Vojkan 236 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije 625 nov model, 2025 bile prve isporuke posle sajma?!Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 283 Napisano pre 8 sati BJB Maxi Scooter Club, 317 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, VELJA YZ 250 said: Kao najozbiljniji promasaj - to se slazem , mada je sve stvar licnog izbora i lepote u oku posmatraca A zašto je promašaj, jel ima nekih ozbiljnijih mana ili je to samo lično mišljenje ili iskustvo? Ozbiljno pitam, nemam nikakvo iskustvo što se tiče gore navedenih motora, a baš me zanima. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 290 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan Logicno je da ce se u temi Voge hvaliti samo Voge kao opcija 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bega994 1 Napisano pre 8 sati U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Vojkan said: Zar nije 625 nov model, 2025 bile prve isporuke posle sajma?! Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Tako je, bili su na sajmu zajedno na akciji, a 525 je bio prošle godine par puta akciji, pa sam se vodio tom logikom, pošto su modeli veoma slični. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 26 Napisano pre 6 sati U prolazu, 56 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Baš zato što je mala razlika u ceni teško je odlučiti se. Generalno o cf 700 mt 2025 nema skoro ništa na našim sajtovima Voge 525dsx utisci su pozitivni i vlasnici zadovoljni Za QJ takodje nema mnogo iskustava vlasnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4333 Napisano pre 6 sati Drug član, 2777 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, cvelei je napisao: Za QJ takodje nema mnogo iskustava vlasnika De pojasni molim te...onoliko tema posebno za SVT. Pristojan broj ljudi koji ga imaju...veća kilometraža na SVT-u od Voge-a i sad kao nema mnogo iskustava. @VELJA YZ 250 takođe daj malo pojašnjenja za tvrdnju...ili samo paušalno bacaš rovca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20062 Napisano pre 6 sati Integrisan, 6259 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde QJ tema, imali su neki ljudi problema sa krivim diskovima i curenje antifriza. Delovi se cekaju dugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1919 Napisano pre 6 sati BJB Maxi Scooter Club, 761 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @cvelei Pa gde za QJ nema mnogo iskustava, samo ovde na forumu ih je bar 10 bilo/ima, verovatno i više. Previše je ovo subjektivno, samo komplikuješ izbor samom sebi pitanjem na forumu, pogotovo u temi za specifičan model. Ja sam SVT probao, uopšte mi se nije svideo, bukvalno ništa na njemu - a ekstremno dobro se prodaje kod nas i ljudi prezadovoljni vožnjom. Kove 510X sam bio spreman na slepo da kupim koliko mi se svideo u teoriji, sve oko njega, i sjajni komentari po netu baš za tip vožnje koji mene zanima. Hladan tuš kad sam ga probao, totalno razočarenje. Realno jedan slobodan dan, odeš za BG i možeš da probaš sve koji te zanimaju za jedno pre podne.. ovde su svi motor najbolji i najgori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 290 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan Posto su na listi 3 kineza, cekanje delova mu ne gine koji god da odabere 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20062 Napisano pre 6 sati Integrisan, 6259 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan To jeste. I Voge i 700mt, novi, super izgledaju. Ja bih probao oba, verovatno izabrao 700mt zbog malo vise snage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11846 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 1242 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Poprilično je to su subjektivna odluka i kako kaže kolega obiđi salone i probaj,razmisli pa odluči. Ja i nisam nešto relevantan da dajem ovakve preporuke jer ja sam odlučio da kupim u roku od 15 min. i trčao u salon da kaparišem bez puno razmišljanja. Najbitnije je da se nisam pokajao. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3477 Napisano pre 5 sati Drug član, 1721 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Od ta tri, ja biram 700mt, sva tri sam probao, uzimao na test vožnju po dva puta. Voge 525dsx ti je najrentabilniji, najmanja potrošnja, najmanja registracija. I značajno je lakši, što može biti itekako bitno. Između svt650 i 700mt ti je odluka isključivo lična, na papiru i u vožnji, meni su jaaaako slični. 700mt ima daleko bolju zaštitu od vetra, što bih istakao kao najveću prednost onako objektivno. Subjektivno, meni je bolji paket i više mi se sviđa zvuk kad se zavrne gas na 700mt. Lično sam već dve godine u sličnoj dilemi, i kad sam video 700mt bio sam u fazonu to je to. I kad sam ga probao i dalje sam u fazonu to je to. Nego me zlikovci nagovaraju na 800mt...Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 290 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan Na QJ sto se tice zvuka dovoljno vam je samo da skinete lonac (na selnu), V se raspeva jako, ne pitajte me kako znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex989 6 Napisano pre 5 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Voge ds525x Prijavi odgovor kao problematičan @cvelei Što se tiče 525 sa fabričkim prenosom 90kmh ti je na nekih 4000 obrtaja u šestoj brzini. Neka normalna vožnja, ja sa 100kg i zadnji kofer potrošnja je ispod 4l. Visok sam 185cm i sa fabričkim vizirom vetar mi pri većoj brzini ide baš ispod kacige i podiže je, ali danas mi stiže povišeni vizir pa ću videti ima li efekta. Mali servis ti je oko 11000, ja sam do sada prešao 4000km i imao sam problema jedino sa vibracijama fabričkog nosača vizira i crash bara i oba se rešavaju vrlo lako. Za duže relacije moraš praviti pauze na svakih sat vremena jer je sedište malo tvrđe za moj ukus. Suvozačevo je mekše. Motor ima dovoljno snage čak i sa dve osobe pogotovo ako uporediš sa hondom nx500 ili benelijem trk500. Ja sam ga najviše vozio 180 po njegovom satu i ima još prostora. Nisam proveravao koja je brzina na navigaciji ali je sigurno manja od te. Ako te još nešto zanima a zaboravio sam da napišem pitaj slobodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4333 Napisano pre 5 sati Drug član, 2777 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Gordak985 je napisao: Od ta tri, ja biram 700mt, sva tri sam probao, uzimao na test vožnju po dva puta. Voge 525dsx ti je najrentabilniji, najmanja potrošnja, najmanja registracija. I značajno je lakši, što može biti itekako bitno. Između svt650 i 700mt ti je odluka isključivo lična, na papiru i u vožnji, meni su jaaaako slični. 700mt ima daleko bolju zaštitu od vetra, što bih istakao kao najveću prednost onako objektivno. Subjektivno, meni je bolji paket i više mi se sviđa zvuk kad se zavrne gas na 700mt. Lično sam već dve godine u sličnoj dilemi, i kad sam video 700mt bio sam u fazonu to je to. I kad sam ga probao i dalje sam u fazonu to je to. Nego me zlikovci nagovaraju na 800mt... Sent from my 2107113SG using Tapatalk Na konto zvuka...realno svaki motor ali svaki dakle nevezano za brend od uvedene norme euro5+ je krš. Unakažavaju nam mašine na uštrb gluposti a tom prilikom prave namerno pregrevanje celog izduvnog sistema. Sad mi nije jasna ta priča o globalnom zagrevanju. Sa jedne strane kao rešavaš emisiju gasova koji utiču na globalno zagrevanje a sa druge namerno zagrevaš mašinu do usijanja. Inače...nikako redni dvocilindraš ne mere da se meri po zvuku sa V2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 26 Napisano pre 5 sati U prolazu, 56 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan To je otprilike to,potrošnja,udobnost,cene servisa i eventualni problemi-kvarovi. Kako se ponaša sa suvozačem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 26 Napisano pre 5 sati U prolazu, 56 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Nešto sam propustio u masi informacija. Koj model ima V2 agregat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4333 Napisano pre 5 sati Drug član, 2777 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan SVT 650X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2992 Napisano pre 5 sati Drug član, 966 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Gordak985 je napisao: Nego me zlikovci nagovaraju na 800mt... Sram ih bilo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 26 Napisano pre 5 sati U prolazu, 56 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Promaklo mi je to. Ne mogu više ni da ispratim i zapamtim šta sam sve i video i pročitao o datim modelima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4333 Napisano pre 4 sati Drug član, 2777 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, cvelei je napisao: Promaklo mi je to. Ne mogu više ni da ispratim i zapamtim šta sam sve i video i pročitao o datim modelima Hvala boğu pa imaš dovoljan broj brendova sa test modelima...jedan dan ili dva odvoj za probe i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 26 Napisano pre 4 sati U prolazu, 56 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Da pokušam ovako kroz razgovor i iskustva da saznam neke informacije i da napravim neko rangiranje ili eliminaciju nekog modela. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3477 Napisano pre 3 sati Drug član, 1721 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na konto zvuka...realno svaki motor ali svaki dakle nevezano za brend od uvedene norme euro5+ je krš. Unakažavaju nam mašine na uštrb gluposti a tom prilikom prave namerno pregrevanje celog izduvnog sistema. Sad mi nije jasna ta priča o globalnom zagrevanju. Sa jedne strane kao rešavaš emisiju gasova koji utiču na globalno zagrevanje a sa druge namerno zagrevaš mašinu do usijanja. Inače...nikako redni dvocilindraš ne mere da se meri po zvuku sa V2 To o razlici u globalnom zagrevanju između štetnih gasova i više zagrejane mašine za par stepeni ti je baš onako... Ne znam s čime bih uporedio.Što se zvuka tiče, 700mt ima neki growl kad se odvrne gas preko jedne trećine, reži negde ispred tebe, pretpostavljam da dolazi od usisa, milina. SVT650 koliko god da ga zavrćem, zvuči jednolično i dosadno. Meni. Lični stav i mišljenje. I pričam o fabričkim izduvima.Zbog te razlike u zvuku i u vožnji mi je 700MT zabavniji. Imaju test model, uzmi pa probaj, videćeš o čemu pričam. Tebi naravno to ne mora da se svidi. Ali paušalna priča da se jedan čuje bolje od drugog a nisi probao oba ostavi za internet. A ne, ček. Ako jesi, onda ok.Voge 525 se isto dosadno čuje ali bih ga uzeo u razmatranje ako je težina motora i/ili ekonomija bitan faktor. Inače se lepo vozi i fino ubrzava.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3477 Napisano pre 3 sati Drug član, 1721 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da pokušam ovako kroz razgovor i iskustva da saznam neke informacije i da napravim neko rangiranje ili eliminaciju nekog modela.Od te priče nema ništa, ti si već izbor napravio i izbor ti nije loš. Da odeš na slepo i kupiš bilo koji nećeš se pokajati. Dok ne sedneš na neki od preostala dva i vidiš da je ipak to to što te radi. Zato je kao što su ljudi već rekli. Najbitnije da probaš sva tri. Generalo su dostupni za probu i možeš sva tri i da probaš u danu, pogotovo ako odvojiš radni dan za to, subotorm svi rade skraćeno. 700mt je trenutno na testu u BiH koliko sam upućen. Svakako pre polaska potvrdi da su raspoloživi i ako može zakaži test vožnju pre polaska.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1893 Napisano pre 3 sati Drug član, 1278 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Nista grdje od zvuka tog parallel twin-a 180° . Ko traktor. 270°/285° i V twin zvuce daaaleko ozbiljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...