brankoXM 738 Napisano Jul 15, 2023 (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko ideju gde kupiti ( i koji je najbolji a dostupan) materijal za izolaciju za top ? na mom motoru je prazan lonac,tako je kupljen,hocu da mu ubacim peroforiranu cev,izolaciju, i sve kako vec ide unutra. ovako se cuje kao stojadin s iscepanim loncem.zveci metalno i glasno. vidim dosta ima tih materijala po netu.mozda najbolje platno,jer je kompaktno ,nije rastresito i nece se vremenom rasturati i ispadati napolje. moze li se negde uzeti potrebna kolicina a ne 2,3 kvadrata ? vidim da ima na manji komad na kp,staklena vuna,drugo nema.kako sam cuo,ona je najgore resenje.brzo izleti napolje ? Promenio Jul 15, 2023 član brankoXM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6667 Napisano Jul 15, 2023 Ne silazi, 6550 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Termoplast...Mali Mokri Lug..Bg. Nađi, zovi, pitaj... Ima i par trikova za postavljanje izolacije, tako da to "izduvavanje" zavisi i od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6032 Napisano Jul 16, 2023 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Molim objasni nam te trikove, moglo bi bit od koristi.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21963 Napisano Jul 16, 2023 Integrisan, 9483 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Perforirana se cev uvije u metalnu mrezu.... Imalo je nekada u "Louis"-u da se kupi ta ispuna, stavljao sam na forum ali ko ce to naci, tamo 2009godine, vakuumirana kocka velicine cigle, kada se otvori ima za punu kesu izolacije (bar za dva izduva veca), izgleda kao ona kucina za vodu samo bele boje, pod rukom osecaj plastike, vlakna raznih debljina. "Pilo" je visok ton samo tako! Ostane dubok bas... Nema sanse da je gasovi izbace pa sve neka je preforacija velika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Jul 16, 2023 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan vidjam i neka platna,to je dobro jer se ne raspada,e sad pitanje koliko upija zvuk,ali verovatno bolje nego moj prazni lonac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9753 Napisano Jul 17, 2023 Ne silazi, 2275 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam na sajtu Kompp.co video da imaju tu neku ispunu za lonac auspuha. E sad, da li valja, ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15854 Napisano Jul 17, 2023 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Branko nadji temu Auspusi by Darko mislim da se zove. Videćeš kako sam sredio moj čunak onomad, pre toga kontaktirao Roberta iz Ade gde sam dobio smernice sta i kako. Ispunu sam sa Louis-a uzeo, dan danas sve Ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6032 Napisano Jul 17, 2023 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko treba nabiti ta vlakna, da bude tvrdo nabijeno ili onako labavije, kako to i na što utiče??Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6667 Napisano Jul 17, 2023 Ne silazi, 6550 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od trikova je da se, konkretno mineralna vuna, pokvasi i dobro sabije. Ona je praktično samo izolator i kod čunkova za 4t motore, ne bi trebalo da utiče na protok gasova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Jul 17, 2023 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ne verujem da je samo izolator,valjda treba da utisa,upije zvuk,da ne zveci kao stara kanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Jul 17, 2023 (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Satelis said: Branko nadji temu Auspusi by Darko mislim da se zove. Videćeš kako sam sredio moj čunak onomad, pre toga kontaktirao Roberta iz Ade gde sam dobio smernice sta i kako. Ispunu sam sa Louis-a uzeo, dan danas sve Ok. nadjoh,sad cu da pogledam Promenio Jul 17, 2023 član brankoXM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Jul 19, 2023 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan gledah po srb. ,nema nigde manja kolicna,samo pakovanje,a tu bude 6-7-10 kvadrata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...