opsidiannight 177 Napisano Jul 27, 2023 Svrati ponekad, 169 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Ili RE Kontinental, sto su manje vise isti motori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1436 Napisano Jul 27, 2023 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @opsidiannight Da, mogao bi da bude, nego znam lika kome se ovo desilo iz FB grupe pa zato znam da je Interceptor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2349 Napisano Jul 28, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 626 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @Antuljeskov.011 imas i opciju da odradis konverziju na tubeles. Ima da se kupi set za prepravku. Od dosta ljudi sam cuo da su to uradili veoma uspesno... Promenio Jul 28, 2023 član lestra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1436 Napisano Jul 28, 2023 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @lestra Da li možda znaš lično nekoga ko je to uradio i ako da, da li možeš da ih pitaš koji su set koristili i gde su ga kupili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4255 Napisano Jul 30, 2023 motoras, 2457 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad pogledah kod mene na Vulkanu. Zbicare felne, tubeless gume sa unutrašnjom. Avon. Na gumi pise:" TUBELESS - If fitted to a tube type rim fit a tube" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1436 Napisano Jul 30, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @stari roker Pa da, kod mene isto. Da li možeš da vidiš model guma kad stigneš, molim te? Zanima me da li imaš Avon Roadrider, pošto razmišljam da ih kupim za Interceptor. Promenio Jul 30, 2023 član Lone rider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4255 Napisano Jul 30, 2023 motoras, 2457 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Lone rider je napisao: @stari roker Pa da, kod mene isto. Da li možeš da vidiš model guma kad stigneš, molim te? Zanima me da li imaš Avon Roadrider, pošto razmišljam da ih kupim za Interceptor. Ja imam Avon venom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 302 Napisano Jul 31, 2023 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan U tubeless gumu se stavi zračnica i nema nikakvih problema. Dobro je novu vanjsku gumu pregledati iznutra i ako ima poskidati one neke male papirne naljepnice što neki proizvođači naljepe. Te male naljepnice znaju nažuljati zračnicu, pa se desi da se na tom mjestu zračnica ošteti i počne lagano puštati. Obavezno u gumu prije montaže unutrašnjost namuljati sa talk prahom koji bi trebao imati svaki vulkanizer. Ako ga nema posao odrađuje i najobičniji dječji puder za guzu. Zračnica se tada ne zalijepi za vanjsku i manja je šansa da se ošteti i nažulja. Kvalitetnije i skuplje zračnice su inače već lagano i posipane sa tim bijelim prahom. Brzog popravka u većini slučajeva nema. Kako je već napisano. Alat, druga zračnica i sistem za pumpanje ili tko je izvježban i iskusan fleka za krpanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...