Blaza 9593 Napisano Jun 18, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost... https://www.blic.rs/vesti/hronika/stradao-mladic-21-u-teskoj-saobracajnoj-nesreci-kod-arilja/0df1e8z 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8255 Napisano Jun 19, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 15 casova U stravicnom udesu na relaciji Arilje-ivanjica. Napustio nas je dragi kolega David Gti Nikolic Laka ti crna zemlja Do tragedije je doslo Tako sto je kolega brzo vozio, a zena koja se ukljucivala sa sporednog puta, nije procenila brzinu mladog vozaca. I ukljucila se na kolovoz, pri nemogucnosti eskiviranja decko se zakucao u zadnji deo auta.. A decko je bio 2002 godiste.. Tekst kopiran sa Facebooka 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Jun 19, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Prvi dan bez kiše i tragedija! Gledam na Google maps, put prav k'o strela (u dužini od desetak kilometara), u naselju pored puta nema nekih objekata koji bi zaklanjali vidik, a ipak ni motociklista ni vozač auta ne uoče jedan drugog i ne odreaguju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Jun 19, 2023 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan @zika56Nisam znao o kom se putu radi dok nisi ovo napisao, prolazio sam, ogromna je pravina ali je problem sto ima uspon pa spust preko kog ne vidis dok ne dodjes na isti, tako da verujem da je nesreća desila neposredno posle istog. Da ne ke*am sad jer je kasno, ali i znam dva klinca koji su prošle godine umalo stradali, sličnih godina na hondi 929, pijani bez opreme, ostali kljakavi za života, očigledno je da zbog godina dečko nije imao dozvolu za upravljanje ovim motorom koji ima 100ks. Ono što ja ne mogu da skapiram, gde su tu roditelji, kako ne znaš šta ti dete vozi, radi, kako ga pustiš svesno da sedne na nešto za šta nema ni obuku ni dozvolu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1880 Napisano Jun 19, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Siroto dete je imalo 21 godinu. Iako, jeste, dete, tu roditelji ne mogu ništa. Nije tu bila potrebna prevelika brzina. Dovoljno je da vozač "proceni" da može da se uključi. Brzo izađe na put i sporo krene da ubrzava ili nastavi da mili kao puž. Time se "naguzi", kao, iznenadna fiksna, prepreka. Procena je subjektivna stvar i diskutabilna je kod većine vozača. Bitno je u tabloidnom naslovu obavezno navesti, da se motorista "zakucao." Time se odmah stvara "kompletna" projekcija. Kako je dečko vozio velikom brzinom i "stigao" auto odpozadi. Promenio Jun 19, 2023 član feniks 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5008 Napisano Jun 19, 2023 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Cesto vozim tuda, jer nam je to put preko Prilika do kuce gore na Zlatiboru. Kad bih vam rekao kako tu ljudi iskacu iz dvorista i sporednih ulica ne biste mi verovali...Vozim kao po jajima na tim pravinama...Strasno, mlad deckic, nije ni poceo da zivi. Saucesce porodici, i neka im da Bog snage da prezive tragediju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 170 Napisano Jun 20, 2023 Svrati ponekad, 176 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan jedne godine kod Orešca izleti mi jugo sa desne strane na put i stane. Jedva ga izbegnem i u prolazu trubim dugo. Vidim curicu koje se uplašila jer je izletela na put pa stala. Momak pored nje mi je u tom trenutku pokazivao srednji prst. Žao mi svakog čoveka, mladog naročito.Nek mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Jun 20, 2023 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan strašno,,,,nek mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeksius 114 Napisano Jun 21, 2023 U prolazu, 62 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki GSXR 600 L7 Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 6. 2023. at 11:21, feniks je napisao: Siroto dete je imalo 21 godinu. Iako, jeste, dete, tu roditelji ne mogu ništa. Nije tu bila potrebna prevelika brzina. Dovoljno je da vozač "proceni" da može da se uključi. Brzo izađe na put i sporo krene da ubrzava ili nastavi da mili kao puž. Time se "naguzi", kao, iznenadna fiksna, prepreka. Procena je subjektivna stvar i diskutabilna je kod većine vozača. Bitno je u tabloidnom naslovu obavezno navesti, da se motorista "zakucao." Time se odmah stvara "kompletna" projekcija. Kako je dečko vozio velikom brzinom i "stigao" auto odpozadi. Ne poznajem ni decka ni put ali u raznoraznim grupama na fejsu su ljudi koji ga poznaju pisali da je bas brzo vozio, tako da je nazalost vrlo verovatno da se stvarno zakucao zbog prevelike brzine. Tuga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5957 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zakucava se ekser u drvo. Kontakt dva vozila u saobracaju se nikako ne oslove "zakucavanjem". Zao mi deteta, neka su mi siroki putevi nebeski, a roditeljima i bliznjima zelim nadljudsku snagu da preguraju ovu bol i ostanu zdravi. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vucko991 64 Napisano Jun 26, 2023 U prolazu, 10 postova Lokacija: Arilje Motocikl: BMW r1200r, TOMOS T14m, Piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan Momka sam poznavao od malih nogu, komsija mi je. Nikad nije vozio normalno, ni auto, ni motor. Dozvolu nije imao. Za ove koji pitaju gde su mu roditelji samo da napomenem da je imao samo majku, otac mu je umro pre 10-tak godina. Put je prav, bez prevoja, početak naseljenog mesta a pre toga je ogr.70. Trag kočenja je oko 20cm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...