Alekre 12547 Napisano Sreda u 19:58 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi novčić. Pismo Voge Honda glava. Ako se obraduješ ishodom to je to. Ako ne, onda je ovaj drugi motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markokove 1 Napisano Sreda u 20:18 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Alekre je napisao: Uzmi novčić. Pismo Voge Honda glava. Ako se obraduješ ishodom to je to. Ako ne, onda je ovaj drugi motor Logično . Ne znam ni kojim motorom bi se pre obradovao pa sam zato hteo neko umesto mene . Nemam mnogo vremena da odlučim ali valjda ću ispravno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12547 Napisano Sreda u 20:32 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma probudi taj osećaj u crevima. Do it. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 86 Napisano Sreda u 21:05 (promenjeno) Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje nekad ne razmišljati i kalkulisati mnogo - na instinkt sam uvek kupio najbolji primerak auta, ai motor - tako da smatram da vredi ponekad i rizikovati + prijatniji je adrenalin Promenio Sreda u 21:07 član VELJA YZ 250 Visak reci obrisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 225 Napisano Sreda u 23:00 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Probaj oba i uzmi ono što to srce kaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...