Ducatista 223 Napisano Jun 6, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem KTM 690 enduro 2010. Godiste. Motocikl je u odlicnom stanju, pogotovo za enduro motocikll. U mom vlasnistvu je od marta prosle godine kada sam ga kupio od kolege s foruma ( @severian ). Razlog prodaje je zato sto nemam vremena za enduro voznju ( na zalost, za voznju motocikla veoma malo, uopste ). Za godinu i par meseci koliko je kod mene presao sam nesto vise od 1500km, od toga samo tri lakse enduro voznje od po 50-100km I sve ostalo po gradu I okolini Kragujevca. Takodje , malo sam presao s njim I zato sto mi nije jedini motocikl, pa samim tim me zamene ne interesuju. Ovaj motocikl sam kupio da bih zasao malo u enduro svet, ali sam shvatio da niti imam vremena, niti je to za mene. Motocikl poseduje dosta dodatne opreme: Motocikl poseduje: -K-tech opruge napred I pozadi ( originalne opruge idu uz motocikl ) -Leo Vince slip-on top homologovan ( originalni top ide uz motocikl ) -SW-motech rep i modularni rek za teret -SW-motech proširena ploča za teret -Preradjeno sediste, poseduje 3 zone razlicite tvrdoce ( prednji deo je tvrdji, za voznju u stojecem polozaju, u sredini meksi deo s dodatkom gela, za udobniju touring voznju, pozadi srednje tvrdo, za teret) -UNI sundjerasti filter -Motocikl je remapiran u svakom modu voznje, odlicno se ponasa -LED dinamicki migavci -Kratke rucice kvacila I kocnice ( produzenja rucica idu uz motocikl ) -Prekidac za rucno ukljucivanje ventilator -Low-temp prekidac za ukljucivanje ventilatora -Prosirenje copave -Enduro preklapajuci retrovizor ( originalni idu uz motocikl ) Takodje uz motocikl idu I filteri ulja I ulje ( sve original KTM ) za mali servis, nabavio sam preventivno, a nisam presao dovoljno da dodje servis na red ( motociklu je bio uradjen servis kada sam ga kupio, I u narednih par stotina kilometra bi trebalo da se uradi, servisiran je kod prethodnog vlasnika na 2000km I ja sam planirao tako da nastavim ). Jedan migavac je negde nestao u enduro voznji, narucen je nov, cekam da stigne iz Nemacke ( nisam nasao isti u Srbiji ), ako neko u medjuvremenu kupi motocikl, bice mu prosledjen migavac. Motocikl je trenutno na 225xx km, povremeno provozam po gradu, cisto da ne stoji. Motocikl je garaziran, stoji na stenderu u grejanoj garazi. Cena 4900e, naravno za clanove foruma popust A posto planiram da odem na mesec dana u inostranstvo relativno brzo, sto pre dodjete da se dogovorimo, veci popust dobijete Ako se ne proda dok odem, po povratku pregovori tvrdji Za sva pitanje stojim na raspolaganju, preko foruma, 066006727 ( pozivi, viber, WA ), ukoliko se ne javim, posaljite poruku pa cu Vas pozvati cim budem mogao. PS. Izbacicu vise slika u toku nedelje Promenio Jun 6, 2023 član Ducatista 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...