draza 548 Napisano Septembar 25, 2023 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav . Kao sto naslov kaze , drug hoce da kupi vfr pa reko ako o ovde ima a zeli da se rastane neka se javi . Hvala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar85 57 Napisano Septembar 25, 2023 (promenjeno) U prolazu, 32 postova Lokacija: Kranjska Gora Motocikl: MZ 175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Honda VFR 750 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda VFR 750, 1995. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 83000 km, Loznica. Cena 1.800 € - Motori - Polovni Automobili Promenio Septembar 25, 2023 član Mornar85 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Septembar 25, 2023 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bez ikakve namere da kvarim kupovinu kolegi niti prodaju sa oglasa sa gornjeg posta,ali mislim da ova Honda ne može biti 1995 godište,neka me isprave kolege ako grešim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16852 Napisano Septembar 25, 2023 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Ovo moze biti 90-93. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar85 57 Napisano Septembar 25, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kranjska Gora Motocikl: MZ 175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Да, да, у саобраћајној је 1995, а по бр шасије Италија децембар 1993. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Septembar 25, 2023 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan U nekim zemljama uzimaju datum prve registracije kao godinu proizvodnje, Švica mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6713 Napisano Septembar 25, 2023 Ne silazi, 6567 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ne baš... Lepo piše i zna se....godina proizvodnje je jedno, a prve registracije nešto drugo. Po državama gde se to praktikuje to se zna i tu nema nikakvih problema i zabuna. Kada se te dve stvari poistovećuju i tumače kako ne treba...onda je problem, a kod nas hvala bogu, tumačenja jedne tako proste stvari ima...kako kome odgovara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Septembar 25, 2023 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ćale voleo te cvene...Lep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 25, 2023 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Mornar85 je napisao: Honda VFR 750 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda VFR 750, 1995. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 83000 km, Loznica. Cena 1.800 € - Motori - Polovni Automobili Da da gledali smo ovaj mogot po oglasima . Jedino on i jedan plavkasto siv iz Grocke su nam uzi izbor . Ali igrom prilika smo nasli ovde kod nas u Nisu perfektnu kao iz fabrike ali covek se jos lomi da li da je proda ili ne . Kazi mi nesto drug . Da li bi mogao ako se slucajdlucimo za tvoj motor da se nadjemo negde na sredini puta Nije mi da zapucam jos tih 150 200km nego nemamo vremena . Covek je doktor i non stop radi a ja sam na sve strane . Ako bi bilo izvodljivo tako nesto javi pa da mu prenesem pa neka razmislja . Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar85 57 Napisano Septembar 25, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kranjska Gora Motocikl: MZ 175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Све може само исто време проблем…. Због обавеза се и развукла продаја, обавезе у пар држава. У неком тренутку ћу вероватно бити у БГ ако не дођу да купе ови што су најавили… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 25, 2023 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Mornar85 je napisao: Све може само исто време проблем…. Због обавеза се и развукла продаја, обавезе у пар држава. У неком тренутку ћу вероватно бити у БГ ако не дођу да купе ови што су најавили… Srecno onda sa prodajom . Pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...