Jump to content

Moto Zajednica

2010 KTM 690 Enduro

Recommended Posts

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: Ducati 748 S

Prodajem KTM 690 enduro 2010. Godiste. Motocikl je u odlicnom stanju, pogotovo za enduro motocikll. U mom vlasnistvu je od marta prosle godine kada sam ga kupio od kolege s foruma ( @severian ). Razlog prodaje je zato sto nemam vremena za enduro voznju ( na zalost, za voznju motocikla veoma malo, uopste ). Za godinu i par meseci koliko je kod mene presao sam nesto vise od 1500km, od toga samo tri lakse enduro voznje od po 50-100km I sve ostalo po gradu I okolini Kragujevca. Takodje , malo sam presao s njim I zato sto mi nije jedini motocikl, pa samim tim me zamene ne interesuju. Ovaj motocikl sam kupio da bih zasao malo u enduro svet, ali sam shvatio da niti imam vremena, niti je to za mene. Motocikl poseduje dosta dodatne opreme:

Motocikl poseduje:

-K-tech opruge napred I pozadi ( originalne opruge idu uz motocikl )

-Leo Vince slip-on top homologovan ( originalni top ide uz motocikl )

-SW-motech rep i modularni rek za teret

-SW-motech proširena ploča za teret

-Preradjeno sediste, poseduje 3 zone razlicite tvrdoce ( prednji deo je tvrdji, za voznju u stojecem polozaju, u sredini meksi deo s dodatkom gela, za udobniju touring voznju, pozadi srednje tvrdo, za teret)

-UNI sundjerasti filter

-Motocikl je remapiran u svakom modu voznje, odlicno se ponasa

-LED dinamicki migavci

-Kratke rucice kvacila I kocnice ( produzenja rucica idu uz motocikl )

-Prekidac za rucno ukljucivanje ventilator

-Low-temp prekidac za ukljucivanje ventilatora

-Prosirenje copave

-Enduro preklapajuci retrovizor ( originalni idu uz motocikl )

Takodje uz motocikl idu I filteri ulja I ulje ( sve original KTM ) za mali servis, nabavio sam preventivno, a nisam presao dovoljno da dodje servis na red ( motociklu je bio uradjen servis kada sam ga kupio, I u narednih par stotina kilometra bi trebalo da se uradi, servisiran je kod prethodnog vlasnika na 2000km I ja sam planirao tako da nastavim ).

Jedan migavac je negde nestao u enduro voznji, narucen je nov, cekam da stigne iz Nemacke ( nisam nasao isti u Srbiji ), ako neko u medjuvremenu kupi motocikl, bice mu prosledjen migavac.

Motocikl je trenutno na 225xx km, povremeno provozam po gradu, cisto da ne stoji. Motocikl je garaziran, stoji na stenderu u grejanoj garazi.

Cena 4900e, naravno za clanove foruma popust :D

A posto planiram da odem na mesec dana u inostranstvo relativno brzo, sto pre dodjete da se dogovorimo, veci popust dobijete :D

Ako se ne proda dok odem, po povratku pregovori tvrdji :D

Za sva pitanje stojim na raspolaganju, preko foruma, 066006727 ( pozivi, viber, WA ), ukoliko se ne javim, posaljite poruku pa cu Vas pozvati cim budem mogao. :D

PS. Izbacicu vise slika u toku nedelje :D

KTM 690 Enduro.jpg

Promenio član Ducatista
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja