Mladen0202 3 Napisano pre 9 sati U prolazu, 7 postova Lokacija: Niš Motocikl: Voge DS525X Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 2. 2026. at 11:08, Buda_ je napisao: Pozdrav svima. Nov sam u grupi, i uskoro iscekujem moj prvi motor Voge 525dsx, kaparisan, nadam se do kraja polovine marta da se vec vozim. Sjajna grupa, skoro sve da sam iscitao i puno koristnih informacija od iskusnijih pa se nadam da ovde mogu da se edukujem i informisem. Da li ima nesto na sta bi trebao da obratim paznju kada sednem, prodavci (iako sam bio na par mesta) gledaju samo da prodaju, a cuo sam da u pocetku neki broj obrtaja ne treba da se prelazi. Da li imate preporuku za ovlascenog servisera u Beogradu da su dobri i korektni(pitam jer znate kako to ide kada su auto u pitanju) i da li dozvoljavaju da se prisustvuje dok servisiraju? @Buda_ dobrodošao u svet kineza Što se tiče prodavaca oni će ti reći površno šta i kako na početku. Naravno, prvi servis je na 1.000km i do tada ne bi trebalo da se naglo ubrzava sa motociklom, visoki obrtaji i ostalo.. E sada, što se tiče obrtaja i svih ostalih sitnica oko korišćenja motocikla, najbolje ti je da pročitaš sam u uputstvu jer je tamo sve jasno naglašeno (prvih 500km do jedan deo obrtaja, ostalih 500km do drugog dela).. Za uputstvo odeš na Voge Loncin sajt, nađeš motocikl i dole će ti pisati opcija dokumenta. Tu se takođe nalazi i podešavanje lanca i svih ostalih sitnica koje će ti zatrebati. Naravno, za sve neke nedoumice, ovaj forum je uvek otvoren 525DSX – VOGE SERBIA VOGE-LONCIN.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...