iksde 28 Napisano pre 13 sati U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio free, Aprilia Atlantic, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas na pumpi da proverim gume i greškom sam naduvao na 2.5 napred i 2.9 nazad, kao za cb model. Mnogo se bolje ponaša zadnja guma. Vratio sam na 2 i 2.5 i zadnja kao da je prazna Tri puta proveravao pritisak... Koji pritisak držite u gumama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 942 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prednja 2, zadnja 2,5. U kom smislu ti se bolje ponaša zadnja guma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 28 Napisano pre 12 sati U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio free, Aprilia Atlantic, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, markommarko je napisao: Prednja 2, zadnja 2,5. U kom smislu ti se bolje ponaša zadnja guma? Imam osećaj kao da je izduvana kao da "pliva" po malo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4126 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Drug član, 1903 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, iksde je napisao: Imam osećaj kao da je izduvana kao da "pliva" po malo. Isto ,pojacao pritisak sa 2.2 na 2.5 napred i sa 2.5 na 2.9 nazad u odnosu na fabricku specifikaciju za jednog vozača i sigurno je bolje (sa ovom konfiguracijom amortizera). Promenio pre 12 sati član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 942 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Dunlop trailmax mixtour. Na nalepnici na motoru piše 2 i 2,5, ja tako pumpam i idealno je. Težak sam 92 kg, ako ti to nešto znači. Ali, ako je tebi bolje 2,9 onda ti je bolje 2,9, nema tu govora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 533 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 431 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje cb500x se vodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1762 Napisano pre 10 sati Drug član, 939 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan I ja prednju na 2, zadnja oko 2.5 obicno. Za van puta spustim malo na 1.8/2. Cudno sto su napisali zadnja na 2.8, 2.9 za cb500x, verovatno zbog potrosnje. NX je skroz isti motor, a spustili specifikaicju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...