rackko1986 3 Napisano Avgust 2, 2023 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Toga nije bilo ranije, i pojavilo se kad sam rasturao ram da raskacim masinu, kad sam menjao klip i cilindar...ako moze savet i za to kako resiti? Trenutno sam sam svoj majstor, pa sve sto mogu pokusavam da resim sam Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Avgust 2, 2023 Drug član, 4750 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ти си их докусурио, прво се олабави агрегат па се скида задњи амортизер да кад је скинут осовина игра слободно у пиксну буфера па га не натеже и цепа гуму. Решиш то "преписивачком школом", тачније примениш исто што и код других кинеских скутера 2Т. То ипак мора мајстор да ти одради.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rackko1986 3 Napisano Avgust 2, 2023 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala..reci mi samo oko tih bafera, jel moze biti nekih "posledica" ako vozim za sad ovako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11021 Napisano Avgust 2, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Taj bafer je u stvari silen blok? Promenio Avgust 2, 2023 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Avgust 2, 2023 Drug član, 4750 postova Prijavi odgovor kao problematičan Па сад, имаш незгодни осечај у кривини, потенцира се по киши а точкови мали. Не би требало да се деси нешто драстично али држачи машине су у питању јбг.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Avgust 2, 2023 Drug član, 4750 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj bafer je u stvari silent blok?Да.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Avgust 2, 2023 Drug član, 4750 postova Prijavi odgovor kao problematičan То је то.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rackko1986 3 Napisano Avgust 2, 2023 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan nabudzicemo od passata b3 Hvala svima na odgovorima, javljam kako se ponasa skuter kad ocistim auspuh..Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6154 Napisano Avgust 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi Ova firma to mogla i da napravi Promenio Avgust 2, 2023 član Sharky - Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rackko1986 3 Napisano Octobar 10, 2023 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi opet ja...Imam problem sa skuterom...Naime ugasio se u voznji, i nije hteo da upali, pa sam rastavio karburator da vidim gde je problem, i nasao da se iglica u karburatoru izvukla iz zegera i da je ostala skroz dole..Elem, vratim ja to kako je bilo, i usput postp sam vec rasturio karburator, rastsvim ga skroz i ocistim ga kompletno..Od tada mi se desava sledece - skuter nece da prima gas na malim obrtajima, tj. prima dok je dok je jos hladan, kilometar-dva, posle toga cim se zagreje nece da prima gas na malim obrtajima, trokira gusi se, jedva ide, dok malo po malo ne primi gas i onda na vecim obrtajima vuce bez problema..sta bi mogao biti problem da se gusi na manjim obrtajima? prevepiki dotok goriva? iglicu sam vratio kako je bila i ranije - na sredini..neki predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Octobar 10, 2023 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Baci to....odmori se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Octobar 10, 2023 Drug član, 4750 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi opet ja...Imam problem sa skuterom...Naime ugasio se u voznji, i nije hteo da upali, pa sam rastavio karburator da vidim gde je problem, i nasao da se iglica u karburatoru izvukla iz zegera i da je ostala skroz dole..Elem, vratim ja to kako je bilo, i usput postp sam vec rasturio karburator, rastsvim ga skroz i ocistim ga kompletno..Od tada mi se desava sledece - skuter nece da prima gas na malim obrtajima, tj. prima dok je dok je jos hladan, kilometar-dva, posle toga cim se zagreje nece da prima gas na malim obrtajima, trokira gusi se, jedva ide, dok malo po malo ne primi gas i onda na vecim obrtajima vuce bez problema..sta bi mogao biti problem da se gusi na manjim obrtajima? prevepiki dotok goriva? iglicu sam vratio kako je bila i ranije - na sredini..neki predlog?Ако је 2Т имаш један U осигурач који упире на зегер од иглице а на њему опруга од шибера. То омогучава да се иглица крече како и шибер, без овог "помагала" нема нормални рад карбуратора.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rackko1986 3 Napisano Octobar 11, 2023 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan to je sve vraceno na mesto u karburatoru..Elem , mislim da sam ga resio - stavio novu svecicu..Ovo mi je treca svecica za 6 meseci...ne znam zasto, ali cim se nesto poremeti u radu agregata odmah crkne svecica...bilo da se rasteluje ili nesto slicno kao ovo sad da se izvukla iglica u karburatoru, pod obavezno moram da promenim svecicu kad se tako nesto desi...dok radi, radi bez problema, cim nesto pocne da zeza, svecica mi je obavezna stavka..i to uvek kupujem kvalitetne ngk, 500 dindzi komad, al opet su ocigledno jako osetljive...ono sto je mozda greska je ta toplotna vrednost svecice..covek gde inace kupujem mi je sad dao svecicu 9, do sad sam uzimao osmicu, i on kaze ajd posto stalno crkavaju probaj sad devetku..ne razumem se mnogo oko toga sta mu dodje tacno ova vrednost, al ajd uzo sam tu devetku, stavio i za sad radi sve kako treba, juce se vozio ceo dan, sve ok bilo, videcemo...Elem, znate li koja bi svecica trebala za Keeway hurricane, odnosno koja bi bila idealna, kao kada je skuter u fabrickom stanju, da nista nije budzeno? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11021 Napisano Octobar 11, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan NGK mozda nije original.Probaj obicnu Bosnu,nju niko ne kopira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Octobar 11, 2023 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan NGK BR7ES, tj 7-ca. Ne valja ti pos'o sa 9-kom. Kakve je boje svećica nakon vožnje? Da li je pothlađena ili pregrejana? Ovo pitam za 7-cu, ako si ikada takvu vozio?Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rackko1986 3 Napisano Octobar 11, 2023 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno koliko znam nisam, do sad sam uvek vozio 8micu...i zadnja i predzanja koju sam skinuo bile su srednje smedje boje, ne skroz svetlo smedje boje, ali vuku ka tome...sad sam prvi put stavio 9evetku..sta mislite koji problem ce se manifestovati voznjom sa ovom sveciom, umesto 7mice? da li da je odmah skinem i zamenim 7micom, ili da vozim 9etku dok ne crkne? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 511 Napisano Octobar 11, 2023 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Vozi dok ne crkne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srkisaa 3 Napisano Septembar 5 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, u pitanju je GY6 4T 125cc kineski, urađena generalna, montirao sam nov karburator jer stari je prelivao i imao prslinu na šiberu. Sada se dešava sledeće, uštelujem ga da lepo pali ali od otp od polovine dodatog gasa se guši. Da napomenem da je vakum pumpa nova kao i ona guma što povezuje karburator sa glavom. E sad kad zatvorim filter vazduha rukom on prima gas i ne guši se. Sad me interesuje da li ima mnogo goriva ili malo, po mojoj logici kao da fali gorivo pa ga guši vazduh, drugar kaže da ima mnogo goriva. Treba mi mišljenje nekog ko je više upućen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...