Jump to content

Moto Zajednica

Zontes 350E

Recommended Posts

• U prolazu, 72 postova
  • Motocikl: Sym cruisym 300

E to je vec korektna cena imajuci u vidu okruzenje, pre svega Crnu goru. Taman ce 368g kada bude stigao da kosta oko 5500

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 372 postova
  • Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica

Božo to je trgovina, nema ljutiš. Njima to što je ostalo na lageru daju po nižoj ceni ide zima, logično je.

Sledeće godine kad kupac dođe sigurno će želeti model za 2025. i zato ovogodišnji idu po nižoj ceni. Kapiram da bi se na proleće kad krene pomama za kupovinom i modeli za 2024. prodavali po istim cenama.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 3610 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

@vucko23, nije nelegalno a ni zabranjeTo, to stoji. Ali, pitanje cena bi trebalo da bude bolje planirano, bolje obrazloženo i bolje promišljeno, za moj ukus. A i sam sebi priznaj, da si kupio prošle nedelje za 400-500€ više, dal bi danas sebi rekao - nema ljutiš, sve OK?

• https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 179 postova
  • Motocikl: Zontes 350E

@boza_kg Upravu si potpuno al nista nam nije uredjeno pa ne mora ni to, nije fer prema starim kupcima al zato ce novi da pevaju! :DRazumem i njih, stari model, vise se ne prodaje uopste, koliko vidim ne moze ni iz fabike da se poruci, pa zato i prodaju badava samo da prodaju a i realno ko ce zeleti da kupi sad stariji model osim ako nije neodoljiva ponuda....

@Džim Džarmuš Reklamiraj zivota ti, bas ortak juri neku hondu pa da ga uputim kad vec znas za bolje? 

Mogu da potvrdim iz licnog primera ovo sto kaze @Alekre, gde god idu kaisevi preko plastika tu ce od trenja da matira pogotovo ako ova kecelja trese kao sto rece @Zigi011 onda srece nema. Ja sam ispod kaisa lepi neku krep traku da ne osteti lak (vise nego sto je vec to bilo osteceno dok sam primetio) tako da mozes preventivno da uradis tako nesto....  

• U prolazu, 46 postova
  • Motocikl: Honda NX 500
Pre 5 sati, Džim Džarmuš je napisao:

Tako se i honda u BG mangupira pa smo nas troje kupili na drugom mestu.

Zbog politike Honde u Bgdu, ja išao u Novi Sad da kupujem 

• Podržavam 1

• Drug član, 1080 postova
  • Motocikl: Bev 250ie.
22 hours ago, Alekre said:

Kajševi će ti matirati lak tu.

To sigurno...osim ako se ne izlepi neka folija ispod dela gde idu kaisevi..

Ja lepim foliju gde god skud dodiruje farbu...u suprotnom ostecenja laka su neminovna..

• Podržavam 1

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: Kymco downtown 300i, Zontes e350

Добро вече свима, треба ми мало информација о коришћењу и вашим искуствима са пуњачем за акумулатор...

Када мирује скутер стоји стално прикачен или повремено пунити и све остале информације на ту тему које могу бити корисне. Поздрав свима.

• Svrati ponekad, 202 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1

Akumulator kada se završi sezona napuniš i staviš negde na sobnu temperaturu, ako pak imaš noviji punjač on ima opciju winter mode, gde ga isto tako na sobnoj temperaturi ostaviš konektovanog preko cele zime i kad krene sezona vratiš na bajk. Ovako sam ja do sada radio i evo treća godina služi me super.

• Podržavam 1

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: Kymco downtown 300i, Zontes e350

Хвала ти , то сам радио до сад. Моје питање се односило конкретно на Зонтес 350е, њему је акумулатор испод, контролне табле и фарова, није баш једноставно доћи до њега, а добија се пуњач пре куповини мотора... очекујем искуства за зонтес.

• U prolazu, 96 postova
  • Motocikl: Zontes 350E

Da.. sakriven i mora se skida svasta ako hoces u sobu da ga stavljas, a ja vozim stalno tako da ne radim to, samo ga stavim na punjac jednom mesecno. U desnoj fioci imas u gornjem delu poklopcic koji skines i tu je dzek za punjenje.. i dobijas punjac za  olovni akumulator uz skuter. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja