RankoBg87 6792 Napisano Sreda u 20:14 Drug član, 3070 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sto ti rekla da kupis nov 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 174 Napisano pre 11 sati U prolazu, 62 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki KLX 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/24/2026 at 7:05 PM, Yanco said: I ja sam se lomio dal da uzmem CFMOTO 750MT, 450MT, ili NX500. I prelomilo je to što za skoro iste pare (malo skuplja Honda), kupujem motor koji ima neku vrednost kada ga budem prodavao. Za kineze nisam siguran. Drugo, pouzdanost, verujem u Honda brend, uvek sam Hondu vozio. Kinez možda više pruža za manje para, ali ipak je to Kinez, pa nek je i najbolji... Pa nije problem u parama, nego dal ti taj motor odgovara. Gabaritno i ergonomski... džaba Honda bred (sve je ovo tačno što pominješ!) ako mi je motor mali i neudoban, nema tu onda od vožnje ništa koliko god da je on brendiran ... a drugo nisu baš iste pare, Honda je najmanje 1.000e skuplja pa i više To je razlika sa kojom možeš kompletno opremiti motor dodatnom opremom! Nije za podcenjivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 3188 Napisano pre 7 sati Slow rider, 997 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NX500 2026, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, chief.fire said: Pa nije problem u parama, nego dal ti taj motor odgovara. Gabaritno i ergonomski... džaba Honda bred (sve je ovo tačno što pominješ!) ako mi je motor mali i neudoban, nema tu onda od vožnje ništa koliko god da je on brendiran ... a drugo nisu baš iste pare, Honda je najmanje 1.000e skuplja pa i više To je razlika sa kojom možeš kompletno opremiti motor dodatnom opremom! Nije za podcenjivanje. Svakako menjam motor na godinu-dve, tako da i da mi ne odgovara, prodaće se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 174 Napisano pre 7 sati U prolazu, 62 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki KLX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Yanco said: Svakako menjam motor na godinu-dve, tako da i da mi ne odgovara, prodaće se eh.... lepo za tebe ali ne kupuju motor svi sa tom idejom u glavi, ja kad nešto kupim (a pogotovu novo!) to se vozi ihaahaaaj ... inače bih kupio polovno, malo se navozao i izgustirao pa menjao. Ali da kupim novo pa da ga zamenim za 2-3 godine, tu ne vidim ni rezon ni isplativost, pričam za sebe naravno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 3188 Napisano pre 5 sati Slow rider, 997 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NX500 2026, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kako nema isplativosti, kad vidiš da se polovni motori prodaju skuplje nego novi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...