ironhorse 1864 Napisano Septembar 5, 2023 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Evo mene posle dva meseca da vam se zahvalim na razmeni informacija i mišljenja. Na kraju sam uzeo motor koji mi ni na pameti nije bio kad sam pokrenuo ovu temu. Bukvalno nisam smeo da posle teme u kojoj se dvoumim između AT I TA pokrenem temu šta mislite o 1150 GS-u jer bi me optužili da trolujem pošten narod. Ali eto, to kupih na kraju. Prešao sam skoro 500 km na njemu i posle Transalpa 600 ovo mi je vasionski brod. Bukvalno su me ovaj i strani forumi naplašili, dok sa druge strane vlasnici tvrde suprotno, pa Aj ti budi pametan. Kad malo prođe,nabere se (ili ne nabere) kilometara ,pa ću pokrenuti temu o mom iskustvu sa gvozdenim GS-om. Pozdrav! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3962 Napisano Septembar 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Konacno izasao iz ormana? Mala sala, drugar italijan na moje pitanje sta vozi kaze GS. Objasnio sam mu da to voze rich gay people Promenio Septembar 5, 2023 član vex 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3962 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pazi se, potpuno drugacija sprava od prosle. Ja presao sa R na V2 i mogu ti reci da osim menjaca dodirnih tacaka nemaju. Coper tezi da ide pravo i potrebna je snaga da ga odgovoris od toga, ali nekad ti i ne uspe. Cak sam i asfalt omastio na nacin na koji nijedan drugi tip motora ne bi . Znaci upoznavanje traje duze no planirano i treba imati strpljenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2986 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan E pa neka je sa srećom kupovina.Nadam se da si dobro odabrao i da će te lepo služiti Prikači se na "njhovu" temu i piši, čitaćemo mi. I zezati iz zavisti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1864 Napisano Septembar 6, 2023 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, vex je napisao: Konacno izasao iz ormana? Mala sala, drugar italijan na moje pitanje sta vozi kaze GS. Objasnio sam mu da to voze rich gay people Vidiš, nikad nije kasno da čovek nešto novo o sebi sazna . Ajde nekako ću ženi i klincu reći da sam poš'o u drugom smeru, ali kako japancima da kažem da vozim nemački motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1864 Napisano Septembar 6, 2023 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, vex je napisao: Pazi se, potpuno drugacija sprava od prosle. Ja presao sa R na V2 i mogu ti reci da osim menjaca dodirnih tacaka nemaju. Coper tezi da ide pravo i potrebna je snaga da ga odgovoris od toga, ali nekad ti i ne uspe. Cak sam i asfalt omastio na nacin na koji nijedan drugi tip motora ne bi . Znaci upoznavanje traje duze no planirano i treba imati strpljenja. Poslednje što sam vozio a što se iole može uporediti je drugarov Strom 1000. Strom je prgaviji motor od ovog 1150gs-a i to je sve od utisaka, ali boxer i kardan su mi potpuno nov doživljaj. Bukvalno se još uvek,posle skoro 500 km nisam potpuno navikao. Preksinoć sam po najgoroj kiši putovao iz Užica do Beograda, motor (sa novim Metzler gumama) drži kao voz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1864 Napisano Septembar 6, 2023 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Bokes je napisao: E pa neka je sa srećom kupovina. Nadam se da si dobro odabrao i da će te lepo služiti Prikači se na "njhovu" temu i piši, čitaćemo mi. I zezati iz zavisti Hvala. Videćemo vremenom, da li će se liti gorke suze ili će se pokazati kao dobar primerak. Za sad - baš ide. Samo vi zezajte, pa posle kukajte "prođe magarac i ne javlja se nikome,vozi 20 godina starog BMW-a a dig'o nosinu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Septembar 7, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16997 Napisano Septembar 7, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 9. 2023. at 10:50, ironhorse je napisao: Hvala. Videćemo vremenom, da li će se liti gorke suze ili će se pokazati kao dobar primerak. Za sad - baš ide. Samo vi zezajte, pa posle kukajte "prođe magarac i ne javlja se nikome,vozi 20 godina starog BMW-a a dig'o nosinu" I ja sam pre devet godina bio u sličnoj situaciji. Vozio Transalp 600, sanjao Afriku a kupio BMW R1100GS (sa 41.000km). Sa njim do sada prešao još 89.000 km bez bilo kakvog ozbiljnijeg kvara. Za sve to vreme motor ni jedan dan nije bio van funkcije zbog bilo kakvih radova na njemu i gde god sam njime pošao, stigao sam i vratio se na njemu. GS1100 i 1150 su koncepcijski i po konstrukciji karakteristikama vrlo slični (stim što je 1150 lepši i što su unapređeni neki detalji u odnosu na ovaj stariji), tako da očekuj da će dugo vremena pouzdano da te služi. Sigurno nisi pogrešio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1864 Napisano Septembar 7, 2023 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, zika56 je napisao: I ja sam pre devet godina bio u sličnoj situaciji. Vozio Transalp 600, sanjao Afriku a kupio BMW R1100GS (sa 41.000km). Sa njim do sada prešao još 89.000 km bez bilo kakvog ozbiljnijeg kvara. Za sve to vreme motor ni jedan dan nije bio van funkcije zbog bilo kakvih radova na njemu i gde god sam njime pošao, stigao sam i vratio se na njemu. GS1100 i 1150 su koncepcijski i po konstrukciji karakteristikama vrlo slični (stim što je 1150 lepši i što su unapređeni neki detalji u odnosu na ovaj stariji), tako da očekuj da će dugo vremena pouzdano da te služi. Sigurno nisi pogrešio. Hvala, "znam" ja Vas, pročitao sam sve što ste o svom motoru napisali, od uvoza preko puta do Srbije, i vožnje i leti i zimi . Dosta je doprinelo Vaše iskustvo mojoj odluci. veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16997 Napisano Septembar 7, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, ironhorse je napisao: Hvala, "znam" ja Vas, pročitao sam sve što ste o svom motoru napisali, od uvoza preko puta do Srbije, i vožnje i leti i zimi . Dosta je doprinelo Vaše iskustvo mojoj odluci. veliki pozdrav! Pozdrav i tebi i u zdravlju da na ovom "motorčetu" provezeš mnogo kilometara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1864 Napisano Septembar 7, 2023 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljam na temi o 1150GS, da ne opterećujem ljude koje ne zanima. Hvala još jednom na savetima. Može da se zatvori tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...