Disko Nindža 10659 Napisano Novembar 9, 2023 Hronični Motociklopata, 7393 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Japanci (i ostali) čuvajte se, bogami opasno se zaleću ovi Italijanski Kinezi, na EICMA sajmu, Moto Morini izbacio sijaset novih modela, i među njima meni vrlo zanimljiva dva modela, Corsaro 750 golać i Corsaro Sport 750 brzinac, zanimljiv podatak je da je njihov novi V2 agregat od 750ccm, izrađen samostalno u njihovoj kuhinji, bar tako tvrde, pa sad videćemo da li je neko poslužio za inspiraciju, saznaćemo, no u svakom slučaju dobro je što sad Moto Morini ima jedan ozbiljan V2 agregat od stotinak konja u ergeli, kojeg će verovatno da deli sa još novih modela u budućnosti. Meni lično je dizajn odličan, pogotovo brzinac, super izgleda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 68 Napisano Novembar 9, 2023 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam razumeo još su u razvoju, očekujemo ih za oko godinu dana... A agregat je valjda unapređenje starih Morinijevih agregata, kao za X cape 1200. Mada za ovo nisam siguran, gledah na moto.it i isključih CC da bih više video, pa koliko sam razumeo žabare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5529 Napisano Novembar 9, 2023 Ne silazi, 4909 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Uživo brutalno izgledaju! X Cape 1200 i neki od novih modela bi trebalo da stignu tokom sledeće godine. Inače, Morinijev dizajner je bivši dizajner MV Aguste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10659 Napisano Novembar 9, 2023 Hronični Motociklopata, 7393 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se, od ovog novog talasa Italijanskih kineza, Moto Morini ima ubedljivo najlepsi dizajn 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13267 Napisano Novembar 9, 2023 Ne silazi, 7504 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Morini je nekad bio ozbiljna priča. Moja aprilija je imala horizontalni morinijev motor a imali su i svoj V2 od 1200cc . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2879 Napisano Novembar 10, 2023 Ne silazi, 4980 postova Prijavi odgovor kao problematičan Japanci (i ostali) čuvajte se, bogami opasno se zaleću ovi Italijanski Kinezi, na EICMA sajmu, Moto Morini izbacio sijaset novih modela, i među njima meni vrlo zanimljiva dva modela, Corsaro 750 golać i Corsaro Sport 750 brzinac, zanimljiv podatak je da je njihov novi V2 agregat od 750ccm, izrađen samostalno u njihovoj kuhinji, bar tako tvrde, pa sad videćemo da li je neko poslužio za inspiraciju, saznaćemo, no u svakom slučaju dobro je što sad Moto Morini ima jedan ozbiljan V2 agregat od stotinak konja u ergeli, kojeg će verovatno da deli sa još novih modela u budućnosti. Meni lično je dizajn odličan, pogotovo brzinac, super izgleda. Овај брзинац доста мултистрадично/панигаличног изгледа. Лепо у сваком случају и још један од брдо доказа да код Кинеза је будучностSent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10659 Napisano Novembar 10, 2023 Hronični Motociklopata, 7393 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Da bidnem iskren, meni je Corsaro lepši od Panigalaca, i ne vidim po čemu liče sem što su crvene boje, a tek na MTS ni malo ne liči (fala bogu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5529 Napisano Decembar 5, 2023 Ne silazi, 4909 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad Moto Morini dizajnira lik koji je radio u MV Agusti i ako sam dobro upamtio radio je na novijim Brutale serijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5529 Napisano Decembar 5, 2023 Ne silazi, 4909 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 11. 2023. at 22:55, Alekre je napisao: Morini je nekad bio ozbiljna priča. Moja aprilija je imala horizontalni morinijev motor a imali su i svoj V2 od 1200cc . Njihov V2 1200 unapređen je sad u X Cape 1200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13267 Napisano Decembar 5, 2023 Ne silazi, 7504 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bialbero CorsaCorta 1200, dizajnirao legenda Lambertini. To je opasno dobar agregat, samo se nadam da ga ne useru euro normama ili da ne bude nekih fuš komponenti. Ne verujem da se većina seća Granpassa 1200, zanimljiva je to bila sprava. Trellis ram, Ohlins, Brembo... Ajd videćemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Decembar 5, 2023 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad beše sajam, gledao sam neke intervjue sa novim, izuzetno mladim direktorom razvoja u Moriniju. Prilično ambiciozan lik, ali i trezven i realan. 650 je postigao, pomalo nenadano, ogroman uspeh...tako da će sada nastajati i drugi modeli sa istim agregatom. Pošto je firma praktično azijatska, iako je studio u Italiji, biće puno pažnje poklonjeno i modelima sa manjom radnom zapreminom. Za 1200 nije hteo da otkriva puno detalja, ali će svakako na njega biti ugrađivana najkvalitetnija dostupna, prvenstveno italijanska komponentistika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 68 Napisano Decembar 5, 2023 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Alekre je napisao: Bialbero CorsaCorta 1200, dizajnirao legenda Lambertini. To je opasno dobar agregat, samo se nadam da ga ne useru euro normama ili da ne bude nekih fuš komponenti. Ne verujem da se većina seća Granpassa 1200, zanimljiva je to bila sprava. Trellis ram, Ohlins, Brembo... Ajd videćemo. I jadan ružan kao pseto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13267 Napisano Decembar 5, 2023 Ne silazi, 7504 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pare dali na mehaniku. Dizajn jbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4366 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 485 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne stave italijansku elektroniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...