Vojkan 206 Napisano Jul 16, 2024 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide/prolazi neko pored Soluna ovo leto, da mi (po)kupi štender kod cosmosa?Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6052 Napisano Jul 16, 2024 Drug član, 2072 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, Vojkan said: Jel ide/prolazi neko pored Soluna ovo leto, da mi (po)kupi štender kod cosmosa? Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Idem ja krajem septembra, ali verovatno ćeš ga rešiti i pre. Ako ne, cimaj me septembra. Inače, gde si to našao, koja je to prodavnica ? Daj link na mapi. fyi @Skittles 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 206 Napisano Jul 16, 2024 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Cimam ako se ne snađem ranije, hvala svakakoПослато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8206 Napisano Jul 26, 2024 Drug član, 1724 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Koleginica sa posla, znajući šta volim, danas mi se pohvalila da su kupili sinu MT700: Kreće upravo za Novi Sad... Još mi reče: kaži ovim tvojima (zna da sam na BJB) koji čekaju da je stigao kontingent. Pošto kupio - poto prodao, samo prenosim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22550 Napisano Jul 26, 2024 Integrisan, 9668 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kineska kopija versysa 650.. Vozi ga moj poznanik skoro smo ih poredili. P.S. Ovo iznad nije nikakvo omalovazavanje ovog lepog motora, naprotiv! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8206 Napisano Jul 26, 2024 Drug član, 1724 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Izneverovao sam, što kažu moja ćerke tinejdžerke... Poslali motor bez restrikcije a momče tek polaže za A2 (takav motor i uplatili). Jbt još joj, jutros onako iz zajebancije, kažem da provere da li je to baš njihov primerak, pošto je kupovina išla uz dosta natezanja već opisanim u dosadašnjim komentarima o uvoznicima. Sutra - zuruck! Opet, neko drugi će se obradovati ovom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 34 Napisano Jul 26, 2024 U prolazu, 62 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam toliko bio iznerviran da sam u jednom trenutku otišao kod njih i rekao evo vam ključevi i motor, neću da ga vozim radite sa njim šta hoćete. Sve je od početka išlo povuci potegni sa njima.Nadam se da nije probao u vožnji dal ima blokadu, dok se ne razradi nije poželjno prelaziti 4000 obr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8206 Napisano Jul 26, 2024 Drug član, 1724 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nije probao, malo pažljivije se udubili u dokumentaciju videli kw... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 34 Napisano Jul 26, 2024 U prolazu, 62 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Neka proveri tako što će na leru da doda gas lagano, ako pređe 7200 obr onda je puna snaga. Ja sam imao situaciju da su mi isporučili A2 sa papirima od 49 kw, sve se slagalo br šasije itd registrovao ga normalno na 49 kw i tek kad sam uradio prvi servis na 1000 km onda sam video da je A2 i to je bio šlag na tortu da popizdim Motor je odličan za te novce al uvoznik iz Beograda je za obilaženje u širokom luku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1246 Napisano Jul 26, 2024 BJB Maxi scooter club, 1673 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan A sta vredi sto on zna da je reduciran,kad ce policija da ga kazni,jer policajac gleda saobracajnu,ne dodaje gas ja 7200 obr. Jos ako je 'golobrad',ima da istresu 00 na njemu. Nego,kako su neozbiljni,uplatis,cekas i na kraju greska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 34 Napisano Jul 26, 2024 U prolazu, 62 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam napisao to zbog policije nego da bi dečko mogao da proveri činjenice dok je na vreme i da reklamira, da nebi doživeo moje iskustvo kada sam tek posle mesec dana vožnje saznao da je motor sa smanjenom snagom iako sam tražio punu snagu. To znači da i dalje ne kače dijagnostigu pre isporuke kako bi proverili da li je sve u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 335 Napisano Jul 26, 2024 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemaju dijagnostiku, nesrecnici. A momak sto vozi gsxr-a a prodaje cfmoto uverava me da nema cimanja na gasu kad vozis pod konstantnim gasom. E sad, da sam mladji, rekao bih - ma da verovatno ja ne znam. A stvarno, da li vama vlasnicima ima cimanja na gasu kad se drzi konstantan gas na 3500-4500 obrtaja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 34 Napisano Jul 26, 2024 U prolazu, 62 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Što je najgore imaju, meni su posle otključali mapu i resetovali servis sa dijagnostikom. Kad je ta A2 mapa stvarno nema cimanja i baš tečno prima gas, kada su ga otključali pojavilo se naravno al za sad nije ništa toliko strašno da bi mi toliko smetalo u vožnji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 206 Napisano Jul 26, 2024 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, N.F.S. said: Kineska kopija versysa 650.. Vozi ga moj poznanik skoro smo ih poredili. P.S. Ovo iznad nije nikakvo omalovazavanje ovog lepog motora, naprotiv! I kako tebi to deluje, šta bi dorađivao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22550 Napisano Jul 27, 2024 Integrisan, 9668 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vozio,samo sedeo i gledao.... Ovako na prvu, tvrdo sediste! Mada nije neki utisak, pogotovo sto su noge na zemlji, mozda je u voznji dugacije. Polozaj vrh! Kazem poznanik, i ovo sedanje je bilo dal da pitam ili ne, radnik farbare u kojoj kupujem ga vozi. Pored 700MT stoji uvek parkiran crni xcape 650, MT deluje dosta glomanzije, sire i udobnije. Ja sam poverenje ipak dao dokazanom (i deceniju starijem) japancu cije su ovo kopije, iskreno verujem da materijali nisu na istom nivou niti dostupnost delova/dodataka. Moje misljenje, ne mora biti tacno, niti ispravno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 206 Napisano Jul 27, 2024 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Biće prilike za "uporedni test"Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 34 Napisano Jul 27, 2024 U prolazu, 62 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što ljudi kažu koliko para toliko muzike, ja sam uzeo CF-a iz razloga što ne prelazim puno km godišnje pa mi za toliko ne treba bolji motor. Ja i drugar smo u isto vreme kupili motore on Versis 650, npr Versis sa ovim dodacima koje ima moj CF košta 10000€, on u osnovnoj ceni nema visoki vizir, deflektore kod vizira, štitnike za ruke, usb punjač itd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 34 Napisano Jul 31, 2024 U prolazu, 62 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Imam nosač Givi tank torbe viška za 700mt, pa ako nekom treba možemo se dogovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 216 Napisano Avgust 26, 2024 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan U petak uplaćen 700 MT u Guevari u Beogradu, nadam se da papirologiju dobijam do srede da mogu dalje da registrujem motor i uradim kasko polisu za njega... Najbolju ponudu za kasko sam dobio od Grawe osiguranja... Inače još nemam dozvolu, danas završavam poslednji čas pa prijavljujem polaganje za A kategoriju... I slatke muke, ne bih ga vozio bez dozvole... a opet sačekati je... Javljam kad napravim prve kilometre... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 335 Napisano Avgust 26, 2024 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan U petak uplaćen 700 MT u Guevari u Beogradu, nadam se da papirologiju dobijam do srede da mogu dalje da registrujem motor i uradim kasko polisu za njega... Najbolju ponudu za kasko sam dobio od Grawe osiguranja... Inače još nemam dozvolu, danas završavam poslednji čas pa prijavljujem polaganje za A kategoriju... I slatke muke, ne bih ga vozio bez dozvole... a opet sačekati je... Javljam kad napravim prve kilometre...Cestitam! Nek bude sa srecom. Koja je okvirna cena za kasko? Nemam predstavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 34 Napisano Avgust 26, 2024 U prolazu, 62 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan 340€ godišnje, ful sa osiguranjem opreme i kofera. To je sa 5% popusta ako se uzme i osnovno Grawe osiguranje prilikom registracije. Na sve to ima 5% učešće ili 150€ min prilikom štete nedaj bože. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 216 Napisano Avgust 26, 2024 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Punktmann je napisao: pre 23 minuta, azlatic je napisao: U petak uplaćen 700 MT u Guevari u Beogradu, nadam se da papirologiju dobijam do srede da mogu dalje da registrujem motor i uradim kasko polisu za njega... Najbolju ponudu za kasko sam dobio od Grawe osiguranja... Inače još nemam dozvolu, danas završavam poslednji čas pa prijavljujem polaganje za A kategoriju... I slatke muke, ne bih ga vozio bez dozvole... a opet sačekati je... Javljam kad napravim prve kilometre... Cestitam! Nek bude sa srecom. Koja je okvirna cena za kasko? Nemam predstavu. Meni su dali ponudu 310 eur za full kasko Srbija i Evropa u koji ulazi i osiguranje opreme vozača i suvozača u visini do 1.000 eur, učešće prilikom štete je 150 eur... Uslov za tu cenu, tj maksimalan popust je bio da imam neku zaštitu, prihvaili su katanac i lanac, sa prilaganjem računa od kupovine, kao i da imam Grawe polisu osiguranja od autoodgovornosti, sve je to dodavalo procente za popust... Ova cena od 310 eur je za keš, tj za plaćanje premije odmah, a ako se ide na rate onda se nešto uvećava, ne znam tačno koliko... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 34 Napisano Avgust 26, 2024 U prolazu, 62 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna mala napomena što se tiče lanca za vezivanje, ako nedaj bože bude krađa vozila i oni nađu snimak sa nadzorne kamere (neke u blizini) na kojoj se vidi da u tom trenutku nisi vezao lanac neće ti isplatiti novac. Npr stao si na 5 min otišao u pekaru nisi vezao desi se krađa itd. Samo da imaš to kao informaciju negde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 714 Napisano Avgust 28, 2024 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sto je onda podsticaj za placanje osiguranja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 206 Napisano Avgust 28, 2024 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jebeš lance, vozite li?!?Ja okrenuo kružić 1700+ km po Srbiji, CG,Gr i MK, sad sam na blizu 8000kmПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...