azlatic 220 Napisano Januar 24 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Odlično izgleda. I cena je dobra... Još samo da čujemo da li je i koliko udobnije od fabričkog... Meni je lično fabričko udbono ali nekako mi se kvlitet sedišta ne sviđa, planiram da uradim kao i ti nešto slično... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 20 Napisano Januar 26 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Sloveniji je 6990e. Poredjenja radi 450mt je 6390e. Tako da bi kod nas mogao biti malo iznad 6500e. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2736 Napisano Januar 30 Vozac A kategorije :D, 960 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 1. 2025. at 17:53, OgiBG je napisao: Тренутна цена 700мт у Кини је 4430€. Мислим да ће кренути са 7390€ Све преко тога је... То је цијена за основну верзију? Уствари, шта сте добијали уз мотор а шта сте докупљивали? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 220 Napisano Januar 30 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u osnovnoj verziji sa štitnicima za ruke, ABS, TFT ekran, LED svetla... Dodatno idu crash barovi, cena 280 EUR i nosači za bočne kofere... Ja sam kupio kad je na akciji bio motor za 6.290 plus nosači i crash bar gratis... Može se još kupiti nosač za zadnji centralni kofer Shad, tj. može se naručiti za uvoz krajem marta jer su 3 nosača stigla pre par dana, ja sam bukvalno zadnji rezervisao dok su još bili na putu... Cena nosača 17.400 din, dosta jaka ali kad ti treba... Ugradnju možeš sam a možeš i kod njih, cena radnog sata je 4.900 din, treba aim otprilike 20 min do pola sata da ga ugrade... Inače su fabrički bočni koferi brendiranje kao Cfmoto ali su to modeli Shad SH36... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2736 Napisano Januar 30 Vozac A kategorije :D, 960 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на брзом одоговору. Имам наредно питање, које алу кофере сте стављали и јел има неко фотографију са коферима Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 220 Napisano Januar 30 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stavljao ali već plastične kofere sa karbon dizajnom... Na slici su fabrički koferi koje proizvodi Shad a treba da mi stigne centralni Shad SH48X isto u plastičnoj karbon varijanti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 346 Napisano Januar 30 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, draki said: То је цијена за основну верзију? Уствари, шта сте добијали уз мотор а шта сте докупљивали? Ја сам нову верзију видео на сајму и то је то. Мислим да ће се све знати од 16-тог до 19-тог феб Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 220 Napisano Januar 30 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Novi model ide više u adventure segmentu, imaće toćkove sa žbicama, to je neka da kažemo light verzija od 800 MT koji je dosta ozbiljan adventure motor... Videćemo dok se pojavi... Nisam siguran da li se 700 MT još uvek može naći u salonima, mislim da ga više nema u prodaji, dakle čeka se novi za sajam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...