Živković 47 Napisano Jul 5, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Šabac / Novi Sad Motocikl: Sprint Challenger JL250V, Qingqi QM125-2D Prijavi odgovor kao problematičan Pa razocarali ste me, nisam bio vise od nedelju dana, a nista niste postovali, vec sam ocekivao da ce biti novosti nekih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko-2D 6 Napisano Avgust 28, 2014 U prolazu, 64 postova Motocikl: Qingqi 125 2D Prijavi odgovor kao problematičan Cao, ima li neko da je narezivao kljuc od brave, ja imam jedan pa reko ajde da narezem da imam rezervu, ali svi nesto nude da prepravljaju neke kljuceve pa da se nekako uhvate a ja bi bas takav kao sto treba, pa ako neko zna gde mogu da narucim nenarezan blanko kljuc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Avgust 28, 2014 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam davnih dana narezivao jer sam posejao rezervu pa je na kraju nasao nakon godinu dana . Vozio sam sa tim narezanim, radio bez problema, u Novom Sadu mi lik uzeo oko 400din za to PS:jeftiniji je narezan nego menjanje brave u slucaju da ne daj Boze izgubis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živković 47 Napisano Septembar 2, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Šabac / Novi Sad Motocikl: Sprint Challenger JL250V, Qingqi QM125-2D Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam uzeo Challenger-a, pomorandza mora na prodaju. Ko god da ga uzme, pokajati se nece, utegnut je kao pracka http://www.polovniau...ingqi_qm125_2d/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Septembar 2, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam uzeo Challenger-a, pomorandza mora na prodaju. Ko god da ga uzme, pokajati se nece, utegnut je kao pracka http://www.polovniau...ingqi_qm125_2d/ kulturica oglas, srecno sa prodajom, cudi me bas da nisi otisao u japance posle kineza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi018 13 Napisano Septembar 2, 2014 U prolazu, 60 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Procitah oglas, inace vozio sam nekad Quingqi skuter 125 ccm i imao je rezervoar oko 6 L.Da li je moguce da su u tvoj naked od 125 ccm i 9 ks stavili rezervoar (kako si napisao) od 22 L sa kojim uz potrosnju od 2.5 L mozes da predjes oko 900 km?!Cemu pobogu?Za put oko sveta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 102 Napisano Septembar 2, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Procitah oglas, inace vozio sam nekad Quingqi skuter 125 ccm i imao je rezervoar oko 6 L.Da li je moguce da su u tvoj naked od 125 ccm i 9 ks stavili rezervoar (kako si napisao) od 22 L sa kojim uz potrosnju od 2.5 L mozes da predjes oko 900 km?!Cemu pobogu?Za put oko sveta? Sipas i ne mislis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živković 47 Napisano Septembar 2, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Šabac / Novi Sad Motocikl: Sprint Challenger JL250V, Qingqi QM125-2D Prijavi odgovor kao problematičan @Velimirjevtic: Otisao opet u kineze uz 2 razloga. 1. Vozio skuter kineski 6 godina (Keeway Matrix), svasta mu radio i nije me izdao. Onda 2 godine Qingqija i on me takodje nikada izdao nije. Smatram da uz dobro odrzavanje nece ni ovaj. A uzeo sam ga malte ne novog 2. Nisam imao vise para da uzmem ono sto se meni svidja. Za pare koje sam imao, mogao sam da uzmem nesto ispod '90 godista i to nesto se meni estetski ne bi svidjalo, jer chopper/cruiser za te pare da je Japanskog porekla je stvarno readak, a i uglavnom lesina. Mislio sam kao i Virgao 250 da uzmem ili cak 535 da se nategnem, ali posto sam ja 185-6 visok i imam 110kg, kada sam se video na tim motorima (slika) shvatio sam da izgledam kao medved na biciklu i odustao sam. @Kimi018. Zapremina mu po specifikacijama pise da je 22L. Nisam uspeo bas toliko da ga natankam nikad, jer je cudnog oblika pa ne mozes da ga napunis do kraja, ali staje sigurno 3/4 rezervoara. @Solea: Upravo, zaboravis kad sipao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živković 47 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Šabac / Novi Sad Motocikl: Sprint Challenger JL250V, Qingqi QM125-2D Prijavi odgovor kao problematičan 02:02 posle ponoći... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 102 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Haha, mozda je hteo da te uhvati pospanog pa da se sjebes za cenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Zivkovicu, spusti mu cenu, vidis da ne spava zbog motora ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živković 47 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Šabac / Novi Sad Motocikl: Sprint Challenger JL250V, Qingqi QM125-2D Prijavi odgovor kao problematičan @Solea: Ja dolazim sutra u Klenak, ako si i dalje zainteresovan, dodji da vidis, mozda se i dogovorimo nesto @Mouse0: Muke su to, nisam ni ja spavao nocima kada sam trebao da menjam neki motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan ja od sipanja do sipanja, prelazim minimum 600-700 km... potrosnja nikad preko 3... po Bg, pre neki dan mereno, 2.85l/km tacnije 17.7l na 620km, nisam ga svukao do kraja... Bukvalno da zaboravis kad si sipao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Zivkovica... A i ostale ako znaju. Gde se njemu nalazi katalizator, prosirenje na sredini izduvne cevi, ako se ne varam? Ili prosirenje pre samog ulaska u "lonac"? I da li neko zna, da li on ima neke elektronske blokade, na cdi, ili gde vec? Ja sa mojim mojim motorcetom presao 5000 od kada sam ga registrovao...danas tacno 3 meseca... Nisam silazio...Ni jedan problem nisam imao, osim jednog manjeg udesa koji sam napravio, ali to nije on kriv mukica...... Uglavnom imam samo reci hvale za motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 102 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Cucemo se Zivkovicu, doci cu da vidim. Pa da se nekako dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živković 47 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Šabac / Novi Sad Motocikl: Sprint Challenger JL250V, Qingqi QM125-2D Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Zivkovica... A i ostale ako znaju. Gde se njemu nalazi katalizator, prosirenje na sredini izduvne cevi, ako se ne varam? Ili prosirenje pre samog ulaska u "lonac"? I da li neko zna, da li on ima neke elektronske blokade, na cdi, ili gde vec? Ja sa mojim mojim motorcetom presao 5000 od kada sam ga registrovao...danas tacno 3 meseca... Nisam silazio...Ni jedan problem nisam imao, osim jednog manjeg udesa koji sam napravio, ali to nije on kriv mukica...... Uglavnom imam samo reci hvale za motor... Ima 2 katalizatora, to prosirenje na grani i na pocetku samog lonca. Nije ih nesto previse tesko izvaditi. Jeste da mora da radi brusilica ali su dostupni prilicno. Sto se tice CDI-ja, ne znam, ja ne bih nista skidao, ide do 90 lagano, do 100 se dovuce i posle je vec navlacenje. Najbrze sam ga vozio 120, ali to su bili otp uslovi koji su mu odgovarali Koliko se razumem u tu tematiku, CDI mu moze pomeriti blokadu, a to mislim da stvarno nema potrebe, ipak je to jedan cilindar 4T motor koji ne voli obrtaje i samo ce da urla, muci se i haba na visim obrtajima a nece ici nesto signifikantnije. PS. sto se tice katalizatora, postao je glasniji u nizim obrtajima i malo, skoro i neprimetno bolji u povlacenju. @Solea - Dogovoreno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7427 Napisano Septembar 6, 2014 Drug član, 3084 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 02:02 posle ponoći... Aj to, nego me pismenost oduševljava, fali samo malo reči i znakova interpunkcije.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živković 47 Napisano Septembar 8, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Šabac / Novi Sad Motocikl: Sprint Challenger JL250V, Qingqi QM125-2D Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko kupovao lanac i lancanike za njega, gde najbolje uzeti i koja je cena okvirno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj kolegu Damira iz mojih prijatelja, moj kum je narucivao kod njega, tj preko njega, ali za cenu nisam siguran, znam da nije neka berba usiju vec ok cena.. Zlatna regina, provereno dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drale 19 Napisano Octobar 29, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: 025 Motocikl: CBR 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Zlatna regina , ja sam je pazario mislim da je oko 40 e cena bila. I za sada se odlicno pokazala. Poz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Octobar 30, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.. inace motor je presao oko 15000. Lancanici su mi i dalje dobri, bar vizuelno, nisu siljati i slicno, pretostavljam da su fabricki. Jel vasa preporuka da menjam i njih, il moze to jos da tera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drale 19 Napisano Octobar 30, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: 025 Motocikl: CBR 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i njih u paru uzeti do 3000, al ako su ok bas nemas potrebe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko-2D 6 Napisano Novembar 2, 2014 U prolazu, 64 postova Motocikl: Qingqi 125 2D Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, moze li neki predlog za zadnju gumu, posto trenutno imam fabricku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...