aleksandarkok 9 Napisano April 30 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: ceka se isporuka Cfmoto 700MT Prijavi odgovor kao problematičan @Nikola m kaparisao sam 450mt ali sam se predomislio i zamenio za 700mt 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4132 Napisano April 30 BJB Maxi Scooter Club, 1303 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao: Kakvi su ovi iz Novog Sada? Odlični, ne znam jel bi motor pregurao garantni rok da ga niko sem njih ne dira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 191 Napisano April 30 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan CF salon u Beogradu neće raditi do 9.5.2026. Ovo nam govori da verovatno neće biti ni isporuke motora ni par dana nakon otvaranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markodex 0 Napisano Ponedeljak u 22:14 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, nov sam u ovoj temi i generalno u ovom svetu, ali probacu da doprinesem svojim iskustvom, u salonu u Kragujevcu, Nikom konkretno sam pitao za cf 700mt, sve sto je bilo i salonu je prodato, a cekala se nova tura(to je bilo pre nekih 10tak dana), na pitanje za koliko mogu da ocekujem nove motore kod vas, dobio sam odgovor izmedju mesec i mesec ipo dana, po sistemu spreman je za preuzimanje. Kroz par dana planiram da odem i rezervisem/kupim motor u zavisnosti sta ce me sacekati tamo, u nadi da ih jos ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola m 6 Napisano Utorak u 15:14 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja preuzeo juče 4.5. . Kaparisao prvi dan sajma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola m 6 Napisano Utorak u 18:42 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja preuzeo juče 4.5. . Kaparisao prvi dan sajma. Mozda ce da zanima buduce vlasnike neko moje prvo iskustvo na 200km. Od toga 70km otvoreni put bez guzve i oko 130km gradske voznje u špicu. Krenuo sam tvrdo, i da, ovo mi je prvi motor da napomenem, preko 50ccm2. Nikakav problem voznje u gradskoj guzvi nisam imao, naravno da se ne provlacim izmedju automobila, za sada. Tezina koju navode kao minus, meni ne smeta jel svestan sam je i znam da dok stoji u mestu lako moze da padne i nema zaustavljanja ako uradis sto ne treba, dovoljno je da volan savijes u jednu stranu i ako krene da se naginje tu je... mislim ako znas sto bi to uradio... Tezina u voznji mi ne predstavlja nikakvu smetnju. Retrovizore sam morao da dotegnem baš su bili labavi jedva sam se dovezao od Vrčina do kuće i ona koska na volanu treba da se dotegne. Za sada sam zadovoljan a i dalje cu da delim svoja iskustva, verujem da ce nekom znaciti. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandarkok 9 Napisano pre 14 sati U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: ceka se isporuka Cfmoto 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...