Jump to content

Moto Zajednica

VOGE 525 DSX

Recommended Posts

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: Voge DS525X
On 19. 2. 2026. at 11:08, Buda_ je napisao:

Pozdrav svima. Nov sam u grupi, i uskoro iscekujem moj prvi motor Voge 525dsx, kaparisan, nadam se do kraja polovine marta da se vec vozim. Sjajna grupa, skoro sve da sam iscitao i puno koristnih informacija od iskusnijih pa se nadam da ovde mogu da se edukujem i informisem.

Da li ima nesto na sta bi trebao da obratim paznju kada sednem, prodavci (iako sam bio na par mesta) gledaju samo da prodaju, a cuo sam da u pocetku neki broj obrtaja ne treba da se prelazi. Da li imate preporuku za ovlascenog servisera u Beogradu da su dobri i korektni(pitam jer znate kako to ide kada su auto u pitanju) i da li dozvoljavaju da se prisustvuje dok servisiraju?

@Buda_ dobrodošao u svet kineza 😁 

Što se tiče prodavaca oni će ti reći površno šta i kako na početku. Naravno, prvi servis je na 1.000km i do tada ne bi trebalo da se naglo ubrzava sa motociklom, visoki obrtaji i ostalo.. 

E sada, što se tiče obrtaja i svih ostalih sitnica oko korišćenja motocikla, najbolje ti je da pročitaš sam u uputstvu jer je tamo sve jasno naglašeno (prvih 500km do jedan deo obrtaja, ostalih 500km do drugog dela).. 

Za uputstvo odeš na Voge Loncin sajt, nađeš motocikl i dole će ti pisati opcija dokumenta. Tu se takođe nalazi i podešavanje lanca i svih ostalih sitnica koje će ti zatrebati. 

Naravno, za sve neke nedoumice, ovaj forum je uvek otvoren 😁 

VOGE-LONCIN.RS

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja