punisa 16 3897 Napisano Septembar 13, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citas Informer,duboko si me razocarao 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2675 Napisano Septembar 13, 2023 Drug član, 1528 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se sta za ateste? Za stakla i kuke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16586 Napisano Septembar 13, 2023 Ne silazi, 1217 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ПИпезос je napisao: 18. Nepropuštanje vozila pod pratnjom Šta ċemo sa svim tim blinkerima sa Aliekspresa? Svaki dan vidim na desetine automobila sa upaljenim trepćićim svetlima? Svako ko vozi crni češki auto ima crveno plavo svetlo. Ili samo ja vidim onih desetak automobila sa blinkerima koji saobraćaju po Sorabiji kako precednik reče? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Septembar 13, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan da se to oduzme preventivno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9912 Napisano Septembar 13, 2023 (promenjeno) Drug član, 1985 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Due je napisao: Šta ċemo sa svim tim blinkerima sa Aliekspresa? Svaki dan vidim na desetine automobila sa upaljenim trepćićim svetlima? Svako ko vozi crni češki auto ima crveno plavo svetlo. Ili samo ja vidim onih desetak automobila sa blinkerima koji saobraćaju po Sorabiji kako precednik reče? Mnogo rade ljudi, ne staju... Zato ih vidjaš svuda. Ti misliš njima lako, eee Bajo moii, muka je to Promenio Septembar 13, 2023 član ProMaster 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5779 Napisano Septembar 13, 2023 Drug član, 865 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Due je napisao: Šta ċemo sa svim tim blinkerima sa Aliekspresa? Svaki dan vidim na desetine automobila sa upaljenim trepćićim svetlima? Svako ko vozi crni češki auto ima crveno plavo svetlo. Ili samo ja vidim onih desetak automobila sa blinkerima koji saobraćaju po Sorabiji kako precednik reče? Vracamo se ja i zence iz italije, i na nasem autoputu vec guzva. Ja vozim levom brzom, i pojavljuje se baja sa seat ibicom metalik sivom, i upalio baja plave ali blinkere kao da mu se sklonim. Nisam ga propustio 15 km, reko da vidim sta ce...pa nista ...jbt koliko idiota... 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5779 Napisano Septembar 13, 2023 Drug član, 865 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ProMaster je napisao: Mnogo rade ljudi, ne staju... Zato ih vidjaš svuda. Ti misliš njima lako, eee Bajo moii, muka je to a na bjb pises a mene na ignore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Septembar 13, 2023 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se ne radi o oduzimanju vozila, sam institut privremenig oduzimanja koji uvode je dosta kilav pravno, a vrv ce neko pokrenuti postupak pred Ustavnim sudom za ocenu ustavnosti. Do tad….. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9912 Napisano Septembar 13, 2023 Drug član, 1985 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bole37 je napisao: a na bjb pises a mene na ignore... pardoniram, preskočio sam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2240 Napisano Septembar 13, 2023 Drug član, 840 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Due je napisao: Svako ko vozi crni češki auto ima crveno plavo svetlo. Odgovorno tvrdim da ovo nije istina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16586 Napisano Septembar 13, 2023 Ne silazi, 1217 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Mr_Wolf je napisao: Odgovorno tvrdim da ovo nije istina Naravno da sam bio sarkastičan. Ali desilo mi se nešto vrlo slično kao i Bole37, kod Stepojevca, dva magarca u crnom Superb idu iza mene sa upaljenim blinkerima, a obučeni u majice kao da idu na plažu. Naravno da im se nisam sklonio. Zimus glesam dva bizgova u Astri G raspaloj, uredno upaljeni blinkeri i krstare kroz gužvu. E njima treba oduzimati vozila za primer. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2240 Napisano Septembar 13, 2023 Drug član, 840 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan I moj post je više zajebancija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11345 Napisano Septembar 13, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2312 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ti majmuni sa blinkerima /laznim/ su verovatno batinasi neke stranke.Koji normalan kriminalac bi koristio blinkere? Promenio Septembar 13, 2023 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11345 Napisano Septembar 13, 2023 Ne silazi, 2312 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi policija bila postena i radila svoj posao,gde bi nam bio kraj? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5525 Napisano Septembar 13, 2023 Drug član, 1620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Bole37 je napisao: a na bjb pises a mene na ignore... nemoguce !!!! hahahahahaahahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10440 Napisano Septembar 13, 2023 Drug član, 1078 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, cezarpa said: Kad bi policija bila postena i radila svoj posao,gde bi nam bio kraj? Ako nekom i padne na pamet da uradi svoj posao pokreće se čitava mašinerija pa čak i na najvišem nivou (upravo smo svedoci) da se takav diskredituje. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11345 Napisano Septembar 13, 2023 Ne silazi, 2312 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Tacno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 763 Napisano Septembar 13, 2023 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, cezarpa said: Kad bi policija bila postena i radila svoj posao,gde bi nam bio kraj? Ju sram te bilo,hoces da kazes da je nasa policija korumpirana? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11345 Napisano Septembar 14, 2023 Ne silazi, 2312 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ne ima postenih ljudi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1176 Napisano Septembar 14, 2023 Zainteresovan, 450 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, kako prepoznajete pravu sluzbenu skodu sa prvim blinkerima od neke druge, "nesluzbene" skode sa blinkerima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 14, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po tome što je škoda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5779 Napisano Septembar 14, 2023 Drug član, 865 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, ske je napisao: Jbt, kako prepoznajete pravu sluzbenu skodu sa prvim blinkerima od neke druge, "nesluzbene" skode sa blinkerima? Pa nisu u siledzijkama na duznosti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1176 Napisano Septembar 14, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 450 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Član 109 (ZOBS) Vozač koji na putu susretne ili ga sustigne vozilo, odnosno vozila sa prvenstvom prolaza, dužan je da propusti ta vozila, da im omogući mimoilaženje i preticanje, odnosno obilaženje, i po potrebi da ukloni vozilo sa kolovoza ili se zaustavi, kao i da se pridržava naredbi koje mu daju lica iz pratnje, odnosno da kretanje nastavi tek pošto ova vozila prođu. Kada vozilo sa prvenstvom prolaza obezbeđuje prolaz vozilima koja se kreću iza njega, ostali učesnici u saobraćaju imaju obavezu postupanja prema tim vozilima kao prema vozilima sa prvenstvom prolaza. ... ...Osim ako vozac nosi siledzijku Promenio Septembar 14, 2023 član ske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 287 Napisano Septembar 30, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4157 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 1044 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 9. 2023. at 19:05, Due je napisao: Naravno da sam bio sarkastičan. Ali desilo mi se nešto vrlo slično kao i Bole37, kod Stepojevca, dva magarca u crnom Superb idu iza mene sa upaljenim blinkerima, a obučeni u majice kao da idu na plažu. Naravno da im se nisam sklonio. Zimus glesam dva bizgova u Astri G raspaloj, uredno upaljeni blinkeri i krstare kroz gužvu. E njima treba oduzimati vozila za primer. Ima tu i inspektora Mup, sa raspalim Seatom i Fabijom, sa regularnim blickalicama, ko će ga znati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...