Alekre 13504 Napisano Jun 1, 2024 Ne silazi, 7559 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gde će država da se odrekne poreza i carine... To ni u snovima nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1445 Napisano Jun 1, 2024 Drug član, 951 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam kupovao novi CB500X, na fakturi je bila cifra negde oko 4500-4700eur. Cena u salonu 7500eur. Znaci transport+carina, ostatak je vrv dilerov profit. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5206 Napisano Jun 1, 2024 Drug član, 3843 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan I PDV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7763 Napisano Jun 1, 2024 Drug član, 3195 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, sgolub said: Cena "gradnje" nije toliko velika kolika je cena "ugradnje". Primera radi, maloprodajna cena Zontesa 368e u Kini je 3990 evra. To znaci da eksportna cena ne moze biti veca od 3600 evra, ako najprostije samo odbijemo pdv od mp cene, ne uzimajuci u obzir marzu kupca. Dakle, od maksimalnih 3600 evra tamo, kad 368e dodje do naseg krajnjeg kupca bude 50% skuplji, iliti 5400 evra. Da postoji dobra volja da se automobili i motocikli oslobode placanja carine u okviru sporazuma sa Kinom, znacajno bi pojeftinili njihovi proizvodi i mi bi (Srbija) mogli da budemo regionalni distributivni centar, da ne pricamo o podmladjivanju naseg voznog parka. Samo kad bi neko imao sluha... Ne sine, cene bi i dalje bile kao u EU, samo bi dileri imali veći ćar. Zašto ne bi uzeli kad mogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2905 0 Napisano Jun 2, 2024 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Jun 2, 2024 član Nikola2905 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 139 Napisano Jun 13, 2024 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan I na Zontes E350 fakturi tj. onim papirima za registraciju.. papir sa carine ili luke je bio 2600$ ... nego zasvetlio mi kljuc par puta u onoj ladicu .. zelena tackica.. dva tri puta. Nisam to pre video pa me zanima da li neko zna sto svetli. Kontam da je crveno pa da signalizira mozda slabu bateriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarioM 29 Napisano Jun 13, 2024 U prolazu, 27 postova Lokacija: Niš Motocikl: E350 Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam da mi se ponekad cuje prednji disk kako struze,a kada podjem malo napred-nazad i stisnem prednju kocnicu cuje se neki tup zvuk...inace sutra idem na prvi servis pa cu to da im kazem (videcemo sta ce da kazu) Isto sam primetio da nesto tandrce kod volana (kao da nesto ima u kaseticama ispod-a nema nista) to je to posle predjenih 1000 km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 142 Napisano Jun 13, 2024 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, nikmih said: I na Zontes E350 fakturi tj. onim papirima za registraciju.. papir sa carine ili luke je bio 2600$ ... nego zasvetlio mi kljuc par puta u onoj ladicu .. zelena tackica.. dva tri puta. Nisam to pre video pa me zanima da li neko zna sto svetli. Kontam da je crveno pa da signalizira mozda slabu bateriju ja koliko sam primetio, zelena lampica znaci da je "na vezi" sa skuterom ili kada ga palis ona zasvetli par puta...ili jednotavno treperi sa vremena vreme ako je kljuc blizu...sve je to normalno dinamika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jun 24, 2024 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko primetio na 350E da mu se vizir u donjem polozaju vise drmusa nego u gornjem? Takodje, u donjem polozaju, a gledano sa sedista, donja leva i desna ivica vizira nisu jednako udaljene od maske motora, ispada da vizir stoji malo ukoso. Vrlo malo i skoro neprimetno ali ipak ukoso. Jel to samo kod mene? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 142 Napisano Jun 26, 2024 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan On 6/24/2024 at 9:30 PM, Zigi011 said: Da li je neko primetio na 350E da mu se vizir u donjem polozaju vise drmusa nego u gornjem? Takodje, u donjem polozaju, a gledano sa sedista, donja leva i desna ivica vizira nisu jednako udaljene od maske motora, ispada da vizir stoji malo ukoso. Vrlo malo i skoro neprimetno ali ipak ukoso. Jel to samo kod mene? Da, i kod mene je isti slucaj sto se tice drmusanja vizira, jako mala razlika ali primetna... a razmera kod maske nisam primetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabac 89 Napisano Jul 20, 2024 U prolazu, 56 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Another racun for Zontes 368G | By MasFacebook WWW.FACEBOOK.COM Another racun for Zontes 368G 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 142 Napisano Jul 23, 2024 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan On 7/20/2024 at 6:43 AM, kabac said: Another racun for Zontes 368G | By MasFacebook WWW.FACEBOOK.COM Another racun for Zontes 368G Ovako se pravi reklama za ADV, tera ga svuda Ima dosta opreme koliko vidim...gasni/uljani zadnji amortizeri? sta mislite, kada ce serija 368 kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Avgust 14, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da je ima/imao X Max 400 2013...2016... i da je dovoljno dugo vozio 350E da moze da ih direktno uporedi? Citao sam tekstove i slicno ali me zanima da li neko ovde ima direktno iskustvo? Pogotovo me zanimaju agregati. Promenio Avgust 14, 2024 član Zigi011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7763 Napisano Avgust 15, 2024 Drug član, 3195 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 7/23/2024 at 10:40 PM, CuleBG said: Ovako se pravi reklama za ADV, tera ga svuda Ima dosta opreme koliko vidim...gasni/uljani zadnji amortizeri? sta mislite, kada ce serija 368 kod nas? I ti gledaš? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 139 Napisano Avgust 17, 2024 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Zontaši.. koje gume preporucujete za E350 i da li ima neka radnja da sve skinu sami, namontiraju i vrate Otisle ove kineske.. 13000 presao.. drze samo na najnovijem hrapavom asfaltu. E da.. obisao sam krug do Transfagarašana.. treba otici ... prelepo... krivinama nikad kraja. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 132 Napisano Avgust 17, 2024 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan 13000km i još radi!! Ma nemoguće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokss 14 Napisano Avgust 17, 2024 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, nikmih je napisao: Zontaši.. koje gume preporucujete za E350 i da li ima neka radnja da sve skinu sami, namontiraju i vrate Otisle ove kineske.. 13000 presao.. drze samo na najnovijem hrapavom asfaltu. E da.. obisao sam krug do Transfagarašana.. treba otici ... prelepo... krivinama nikad kraja. Za koje vreme 13.000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 139 Napisano Avgust 17, 2024 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da sam skuter preuzeo Mart April ove godine.. i svaki dan poso kuca i cesto vikend voznje... brzo se nakupilu.. evo i plocice gotove 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Avgust 17, 2024 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ne potcenjujte, nedavno je u oglasima prodat 350E sa 24000 km, 2023. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 249 Napisano Avgust 18, 2024 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Da skinu, vrate...Dum doo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 139 Napisano Avgust 19, 2024 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam zagledao.. izgleda da moras skinuti celu desnu stranu.. auspuh koji je iz jednog dela.. znaci granu vadis.. onda viljusku koja se drzi valjda na ramu motora.. a mozda se i varam. jel neko menjao zadnju gumu pa je prosao vec ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 142 Napisano Avgust 19, 2024 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan On 8/15/2024 at 4:07 AM, Andrej_Hotstepper said: I ti gledaš? malo virim i voajerisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5206 Napisano Avgust 20, 2024 (promenjeno) Drug član, 3843 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, nikmih je napisao: jel neko menjao zadnju gumu pa je prosao vec ovo Nemam Zontes, al na mom Kimku svašta mora da se skine prilikom montiranja zadnjeg točka, pa pretpostavljam da je nešto slično i na tvom skuteru. A inače, zamena guma nije baš trivijalna stvar, zato sam ja zamolio našeg Nešu @N.F.S. da to uradi kako valja. Zamenio je gume, balansirao, proverio ležajeve, podmazao osovine da ne zapeknu... svašta nešto. A često to smandrljaju vulkanizeri. Na ranijim skuterima mi se dešavalo i da izgrebu felne (to pod obavezno), pretegnu matice prilikom nameštanja... svašta zeznu. Bude skuplja dara nego mera, pogotovo u živcima mereno. Ovaj put nisam hteo da rizikujem Što se guma tiče, ja glasam za Michelin City Grip2, odlične su. Promenio Avgust 20, 2024 član boza_kg 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djenergy 0 Napisano Avgust 22, 2024 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode, njuskam vec neko vreme skutere i mogu vam reci da sam poprilicno zainteresovan za kupovinu Zontesa 350e. Prvobitno sam snimio hondu forzu 350, ali detaljnijim istrazivanjem ipak mi se cini da malo vise naginjem na ovu kinesku varijantu. Jos uvek nisam isao da probam kako se u voznji ponasa( sto uskoro planiram da uradim), ali citajuci vase komentare, kapiram da ce i moji utisci biti tu i tamo slicni. Bio sam u salonu u Novom Sadu i uzivo mi se motor jos vise dopada nego na slikama. Ono sto sam zaista zeleo da vas pitam, to je da sam video na polovnim automobilima oglas od AP da prodaju njihovo test vozilo. Motor je navodno presao 1000km i nekih je 500,600e jeftiniji. Nisam u fazonu da moram prvi da “prdnem” na to sediste, ali me ipak zanima vase misljenje. Da li je pametno to uzeti s obzirom na razradu samog motora itd. Hvala vam unapred i lep pozdrav. Promenio Avgust 22, 2024 član Djenergy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5206 Napisano Avgust 22, 2024 Drug član, 3843 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, dobre su šanse da je taj skuter već kaparisan. Oglas traje mesec dana, a često ga ne brišu ručno kada se motorin proda. A drugo, mene samo brine kod test vozila da li je neko sa njim možda pao, nešto pokrivio, što ne možeš da vidiš na prvi pogled. Mekano je sve kod skutera, očas se izvitoperi, pa posle bude belaja. Ako nisi kratak sa paricama, bolje ipak skroz novo, mislim. Ako si kratak, ebiga, onda zažmuri i skoči 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...