre od 450 MT sem godišta, možeš da uzmes KLE eventualno :) 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 3008 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Nisam baš pažljivo pratio, a ne čita mi se 20 strana...

Imate li vi napismeno neki rok i pravo na penale ako se rok za isporuku prekorači?

• Sviđa mi se 1

Naravno da nemamo :klovn: Kod mene piše koliko sam dao novaca i da je motor plavo-beli :hvala:

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1771 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Kad motori stignu svo to cekanje se istog trenutka zaboravi.

u zadnje 3 godine sam kupio dva nova motora i sve cega se secam je da je yamaha kasnila nekih 20ak dana koliko se secam, cekao sam je mesec ipo odprilike, a mozda i dva.

CF su imali u magacinu ali se ceka par dana zbog otpakivanja i sklapanja i zavrsavanja papira, cekao sam nekih 5 do 10 dana.

Najbolje se secam da za registraciju cf-a nisam imao glavni pecat na carinskoj deklaraciji, jos petak popodne. Ovi iz cf-a mi zavrsili odmah u ponedeljak novu carinsku i registrovah ga

• Sviđa mi se 1

• Nemanja Stojanović, 1366 postova
  • Motocikl: CF RedBull 450 MT
8 hours ago, kaichi.xo said:

Totalna neprofesionalnost. Ja sam dao novac za nesto , njihovo je ugovoreno da isporuce. Mozda sam ja dugo u tom nekom biznisu gde ne tolerisem ovakve price ali ajde…

Ja sam prošle godine platio u celosti motor, koji je bio kod njih (Delte), sastavljen, spreman istog trena - i opet sam ga čekao 10ak dana, jer su bili u gužvi oko sajma :) 

A ako se dobro sećam u sličnom smo poslu, i recimo kašnjenja sa plaćanjem ne mogu da kažem da nema. Bukvalno sam juče opominjao za fakturu koja stoji od 06. 02. 🤷🏻‍♂️

edit: da ne dodajem još jedan post na ovaj off :)

@kaichi.xo nisu stranci ništa bolji.

mart prošle godine, snimao za Vice (ne naš, nego direkt za britance) intervju sa Goranom Tomaševićem, i dalje nisu platili sve, a imamo i ugovor... jer je Vice bankrotirao u međuvremenu.

8 hours ago, JunioR. said:

Kad ukucaš sve parametre od 450 MT sem godišta, možeš da uzmes KLE eventualno :) 

I Himalajan 452, ktm 390 adv, kove 450...

samo što su svi oni ružni 😭

7 hours ago, Sharky - Alex said:

Kad motori stignu svo to cekanje se istog trenutka zaboravi.

Ovo je istina, tako da samo lagano.

Promenio član Skittles
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 2986 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop
8 hours ago, Motorcyclist said:

Ovoliko se ni nova Afrika nije cekala...

O jeste jeste.. 

Dva drugara spustila keš 21. februara, jednom stigao kraj avgusta drugom u septembru. @Grnca zna o čemu pričam :D

• Podržavam 2

Malo je naivno ako ovo nisi očekivao.

@JunioR.Pa ocekivao sam ja u neku ruku ovako nesto, pogotovu kada sam se pridruzio forumu i poceo da istrazujem teme ovuda.

A ako se dobro sećam u sličnom smo poslu, i recimo kašnjenja sa plaćanjem ne mogu da kažem da nema. Bukvalno sam juče opominjao za fakturu koja stoji od 06. 02. 

@Skittles udari penale :D nesto mi mirise da radis sa domacim klijentima ... :D 

Elem, najvise mene pogadja to sto sam ja kaparisao svoj 28.03 i oni su tad meni tvrdili da stize 20og aprila i da nece biti kasnjenja, dobro se secam pogleda izmedju dvojice prodavaca kada su mi to rekli. Oni su apsolutno znali da motori tada nece stici jer kao sto vidite ni dan danas ne znaju kad ce stici a 28og marta su kao znali. E to namerno laganje meni smeta.

@Sharky - Alex naravno , svi cemo mi odlepiti od srece kad motor stigne, ja sam srecan od kako sam cuo da je na brodu :D Kapiram da su i oni svesni toga, samo necu propustiti priliku da im prokomentarisem tako poslovanje i zamlacivanje klijenata, jednostavno nije u redu. Neko gore rece kako su mu u Banja Luci rekli da ne kaparise motor jer ne znaju kad ce stici i sta ce stici - to je posteno.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

Pa kad motori stignu, biće po 1 post o preuzimanju i onda pustara... Niko neće silaziti i tema na odmor :moto3:

Pre 1 sat, Skittles je napisao:

I Himalajan 452, ktm 390 adv, kove 450...

samo što su svi oni ružni 😭

... i ni jedan nije Bićilindriko :ljubav:

• Haha 1

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: CFMoto 450MT
Citiraj

Neko gore rece kako su mu u Banja Luci rekli da ne kaparise motor jer ne znaju kad ce stici i sta ce stici - to je posteno.

U neku ruku se slazem, ali kapara je tu da "rezervises" nesto. Bez nje je sreca da li ce te zapasti i kad.

A ako si isto kao i ja pravio planove sa obecanjem motora, onda bi vise volio da se ne oslanjam samo na srecu. 🤷‍♂️

Ali bice sta bude, ako mi dosadi cekanje uzecu Hondu CRF300 Rally ili Yamahu WR250/450

Promenio član riderOfTheStorm
  • Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 784 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Ja bih svisnuo da moram da cekam na motor.😄

Ako ga ne teram kuci odmah i sada, nista od kupovine... Jedino ok kad je van sezone.

Mada mozda ima i u tom cekanju neke drazi, gledas snimke po yt, cekas, iscekujes pa kad stigne i vidis ga uzivo, niko srecniji... 

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 482 postova
  • Motocikl: DR 650, CF MT 450
pre 4 minuta, Rider000 je napisao:

Ja bih svisnuo da moram da cekam na motor.😄

Ako ga ne teram kuci odmah i sada, nista od kupovine... Jedino ok kad je van sezone.

Mada mozda ima i u tom cekanju neke drazi, gledas snimke po yt, cekas, iscekujes pa kad stigne i vidis ga uzivo, niko srecniji... 

Bilo je prvih 25 dana drazi,posle je agonija 🤣

• Haha 5

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja