Mamula90 0 Napisano Petak u 19:00 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sombor Motocikl: U potrazi za prvom masinom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, mlakrneta je napisao: Biće lepo ako cena bude pristupačna, ako bude 8000€ kao što je najavljeno onda ne razumem poentu između njega i 800mt koji je 990€ skuplji. Ja bih lično pre onda doplatio tih 990€ i uzeo 800mt koji je dosta ozbiljniji. Nasao sam na netu u Madridu nov model je 6550€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 199 Napisano Petak u 20:05 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Odlično izgleda. I cena je dobra... Još samo da čujemo da li je i koliko udobnije od fabričkog... Meni je lično fabričko udbono ali nekako mi se kvlitet sedišta ne sviđa, planiram da uradim kao i ti nešto slično... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 20 Napisano pre 1 sat U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Sloveniji je 6990e. Poredjenja radi 450mt je 6390e. Tako da bi kod nas mogao biti malo iznad 6500e. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...