markodjurovic 815 Napisano Jun 7, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I onda još neko da mi kaže da su vojvodjanske njive nezanimljive za off.... Sa putnim gumama, bilo je baš veselo .... Iskusio jednom ovakvu vojvodjansku njivu sa putnim gumama. Horor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6368 Napisano Jun 7, 2010 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li iskusio njivu sa putnim gumama na Africi ? To je dupli horor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14167 Napisano Jun 7, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li iskusio njivu sa putnim gumama na Africi ? To je dupli horor ;D 666999 i 777 ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 7, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma i XLka mi teshka. O ovoj grdosiji ne smem ni da mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 7, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li iskusio njivu sa putnim gumama na Africi ? To je dupli horor ;D ;D ;D ;D ;D ;D a kramponima i Afrikom trodupli horor ps. bilo je jače od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, ne znam kako bi bilo sa kramponima, ali verujem da bi bilo bar za trunčicu lakše Sa ovim putem sam se jedva izborio... oko 4km ovakvog užasa, a nazad bogami NEEEMAAAA... ne mož' okrenuti, taman i da hoćeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Ajd vas kao iskusne da pitam. Koji je motor najjeftiniji a da valja za ove brdsko-njivske uslove? Znaci interesuje me motor po mogucstvu 4aktni i nije bitna kubikaza. Mislim da bi 125 250 meni bilo dovoljno. Neki predlog ili bilo sta da znam u kom smeru da gledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 8, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ajd vas kao iskusne da pitam. Koji je motor najjeftiniji a da valja za ove brdsko-njivske uslove? Znaci interesuje me motor po mogucstvu 4aktni i nije bitna kubikaza. Mislim da bi 125 250 meni bilo dovoljno. Neki predlog ili bilo sta da znam u kom smeru da gledam. Cimaj Lenčugu ili Gavrolinija .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 8, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd vas kao iskusne da pitam. Koji je motor najjeftiniji a da valja za ove brdsko-njivske uslove? Znaci interesuje me motor po mogucstvu 4aktni i nije bitna kubikaza. Mislim da bi 125 250 meni bilo dovoljno. Neki predlog ili bilo sta da znam u kom smeru da gledam. ja nisam iskusan, ali sam video klx-a 250 na delu samo što se on teško nalazi... 2T... to već ne znam, imao sam iskustva smao sa onom Gilerom RC125 što je prodaje bajone i ona ide vrhunski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Ajd vas kao iskusne da pitam. Koji je motor najjeftiniji a da valja za ove brdsko-njivske uslove? Znaci interesuje me motor po mogucstvu 4aktni i nije bitna kubikaza. Mislim da bi 125 250 meni bilo dovoljno. Neki predlog ili bilo sta da znam u kom smeru da gledam. Cimaj Lenčugu ili Gavrolinija .... Valjda ce videti post ako ne da ih ufatim negde! Vidim ti teras po brdima sa Afrikom??? Meni nekako i moj TA tezak i veliki a kamoli AT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 8, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd vas kao iskusne da pitam. Koji je motor najjeftiniji a da valja za ove brdsko-njivske uslove? Znaci interesuje me motor po mogucstvu 4aktni i nije bitna kubikaza. Mislim da bi 125 250 meni bilo dovoljno. Neki predlog ili bilo sta da znam u kom smeru da gledam. Cimaj Lenčugu ili Gavrolinija .... lenchuga je prodao njegov...moj je jos na prodaju ali je 2t full cross.....i ne znam da li ce ti biti dovoljan....prilicno sam siguran da ce ti biti previse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6368 Napisano Jun 8, 2010 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ajd vas kao iskusne da pitam. Koji je motor najjeftiniji a da valja za ove brdsko-njivske uslove? Znaci interesuje me motor po mogucstvu 4aktni i nije bitna kubikaza. Mislim da bi 125 250 meni bilo dovoljno. Neki predlog ili bilo sta da znam u kom smeru da gledam. Ako bi da vozis umeren i lagan off, moj predlog je DR125. Ako volis da mu malo das po gasu i da motor ide, a nemas pretenzija da vozis po potocima i jarugama (mada iskusni mogu i to) onda Honda XR600R, XL600R, Yamaha TTR600, TT600, XT600 sa kurblom, Suzuki DR650 sa kurblom ili Kawasaki KLX650. Od svih ovih XT i XL su najjeftiniji (od 1000-1500e odlicni primerci) Ako bi ozbiljan off, onda ti ne gine neki kros, za pocetak najbolje 125cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Po brdima bih isao i po laksim jarugama ali mi ne treba full cros i ova 250 kroserica mi je prejaka. Do 1000e bih gledao neregistrovan stranac bilo kako jer ce mi to trebati samo za njivu. Hteo sam da cujem predloge kao acine sto znaci da nesto tako treba da gledam. Nasao sam neke DRove povoljno po Francuskoj. Videcu nesto da li mogu da iskombinujem. Hvala na predlozima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14167 Napisano Jun 8, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ja ti mogu preporuciti ovaj motor: http://www.wildmangulice.org/forum/index.php/topic,1200.0.html utegnut i dobro odrzavan. u ovoj temi takodje mozes naci i snimke veljka i motora na delu. http://www.youtube.com/watch?v=UEiwytoXA98 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 16, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Planira li neko da ide na Red Bull Romaniacs u susednu nam Rumuniju? Da gleda ili da se takmiči.. Start Time: Friday, June 25, 2010 at 10:00am End Time: Wednesday, June 30, 2010 at 6:30pm Location: Romania, Sibiu - The home of Red Bull Romaniacs Description: Red Bull Romaniacs hard enduro rallye 2010 - Seventh edition Thanks to his adventurous style, Martin Freinademetz, the former multiple World & European snowboard Champ and the organizer of the “Red Bull Romaniacs Hard Enduro Rallye", explored the Carpathians Mountain areas on his own enduro bike for many years, before coming up with this solid and unique hardcore competition in 2004. Martin presents an unforgettable Enduro Rallye experience for all classes of riders. Pros, Experts, Hobby riders. For 2010 Expert "Trial motorcycle riders" can join in too There is also tourist class for those who want to visit Romania, watch some Pro,s in action and drive on less INTENSiVE trails. Amazing mountain climbs and downhills, fantastic single trails over hills and through valleys, thanks to the numerous exploring for www.xventure.net/enduro/ offroad motorcycle tours. Martin figured out that adding a time-attack to those tracks would make a "World Class motorcycle Endur http://www.redbullromaniacs.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ddlhere.com/tv-shows/14031-red-bull-romaniacs-2008-a.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 16, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan A jeste li videli koje su cifre u pitanju? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Jun 16, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan MX Trka Pancevo http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=298231436129&ref=ts Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 17, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ddlhere.com/tv-shows/14031-red-bull-romaniacs-2008-a.html hehhe, Ljubice poskidao ja sve sezone koje sam mogao da pronađem, ali bih voleo da odem.. Stevo nisam - odaj mi tajnu! mojne samo da je nešto mLogo... zemunac- vidimo se na monci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ddlhere.com/tv-shows/14031-red-bull-romaniacs-2008-a.html hehhe, Ljubice poskidao ja sve sezone koje sam mogao da pronađem, ali bih voleo da odem.. Stevo nisam - odaj mi tajnu! mojne samo da je nešto mLogo... zemunac- vidimo se na monci! * WITHOUT accomadation * 1160 EURO for Profi, Expert, hobby and Trial class * 650 EURO for tourist class * WITH Accomadation * 1480 EURO for Profi, Expert, Hobby and Trial class * 970 EURO for Tourist class plus josh oko 100evra za razne takse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 17, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan bedak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan a na stranu shto za sve kategorije osim turist , treba prvo proci "kvalifikacije" koje su prvi dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kako bi ja rastresao ove balvane sa ST ki šibice ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa Popsy da nadjemo onda sponzora pa da krecemo polako . Ih ima i ono penjanje uz stepenice zgrada zaboravih to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jun 17, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan E bas smo baksuzi, a taman smo se dogovarali da se okusamo u hobi klasi http://mksirius.com/forum/index.php/topic,42.15/topicseen.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...