Urban Rider 1516 Napisano Octobar 6, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Rider000 je napisao: Motor birajte shodno svojim prohtevima i potrebama. Idealan motocikl kao i bilo sta drugo u zivotu jednostavno ne postoji. Moramo biti spremni na kompromise. Ako u svojoj glavi razgranicite za sta vam je motor potreban, bice vam skoro pa idealan i brzo ce te se zaljubiti... Ja bih rekao ne postoji univerzalni motocikl. Idealan je onaj u koji se zaljubiš uprkos svim njegovim manama. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1331 Napisano Octobar 6, 2023 Drug član, 871 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Ćomi- je napisao: Ne znam, citajuci uvodne postove autora teme, nekako se Tuareg namece kao optimalno resenje i resenje koje ‘čekira’ ponajvise kriterijuma. Da naglasim da nisam veliki znalac i da nemam mnogo staza u ovom nasem moto svetu, ali zdrava (moja) logika mi namece Tuareg. Za moj ukus je i lep motor. Slatke su ovo muke na kojima bih i ja voleo da budem (mid range klasa minimum i novo iz salona uhh). Ne znam zasto ali kad sam u salonu posle CB500X seo na Taureg-a, mnogo sam vise osetio tezinu... Imao sam osecaj da je Touareg tezi 40kg a ne 10tak kg... Vrv drugaciji raspored tezine, sta li... Ali to je mozda samo moj utisak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2439 Napisano Octobar 6, 2023 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Možda je bio prazan rezervoar na CBu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1331 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 871 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Prazan je u svakom bio Elem trziste motora je sad u ozbiljnoj ekspanziji, ne zna covek vise sta bi pre uzeo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5770 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 2016 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Rider000 said: Ne znam zasto ali kad sam u salonu posle CB500X seo na Taureg-a, mnogo sam vise osetio tezinu... Imao sam osecaj da je Touareg tezi 40kg a ne 10tak kg... Vrv drugaciji raspored tezine, sta li... Ali to je mozda samo moj utisak... Vrlo zanimljivo. Onda bi ti delovalo da Tenere ima 250kg min. Tuareg ima dosta niže težište, i u mestu deluje mnogo lakše. Nisam ga vozio doduše, ali pretpostavljam da je isto i na nižim brzinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 8, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Tenere, kad sam seo na nju, zaprepastio sam se koliko je visoka i koliko visoko ‘lezi’ ta tezina. A steta. Dizajn sa mnogo karaktera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Octobar 9, 2023 (promenjeno) Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 10. 2023. at 20:24, Crazy_hamster je napisao: Ok, planirala sam da drugi deo ovog teksta sačeka malo ali čitanje komentara je u osnovi kao moje gledanje oglasa uz kafu ujutru i svađanje samom sa sobom. Pa hajde da nastavim ne bih li vas bolje upoznala sa mojom situacijom. Nakon voženja svih onih motora sem GS-a sa mog spiska "šta sam vozila" a na kome je nepravedno izostavljen Suzuki RMZ 250 poželela sam da imam lagani motor kojim mogu sići i sa puta. Čini mi se da je u toj nekoj fazi žena Srbčevog druga (valjda sam ga pravilno promenila kroz padeže) pa joj možda ovaj tekst znači. XT je kao što verovatno već znate jedno djubre sa jednim cilindrom, 660 kubika, nešto malo više od 35kW, jednim diskom napred i 5 brzina. On bi bio neka dualsport varijanta, nešto između xt660x koji je zapravo supermoto i xt660z mnogo poznatijeg kao tenera (istina je niko ga ne zna i ne pameti jer nije baš bio upečatljiv model). Ono što je mene kupilo osim fenomenalnog izgleda je činjenica da je izuzetno lagan i ima dugu prvu pa je navikavanje na blato, potoke i korišćenje zadnje kočnice delovalo kao malo manje stresan posao. Takođe zbog svoje visine morala sam da se naučim da manevrisanje tokom sedenja na motoru nije opcija već da moraš poneka i da siđeš sa motora i guraš. Ona mala težina koju sam pomenula je dosta pomagala kada bih zaboravila na nagib na putu i probala da ga spustim na nogu tamo gde ne mogu da dohvatim (kao da na njoj ikad mogu stabilno da dohvatim pod). Osim voblinga koji se javlja na putu na brzinama preko 130 i sedišta koje je neudobno za jednog a kamo li za dvoje nekih većih zamerki nemam. Ako se vozi lagano i onaj jedan disk napred radi posao. Menjam ga jer mi fali gasa u rezervi i jer mi treba bolje kočenje, svakako ostaje motor uz koji sam najviše odrasla kao motorista i ako sam vozila neke daleko veće i ozbiljnije motore. U prilog svemu ovome dodajem neke fotkice čisto da vidite nestašluke i avanture koje smo xt i ja imali kao i kako se držimo. Koliko sam na prstićima, gde je otprilike korman kad se guram i gde sve to ona može da stigne. Što se visine T7 tiče, probala i vozila ali želim da napravim još koji krug pre nego što ostavim utiske - da je previsoka je. Vožnja motora na kojima jedva hvataš zemlju kada imaš ispod 170 postane uža specijalnost htela ja to ili ne Tesko da ce biti ovakvih slika ako predjes na bmw. moze pored neke kafane na rudniku, al pored asfalta. Ako je offroad avantura bitna drz se jednog cilindra i te jamahe. Promenio Octobar 9, 2023 član stilgar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...