Jump to content

Moto Zajednica

NX500 2024

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 1099 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Čestitke, mislim da je ovo jedan od najpametnijih izbora na tržištu trenutno, koristan, zabavan, a troškovi eksploatacije smešni. Ako sam dobro skontao svi NCovi su ti bili manuelci, ovo mora biti zanimljivije za vožnju.

Pre 2 sati, Bobni je napisao:

da li je e-clucht?to je neka nova boja za ovu godinu,koliko ti je izasao?

Ako sam dobro skontao, kod nas ove godine eclutch samo na 650 4cyl, i na Transalpu i Hornetu 750

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: Piaggio X9, Honda NX500

Honda se trudi da bude nosilac inovacija tako da je pre vise od 15 godina izbacila DCT menjac, koje je u medjuvremenu usavrsen i stekao dobar broj poklonika, a za korisnike koje vole da imaju kvacilo e-clutch je ogroman iskorak na tehnologiju quickshiftera i blipera, tj. eliminise sve probleme koje ima ovaj prilicno nesavrseni sistem (los rad na niskim obrtajima, teze nadole nego nagore, nema stajanja i polaska bez kvacila...), tako da je e clutch inovacija koja eliminise sve mane, a koju ce konkurencija tek morati da isprati.

Promenio član Dejanac
dopuna
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 22 postova
  • Motocikl: Piaggio free, Aprilia Atlantic, NX500
Pre 17 sati, Bianconeri je napisao:

Ja sam nedavno kupio ovaj vizir isotta touring. Vidi se na slici, dosta je veći od fabričkog. Malo sam vozio i čini mi se da je mnogo bolje.

Probao sam neki sličan na cb500x. Na 80-tak nekako čudno bije u vrh kacige. Na 100 je ok, oseća se ali je ok. Fabrički je užas. Možda za nekog do 165cm visine. 

• Slow rider, 990 postova
  • Motocikl: Honda NX500 2026, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987
15 hours ago, andrej. said:

Čestitke, mislim da je ovo jedan od najpametnijih izbora na tržištu trenutno, koristan, zabavan, a troškovi eksploatacije smešni. Ako sam dobro skontao svi NCovi su ti bili manuelci, ovo mora biti zanimljivije za vožnju.

Ako sam dobro skontao, kod nas ove godine eclutch samo na 650 4cyl, i na Transalpu i Hornetu 750

Imao sam sve tri generacije NC, prva mi je bila 2012. godište i bila je automatik, naredne dve su bile manual. Dal je zanimljivije, videćemo, još uvek je motor parkiran od kad je kupljen, nisam ga ni obišao. Ovih dana sam se zaludeo sa BMW-om K75 koji trenutno radim, pa mi Hondica sada nije prioritet. Ali verujem da ću sa prvim lepim danima da je provozam

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja