Gordak985 3181 Napisano Mart 14 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Volim.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 550 Napisano Mart 17 Zainteresovan, 445 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam gledao pre neki dan, iskreno, mislim da se to nemože namontirati na naš motor jer mu je odozdo lonac auspuha, i nevidim mesto kako i gde, al ajde da vidimo dal će kinezi šta izbaciti na aliexpresu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 550 Napisano Mart 17 Zainteresovan, 445 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan A inače, u subotu kod ikee, video dan 4-5 svt, jedan je bio iste boje ko moj crno zeleni. A inače, pošto smo 15 minuta izlazili sa parkinga , primetio sam da se dobro zagrejao i palio je ventilator na pola crte do crvenog. Treba mu bar 10 tak minuta da pokaže da je ohladio motor i da spusti za jednu crtu nadole. Čini mi se da je letos po onoj vrućini palio ranije i nije išao do pola crte, već do jedne cele crte do crvenog. U svakom slučaju radi.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4077 Napisano Mart 17 Drug član, 2658 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, vladmoll je napisao: A inače, u subotu kod ikee, video dan 4-5 svt, jedan je bio iste boje ko moj crno zeleni. A inače, pošto smo 15 minuta izlazili sa parkinga , primetio sam da se dobro zagrejao i palio je ventilator na pola crte do crvenog. Treba mu bar 10 tak minuta da pokaže da je ohladio motor i da spusti za jednu crtu nadole. Čini mi se da je letos po onoj vrućini palio ranije i nije išao do pola crte, već do jedne cele crte do crvenog. U svakom slučaju radi.... To se lepo rešava mapiranjem i podešavanjem paljenja ventilatora na drugačiju temperaturu. Na TRK mi je to bilo odrađeno...mnooogo bolje je mašina disala i hladila se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3181 Napisano Mart 21 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Morala da padne test vožnjica, da se podsetim zašto mi se sviđa. Čekam novi 700MT da probam pre konačne odluke. Zaključak dana, grejači ručica i sedišta su do ra stvar i ne kupujem nov motor bez toga :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shke 61 Napisano Mart 21 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan Jel radio neko redovan servis u Kompresoru? Ako mogu neka iskustva, cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 850 Napisano Mart 21 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 Na grejace rucica nemoj nesto puno da se oslanjas jer na hladnijim temperaturama ne rade dobar posao. Grejac sedista sa druge strane je toliko jak, da ume guza da zapece. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3181 Napisano Mart 21 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Grejač sedišta sam palio i gasio, ručica sam držao upaljene :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4077 Napisano Mart 21 Drug član, 2658 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan Ručice do 10 stepeni rade posao posle onako...treba baš uhvatiti ručku da bitoplota prešla na šaku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirkee 30 Napisano April 1 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Motor SVT650x Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se nadovezem i bacim update. Naime, prosle godine u Julu mesecu sam iskrivio polugu menjaca, narucio u Autoprometu isti dan i zamislite jos uvek nije stigao . Switch off reley su isto ugasili i narucili u Julu jer mi se motor gasio u voznji i pogodite, ni to nije stiglo, a javili mi da jeste . Rezervnih delova nema i azurnost Autoprometa po pitanju narucivanja delova je uzas, tako da ona prica da svega ima na lageru je gnusna laz i prevara. Kofere sam cekao 9 meseci. 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14012 Napisano April 1 Integrisan, 7713 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da ideš tamo i da lupiš šakom o sto. Ne vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja14 28 Napisano April 1 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: QJMOTOR SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, pirkee je napisao: Samo da se nadovezem i bacim update. Naime, prosle godine u Julu mesecu sam iskrivio polugu menjaca, narucio u Autoprometu isti dan i zamislite jos uvek nije stigao . Switch off reley su isto ugasili i narucili u Julu jer mi se motor gasio u voznji i pogodite, ni to nije stiglo, a javili mi da jeste . Rezervnih delova nema i azurnost Autoprometa po pitanju narucivanja delova je uzas, tako da ona prica da svega ima na lageru je gnusna laz i prevara. Kofere sam cekao 9 meseci. Ja sam zvao i autopromet i kimko novi sad i nemaju ni stitnik za ruke u zutoj boji pa sam morao da porucim u Poljskoj. Tako da sto se tice rezervnih delova kod nas je uzasno stanje. O lageru mogu samo da sanjaju a ono sto su pricali da ce imati jedan motor na stanju sa kojeg ce da skidaju delove da se ne bi cekalo na isporuku je cisto mastanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirkee 30 Napisano April 1 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Motor SVT650x Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Alekre je napisao: Mora da ideš tamo i da lupiš šakom o sto. Ne vredi. Ozbiljno se razmisljam da promenim motor samo zbog ovog stanja sa rezervnim delovima. Motor je bruka, ali dzabe kada su katastrofa po pitanju delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1137 Napisano April 1 BJB Maxi Scooter Club, 512 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Baš bezveze, pogotovo s obzirom na to koliko su ih prodali. Šta onda očekivati za SRT800SX npr.. Gledao sam sad kod Uncle Wanga, slabo isto. Za 450MT već može lagano da se preskače uvoznik za sve, ali on se baš omasovio na svim tržištima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4077 Napisano April 1 Drug član, 2658 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, pirkee je napisao: Samo da se nadovezem i bacim update. Naime, prosle godine u Julu mesecu sam iskrivio polugu menjaca, narucio u Autoprometu isti dan i zamislite jos uvek nije stigao . Switch off reley su isto ugasili i narucili u Julu jer mi se motor gasio u voznji i pogodite, ni to nije stiglo, a javili mi da jeste . Rezervnih delova nema i azurnost Autoprometa po pitanju narucivanja delova je uzas, tako da ona prica da svega ima na lageru je gnusna laz i prevara. Kofere sam cekao 9 meseci. Ih pa ti si dobar...ja još uvek čekam nalepnice za TRK koje sam poručio 2023 godine!!! Šalu na stranu...na žalost lager niti jednom dileru u Srbiji nije jača strana, mislim za svakog dilera i 90% brendova. Prosto zakon ih ne obavezuje da imaju lager i može im se. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 550 Napisano April 1 Zainteresovan, 445 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo kad bi saznali za neki sajt za onlajn naručivanje rezervnih delova iz kine, kao što je aliexpres....pa da sami naručujemo šta na treba....sve bi stiglo za 3 nedelje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6552 Napisano April 1 Drug član, 2237 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, andrej. said: Za 450MT već može lagano da se preskače uvoznik za sve Pa ne slažem se. Može za ono što nije neophodno. Ali ako ti treba rezervni deo, a oni nemaju na stanju - osuđen si na čekanje. Zvao sam da pitam za set lamela, nisu imali, rekli su mi da će biti za 3 meseca. Dakle oni trenutno nemaju ni opciju da povuku negde iz EU. Nadam se da će uraditi nešto povodom toga, da naprave neki lager delova itd. Od Wanga ili sa Alija sigurno neće biti ispod 40 ak dana. Tako da si u oba slučaja osuđen na čekanje. U Barelu recimo se zna. Šta god da poručiš, za maks 2 nedelje je kod tebe. To je prihvatljivo. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirkee 30 Napisano April 1 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Motor SVT650x Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, živke je napisao: Pa ne slažem se. Može za ono što nije neophodno. Ali ako ti treba rezervni deo, a oni nemaju na stanju - osuđen si na čekanje. Zvao sam da pitam za set lamela, nisu imali, rekli su mi da će biti za 3 meseca. Dakle oni trenutno nemaju ni opciju da povuku negde iz EU. Nadam se da će uraditi nešto povodom toga, da naprave neki lager delova itd. Od Wanga ili sa Alija sigurno neće biti ispod 40 ak dana. Tako da si u oba slučaja osuđen na čekanje. U Barelu recimo se zna. Šta god da poručiš, za maks 2 nedelje je kod tebe. To je prihvatljivo. Meni je prihvatljivo i tih 40 dana da sacekam, ali od proslog Jula .... to je vec hard core. Idem sutra da resavamo, pa cu da posaljem update 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 850 Napisano April 1 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije prihvatljivo da se neko upusta u takvu pricu (uvoza i servisiranja vozila), a da nema na lageru najosnovnije potrosne stvari. Ja sam, pricam za Autopromet, imao dobro iskustvo kada su menjali na SVT-u vodenu pumpu sto brzo se zavrsilo, ako je bilo i nedelju dana cekanja (pogledah - 4.12. preuzeli, 7.12. ja preuzeo nazad). Nakon toga je motor bio dva meseca kod njih zbog dodatnih provera i zamena ostalih delova (dihtung glave), ali sam insistirao da dobijem zamensko vozilo, sto sam i dobio. E sad da se vratim na napisan prvi pasus, meni je apsolutno ludilo da za osovne potrosne materijale treba da se ceka mesec, dva, tri... To se zove standard i moje misljenje je da ako minimalno to ne mozes da ispostujes kako treba, onda bolje i da ne radis. To sto ih zakon ne obavezuje, ne znaci da ne trebas da obezbedis minimum. Na kraju krajeva ispada kao da im nije bitno da sutra ljudi budu zadovoljni, makar i oko opravke nekog problema koji ce neko nekad imati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja14 28 Napisano April 1 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: QJMOTOR SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, vladmoll je napisao: Bilo bi lepo kad bi saznali za neki sajt za onlajn naručivanje rezervnih delova iz kine, kao što je aliexpres....pa da sami naručujemo šta na treba....sve bi stiglo za 3 nedelje... Ne znam za sajt iz Kine ali ima sajt iz Poljske sa originalnim delovima i imaju skoro sve delove na stanju. Jedina im je mana sto ne salju za Srbiju nego samo za evropu. Ali paketi stizu u roku od 7 dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja14 28 Napisano April 1 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: QJMOTOR SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, pirkee je napisao: Ozbiljno se razmisljam da promenim motor samo zbog ovog stanja sa rezervnim delovima. Motor je bruka, ali dzabe kada su katastrofa po pitanju delova. Bukvalno se isto razmisljam i lomim jer me nerviraju sa delovima i bolom u k... sto nemaju na stanju. A motor mi odgovara vrhunski i to je jedino sto ga jos ne prodajem al nije iskljuceno da ce biti zamenjen ove sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4077 Napisano April 1 Drug član, 2658 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan Niko ih ne tera da imaju lager i njima je to najjeftinija varijanta...samo prikažu da kao imaju na stanju a u stvari to su delovi nekog glavnog magacina koji je kad su motori u pitanju tipa u Kini ili EU i ćao. Skoro svi to rade...realno i za auto delove je tako, šta god danas da hoćeš da kupiš nikad nemaju na stanju u radnji i gotovo je uvek čekanje da stigne iz magacina. Dakle centralni magacin koji isporučuje radnjama naručenu robu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2537 Napisano April 1 (promenjeno) Drug član, 823 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Tačno ovo što mick kaže. I to i premijum brendovi. Ja sam za Audija, tada starog 3 godine, čekao relej 7 dana. Posle servisa iz zajebancije potražim na netu, takav relej ima da se kupi online, mogao je biti kod mene sledeći dan. Pretprošle sedmice zovnem da pitam za set za reparaciju kočionih kliješta, nemaju na stanju, samo kompletna kliješta, set može da dođe za 7-10 dana. Zovnem drugara, set bio kod mene 2. dan ujutro, popodne riješene kočnice. Promenio April 1 član miki 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4077 Napisano April 1 Drug član, 2658 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan To dozvoljava tržište i monopolski položaj koji imaju. Države i zakoni se ne bave tim stvarima i to ide na ruku svima u tom kolu...a mi smo kako stoka na klanju, oni znaju da moramo i da ćemo čekati, tako se i ponašaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3181 Napisano April 1 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, samo nemojmo da se pravimo da je 7 i 40 dana isto.Vodim računa o ozbiljnom voznom parku i realnost je da se za specifičnije delove čeka, do cca 7 dana, ne drže sve u magacinu a to je i normalno. Nije normalno da na stanju nemaju kočione pločice, naravno. Znači da, istina je, i kod premium brendova, i kod automobila na neke delove se čeka, ali ponavljam, 7 dana nije 40 a pogotovo nije 180 ili koliko već kolega čeka.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...