Tribun_Populi 47 Napisano Ponedeljak u 21:19 U prolazu, 35 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Don_Kihot je napisao: Daj neki link, porucivao sam 5 puta svaki put refundirano... Sent from my SM-S918B using Tapatalk https://a.aliexpress.com/_Eyx8zpq Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tribun_Populi 47 Napisano Ponedeljak u 21:28 U prolazu, 35 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Gordak985 je napisao: To nije vizir, to je vetrobran Sent from my 2107113SG using Tapatalk A jbg, sa 188cm i fabričkim vizirom preko 80 km/h u kacigi se čuje huk Niagarinih vodopada. A i ovo je tourer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10707 Napisano Utorak u 06:19 Drug član, 1092 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prešao nešto preko 100 km. do sad i meni čak iznenadjujuće dobra zaštita sa fabričkim vizirom. Ok nisam visok pa mi iznad vizira strujanje vazduha hvata samo vrh kacige ali očekivao sam da će biti gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18317 Napisano Utorak u 07:06 Integrisan, 5458 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Tribun_Populi said: A jbg, sa 188cm i fabričkim vizirom preko 80 km/h u kacigi se čuje huk Niagarinih vodopada. A i ovo je tourer Jel voznja motora moze biti tiha? Mozda jednog dana i iskusim to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 369 Napisano Utorak u 07:08 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Nije zaštita od vetra loša što se mene tiče. Lepo raspršuje vetar i super je za leto. Meni samo treba veći vizir da motor bude upotrebljiviji za hladno vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2144 Napisano Utorak u 07:21 Drug član, 713 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Motorcyclist je napisao: Jel voznja motora moze biti tiha? Mozda jednog dana i iskusim to. Naravno da može. Kad ga staviš na prikolicu i sjedneš u dobar auto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23119 Napisano Utorak u 07:29 Integrisan, 9805 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...r1200rt, vizir podignut, tempomat ukljucen, razgovaramo i slusamo muziku (preko komunikacija u kacigama) kao u sobi . Drugar, saputnik uz nas na dukcu s2r m800, totalna kontra! Nit komfora niti tisine, vozi bre u zavetrini iza covece, uzivaj.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolakv 5 Napisano Utorak u 07:35 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Za visinu od 183 cm vetar pravo u glavu udara 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18317 Napisano Utorak u 07:37 Integrisan, 5458 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, N.F.S. said: ...r1200rt, vizir podignut, tempomat ukljucen, razgovaramo i slusamo muziku (preko komunikacija u kacigama) kao u sobi . Drugar, saputnik uz nas na dukcu s2r m800, totalna kontra! Nit komfora niti tisine, vozi bre u zavetrini iza covece, uzivaj.... To mi je i Tumbe rekao za njegov RT1200. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13587 Napisano Utorak u 07:56 Ne silazi, 7590 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan K1100LT ima najbolji oklop na svetu. Samo mu krov fali. Mada ne kontam taj trend recenzija motocikala. Svaki jutjuber pominje vizir, vibracije i sedište na tzv. ADV motoru. Ne znam šta očekuju, tišinu kao na specijalizovanom touringu? Da voze autoputem 12 sati u tišini? To nije motocikl konstruisan za tu namenu. Niko se nije setio da pomene kako je sjajno i bajno kad se uvališ u gužvu sa punim oklopom na 50 stepeni. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7793 Napisano Utorak u 11:36 (promenjeno) Drug član, 3212 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Motorcyclist said: Jel voznja motora moze biti tiha? Mozda jednog dana i iskusim to. ...ja već godinama koristim vatu za uši kad krenem van grada. Promenio Utorak u 11:36 član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18317 Napisano Utorak u 12:00 Integrisan, 5458 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: ...ja već godinama koristim vatu za uši kad krenem van grada. Meni iritira usi, kao i cepovi i sluske, pa koristim one bez silikonske gumice. Odmah krenu da cure i svrbe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tribun_Populi 47 Napisano Utorak u 13:40 U prolazu, 35 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Motorcyclist je napisao: Jel voznja motora moze biti tiha? Mozda jednog dana i iskusim to. Može možeee. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos81 56 Napisano Utorak u 17:47 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan cekam da mi stigne poviseni 15cm windshield, sa unclewang-a, posle kragujevca u 10 uvece je bilo veselo na autoputu na -3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile5 0 Napisano Utorak u 20:27 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kupio sam Voge 525 dsx novog iz salona. Veoma zadovoljan sa masinom i kvalitetom. Imam samo jedan problem sa kamerom. Sve je instalirano preko Voge global aplikacije i kamera radi ali snimci kamera su mi po 10-15 sekundi nisu povezani kao snimak i tako citavu voznju naprimer od 20 min. Ubacena je sd micro kartica od 8gb. Pitam clanove ima li ko kakvog saznanja u vezi ovog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 131 Napisano Utorak u 21:39 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Meni kamera isto sece snimke ali na 60 sekundi ( vise puta probao i uvek na tacno minut ) isto ubacena kartica od 8 GB za probu. Moguce da ima na aplikaciji da se usteluje, ali ne razumem se mnogo i kad god sam nesto pokusao u aplikaciji da cacnem postavke - ona se automatski prebaci na Kineski 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 19 Napisano Utorak u 21:46 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Mile5 @VELJA YZ 250 Јел сте пробали друге картице? Мене је зезала картица за дрон, имао сам неку стару и кад сам купио одговарајућу, све 5. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile5 0 Napisano Utorak u 21:51 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam probao ali cu sigurno i to jos odraditi. Znam samo da nepodrzava vise od 64gb to sam procitao sa nekih sajtova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 131 Napisano Utorak u 21:53 (promenjeno) Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan prije 13 sati, dule2812 je rekao: @Mile5 @VELJA YZ 250 Jel ste probali druge kartice? Mene je zezala karticu za dron, imala sam neku staru i kad sam kupio odgovarajucu, sve 5. Cekam novu od 64 GB i dok stigne da deinstaliram aplikaciju i dok čekam da se nova instalira, otvaram fioku u garaži u kojoj čuvam jedan prekidac od Tamića iz 1980 god. razmišljam kako s njim da izbegnem aplikaciju Promenio pre 21 sati član VELJA YZ 250 Greska moja u visku slova u reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 369 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan cekam da mi stigne poviseni 15cm windshield, sa unclewang-a, posle kragujevca u 10 uvece je bilo veselo na autoputu na -3Kakva je priča za naručivanje sa unclewang-a?Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...