Jump to content

Moto Zajednica

VOGE 525 DSX

Recommended Posts

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: F900GS

Bmw 5w-40 advantec je u pitanju i servis je na f900gs(=loncin=voge). Interesantna mi je ova prica oko cena servisa jer me interesuje sta to Voge dileri toliko naplacuju i koja ulja koriste, da li postoji preporuka proizvodjaca za brend ulja osim za gradaciju?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2783 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
Pre 2 sati, PeraNS je napisao:

Bmw 5w-40 advantec je u pitanju i servis je na f900gs(=loncin=voge). Interesantna mi je ova prica oko cena servisa jer me interesuje sta to Voge dileri toliko naplacuju i koja ulja koriste, da li postoji preporuka proizvodjaca za brend ulja osim za gradaciju?

Evo ti odgovora…govorim iz mog slučaja. Ne znači da je generalno tako.

Dođem u ovlašćeni Voge servis…dakle ne Ostružnica već jedan od ovlašćenih u Bg.

Serviser i više nego korektan i pedantan, za svako poštovanje!

Krenemo u neko ćaskanje…kaže meni čovek, pitao sam ove u Ostružnici koje ulje da sipam na servisima…rekoše mi “stavljaj šta hoćeš” kaže serviser ok ali imate li neko koje je određeno sa vaše strane? “Ne”…rokaj po želji! I tako moj motor dobi Castrol ulje. Sledeća zamena ide se na Millers ulje i lagano. 

Inače moj servis je bio oko 12.000 ako se dobro sećam.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: Voge 525ACX

Pre malo više od mesec dana, bio sam u Beta motors NS. Servis na 5000 km, plaćen 17400 din, ulja na pretek.

Molio sam ih malo da ispuste, jer na mestu gde se gleda koliko ima ulja ni se video nivo, bilo je prepunjeno.

Kažu tako bi trebalo. Reko samo vi ispustite da bude izmedju min i max. I pokazujem im manual. ...

Naplaćeno 3.5 litre ulja, a posle sam video da ide 2.5l. Sledeći put do Nautike na servis.

image.thumb.png.c6616943cc6b75b6d988a6a1ef88c8ac.png

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1308 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08
pre 16 minuta, mangup je napisao:

Pre malo više od mesec dana, bio sam u Beta motors NS. Servis na 5000 km, plaćen 17400 din, ulja na pretek.

Molio sam ih malo da ispuste, jer na mestu gde se gleda koliko ima ulja ni se video nivo, bilo je prepunjeno.

Kažu tako bi trebalo. Reko samo vi ispustite da bude izmedju min i max. I pokazujem im manual. ...

Naplaćeno 3.5 litre ulja, a posle sam video da ide 2.5l. Sledeći put do Nautike na servis.

Ipone Katana 10w40 2900din/l?? Au, al ga preteraše malo, u maloprodaji je 1500din. 

• U prolazu, 18 postova

Imao sam još problem što mi zadnji lančanik ima malo lufta sa zadnjim točkom - valjda te gume, ublaživači su problem.
Na to sam dobio odgovor da je upitanju ležaj i da treba da dodjem drugi put kad nabave. Reko jer ste vi sigurni da je to ležaj nisu to te gume? I onda su se raspitali i proverili da bi potvrdili što sam rekao. Nemaju, a i ako promene svakako će isto biti za mesec dana. To je bio njihov odgovor. Znači u ovlašćeni servis menjaju samo osnovno, ulje filter ...

Čuo sam se sa Nautikom (500 din po gumi x 5), ne pada pod garanciju, potrošni deo. Rešavam nekom prilikom kod njih.
Nisam pitao da li to smem sam da zamenim ako mi pošalju. Da li neko ima iskustva sa tim?

Promenio član mangup

pre 25 minuta, mangup je napisao:

Ja sam imao takav problem sa Autoprometom…ista stvar. Po manualu ide dva nešto litara oni roknuli 3l i još mi pričaju priču kao da sam prvi put seo na motor.

Na žalost svaki jbn servis koji je tipa unutar dilera je krš. Prave svoje priče i smišljaju svoja pravila a fabriku boli tuki, važno samo da proda.

• Sviđa mi se 1

pre 3 minuta, mangup je napisao:

Čuo sam se sa Nautikom (500 din po gumi x 5), ne pada pod garanciju, potrošni deo. Rešavam nekom prilikom kod njih.
Nisam pitao da li to smem sam da zamenim ako mi pošalju. Da li neko ima iskustva sa tim?

Sam si odgovorio…ne potpada pod garanciju. Zašto bi njih čekao? Rokaj!

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• U prolazu, 18 postova

Ja jesam prvi put seo na motor :D , ovo mi je prvi motor i baš zbog toga se interesujem i učim. I čini mi se da sam nekad malo više upućeniji nego oni. :(

• 8-bit, 1969 postova
  • Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650
5 minutes ago, mangup said:

Dosta jednostavno, dovoljno je da skineš točak i sve će ti biti jasno.

Cena je odlična, ta guma zna da bude poskupa.

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 1250 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE
Pre 2 sati, mangup je napisao:

Zapremina ulja je 3l i bude na maksimum i nije mi jasno gde su sipali još pola litre. Valjda zbog te pola litre ti i računali 1,5 radni sat :lol:

• Drug član, 1645 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥
Pre 7 sati, PeraNS je napisao:

Da preterali su malo vise sa cenama, ispada da je Radulovic jeftiniji ili bar u tom rangu...20250724_145342.thumb.jpg.884e9629e0af278e4d47605e93dda2bb.jpg

Da li ti je ovo drugi servis?

Na 10 000 km ili godinu dana?

Promenio član Džim Džarmuš

• U prolazu, 79 postova
  • Motocikl: /-

Jake su ovo cene.

Za auto plaćam jeftinije filter ulja i ulje, takođe u ovlašćenom.

Malo duže rade mali servis na autu - 2h. To verovatno samo zbog dizalice i filtera klime.

Isto 3,5l ulja 🤣

Ko bi rekao da će distribucija kinza biti tako profitabilna....

BMW pošteno kaže da nema šta da se radi satima na motoru ALI mora biti skuplje.

Promenio član VRC 8x
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 1724 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
Zontes 703f je kažu najbolja kupovina 
Kome odgovara izgledom i veličinom (povelik je), zanimljiva opcija. Po meni mnogo troši goriva za to što jeste, po nekim dosadašnjim iskustvima korisnika.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja