kolak108 27 Napisano Octobar 24, 2023 (promenjeno) U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda, QJ Motor Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Zanima me da li neko ima iskustva sa ovim motorom (vozi ga vec neko vreme)... Ja sam isao na test voznju i ozbiljno mi se svidja (za razliku od srt800x), ozbiljno se razmisljam o kupovini novog, iako imam i varadera i cbr... Izgleda mi jako zanimljivo cini mi se da mu ne nedostaje snage iako ima samo 50konja, jako je povozan i pristupacan... Sve u svemu zanimljiva makinica '**Da se razumemo motori su pomenuti samo zbog snage i kubika nista vise** Promenio Octobar 24, 2023 član kolak108 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 475 Napisano Octobar 25, 2023 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam ja u proceduri uzimanja jednog QJ. Bas sam juce isao da vidim u ns-u jedan 800. Zasto se tebi nije svideo? Treba voditi racuna, ovaj sto sam ja gledao dolazi maltene bez opreme (samo stitnici ruku idu) sa obicnim qj vilama i qj kocnicama.... U autoprometu garantuju komponente brembo,marzzochi,grejaci,podesavajuci vizir,... Verovatno zavisi za koje je trziste pravljen Oprobao ga, dizajn, pozicija sedenja, kocenje, abs, odlicno... Jedino kvacilo i menjac bi mogli biti malo precizniji, menjanje brzina i nije najidealnije Ajd mozda se jos neko javi jer i mene interesuje. P.S. 550-ka ti nema vibracije? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3526 Napisano Octobar 25, 2023 Drug član, 2407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @BaneNS ima 550X pa može preneti iskustva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolak108 27 Napisano Octobar 25, 2023 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda, QJ Motor Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, tibor je napisao: Upravo sam ja u proceduri uzimanja jednog QJ. Bas sam juce isao da vidim u ns-u jedan 800. Zasto se tebi nije svideo? Treba voditi racuna, ovaj sto sam ja gledao dolazi maltene bez opreme (samo stitnici ruku idu) sa obicnim qj vilama i qj kocnicama.... U autoprometu garantuju komponente brembo,marzzochi,grejaci,podesavajuci vizir,... Verovatno zavisi za koje je trziste pravljen Oprobao ga, dizajn, pozicija sedenja, kocenje, abs, odlicno... Jedino kvacilo i menjac bi mogli biti malo precizniji, menjanje brzina i nije najidealnije Ajd mozda se jos neko javi jer i mene interesuje. P.S. 550-ka ti nema vibracije? Pa kao sto kazes kad sam zvao pre test voznje, a i u Beogradu u radnji rekli su mi kao sve komplet ja odem na test voznju motor klot kaze tako ide, vizir previse nizak za moj ukus (ali ajde ok), kao sto kazes brzine pogotovo 1 - N - 2 jako neprecizne malo predugacko rastojanje i tacno ima jednu tacki nasao sam mu na kvacili(gasu) gde ako ne zadrzis kvacilo ili ne dodas gas motor se sigurno gasi (uspeo vise puta) i naravno ono sto uvek prevagne "supruga" posle pola sata voznje supruzi je postao neudoban... ja nznm koja je razlika izmedju 800 i 550 ali sediste suvozacevo nije isto... Verovatno je istina sto se trzista tice ali msm da je Veternik glavni distributer za celu Srbiju... Bar tako kazu(na sajtu i prodavci u salonu) Slazem se u potpunosti dizajn, pozicija sedenja, kocenje savrsenstvo(bar meni) Javi se @BaneNS daj nam neki hint i iskustvo... Sto se tice 550 nemam reci stvarno ja i supruga 3kofera i ne oseca nas Naravno nije lagan kao 800 ali ide uz njega komplet crash bar, grejaci sedista, rucica, potektori za ruke, visok vizir, nosaci kofera, sve sve i opet ide... Znas kako kazu ne biras ti motor nego motor tebe onaj lik nas je naterao da probamo (jer boze moj mi nismo dosli po taj motor ) kad ono zaljubili smo se... Kad sam ga vozio osecao sam se kao da ga vozim godinama unazad, a ne da sam seo prvi put... Nemam reci stvarno Ali i 800mi je top ali supruga presudila Jel si probao 550? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolak108 27 Napisano Octobar 25, 2023 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda, QJ Motor Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, mick je napisao: @BaneNS ima 550X pa može preneti iskustva. Hvala na pomoci Odlicno nema boljeg misljenja od onoga ko ga vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...