Jump to content

Moto Zajednica

BJB enduro fanovi

Recommended Posts

• Zainteresovan, 560 postova

To je u podnozju Ravne Gore(blizu Rajca)-iako izgleda kao da je neka planina u pitanju...

A i inace,vise volim da se vozim po okolnim brdima,sumama,itd-nego da se pentram po planinama...

Planine ne volem... :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Bilo bi interesantno videti kako bi se Xr nosio sa 2 EXC KTM-a... ;)

Poen u gostima se racuna DUPLO!!! ;D

Ali ako se gostujuca ekipa ne pojavi,domacin odnosi pobedu 3 : 0!!!! ;D

Takva su pravila. :D

• Drug član, 1359 postova

ako vreme posluzi za prvomajske praznike jel planira neko nesta za voznju u off .

Svrati u goste u nedelju, ili ako imas mesto na prikolici da zajedno odemo da Ivana X u ljig....

ima mesta na prikolici  ;D i moze u nedelju ako vreme posluzi . samo neznam koliko je ivan x raspolozen za laganiju voznju posto nisam jak sa iskustnom  :o

• Drug član, 2996 postova
  • Motocikl: FleXeR

ako vreme posluzi za prvomajske praznike jel planira neko nesta za voznju u off .

Svrati u goste u nedelju, ili ako imas mesto na prikolici da zajedno odemo da Ivana X u ljig....

ima mesta na prikolici   ;D i moze u nedelju ako vreme posluzi . samo neznam koliko je ivan x raspolozen za laganiju voznju posto nisam jak sa iskustnom  :o

Nedelja!!! ;D Pa da se i upoznamo i provozamo...... :o

Prilagodicemo se svi, a neke zahtevne deonice uvek mogu i laksim putem....

Nisam ni ja ljubitelj jurnjave u sumi, stavise!!!!

Ali volim tehnicke delove, rupe, uspone prepreke,.... a one se uglavnoom mogu i zaobici ko ih ne zeli...!!!

Opusteno!! :D

ima mesta na prikolici   ;D i moze u nedelju ako vreme posluzi . samo neznam koliko je ivan x raspolozen za laganiju voznju posto nisam jak sa iskustnom  :o

Nedelja!!! ;D Pa da se i upoznamo i provozamo...... :o

Prilagodicemo se svi, a neke zahtevne deonice uvek mogu i laksim putem....

Nisam ni ja ljubitelj jurnjave u sumi, stavise!!!!

Ali volim tehnicke delove, rupe, uspone prepreke,.... a one se uglavnoom mogu i zaobici ko ih ne zeli...!!!

Opusteno!! :D

Ni ja nisam ljubitelj jurnjave...

Takodje volim tehnicki zahtevne deonice,tako da nam se afiniteti poklapaju... ;)

Uostalom,necemo se trkati i bice nas trojica-ako negde zapne,prenecemo motor ako treba. :D

Sto kaze Boban-opusteno!

Cujemo se... ;)

Evo vratih se iz ljiga! Ivan je nas domacinski docekao, ugostio!!!! A bogami i nahranio!!!

Slika nema, mrzelo nas da slikamo.... :-[

Ali je najbitnije da smo ivan i ja krstili naseg kolegu KTM+A!!! I njegovu novu makinu!!!

Uterali smo ga na teren, vodu, blato... Ma sve je prosao!!!! ;D

Evo vratih se iz ljiga! Ivan je nas domacinski docekao, ugostio!!!! A bogami i nahranio!!!

Slika nema, mrzelo nas da slikamo.... :-[

Ali je najbitnije da smo ivan i ja krstili naseg kolegu KTM+A!!! I njegovu novu makinu!!!

Uterali smo ga na teren, vodu, blato... Ma sve je prosao!!!! ;D

Hvala,hvala Bobane... ;)

Bilo mi je zadovoljstvo ugostiti Bobana i Mirka...

Inace,posle voznje na zadnjem tocku kroz moju ulicu,Boban je postao idol klinaca iz komsiluka. :D

Mirko se junacki borio da savlada svoju azdaju od motora-Jos par slicnih voznji i sudeci po lakoci i snazi EXC-a 250,niko nece moci da ga stigne. :D;)

Evo konacno i ja sam dosao do kompa da dam komentar na provod kod Ivana .  U svu ovu zajembanciju krenu sam bez ikakvog iskustva na ovom motoru , a svi prethodni motori koje sam vozio su bili bicikle za ovo .

Tereni kod Ivana u okolini su super i kako sam prepostavljao posto mi je cale iz okoline Guce pa je slicno . Putevi su zemlja , blato , rizla , blato sa kamenjem , potoci sa kamenjem i peskom poneka stena sve u sumi ali nista strasno .  Iako sam znao koji su tereni prepostavljao sam da cemo voziti po seoskim putevima malo suma ali od toga nebi malo vec puno suma . U svakom slucaju provod za ponoviti i nije mi zao .

Moj motor koji je osim mene i on imao vatreno krstenje kako rekose kolege je mnogo dobar i vredi svake pare date za njega  . mada ima viska snage koja meni sad netreba nije pravo vece probleme .Slika nema posto je aparat Boban stavio kod mene a meni nije bilo nidocega  a kamoli do aparata i slikanja . Ali sledece pu stizu i slike samo da me preodje  ova upala misica koja me spopala , ruke ne osecam od bolova .

Bobanu hvala za podeljeno iskustvo , covek voli motore odma se vidi cim sedne odma ga podigne na tocak , klinci su odusevili . Ivanu hvala na gostoprimstvu i podeljenom iskustvu . U svakom slucaju sto se mene tice sastacemo se opet .

Inace da zaboravim umalo posto ova dvojica nisu pomenula valjda su navikli ja nisam tamo ima mnogo lepih snajki koje motori neinteresuju ali motoristi ih puno interesuju .  :o  :o ::) ::) :o :o  ;) ;)  ;D ;D ;D ;D

Inace da zaboravim umalo posto ova dvojica nisu pomenula valjda su navikli ja nisam tamo ima mnogo lepih snajki koje motori neinteresuju ali motoristi ih puno interesuju .  :o  :o ::) ::) :o :o  ;) ;)  ;D ;D ;D ;D

Jesi li ti izgrebao taj motoric negde ili mora opet da te uteramo u sumicu negde? ;D ;D ;D

nisam jos nista navato na motor ali polako , nego kad planiras opet ti tamo kod ivana polako me bolovi u misicima popustaju  ;) ;)

A sta mislis sledeci ponedeljak malo staze?

nisam jos nista navato na motor ali polako , nego kad planiras opet ti tamo kod ivana polako me bolovi u misicima popustaju  ;) ;)

A sta mislis sledeci ponedeljak malo staze?

Nije problem samo moram da sacekam kraj nedelje da neizleti neka obaveza . inace planiram za subotu malo da skocim do peska na probam ja to ravnom malo . mada ima kombinacija da skocimo letos ako neprebacis motor na supor moto i kod mene u selo nedelja popodne pa voznje ponedeljak ujutro kad smo naj odmorniji .

Inace kao sto sam i mislio sad mi tek dolazi u glavu sta i gde sam vozio i gde i koje sam grske pravio . U svakom slucaju cucemo se do tada  .

HA HA! Bila je jedna zbog koje bi trebalo otvoriti novu rubriku pod nazivom

DOMACI GRUD!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• Zainteresovan, 442 postova
  • Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X

Super se ovaj ukrajinac snalazi sa BMW-om s obzirom da je 30-ak kg tezi od XT-a a ima i tereta bar 15 - 20 kg .... nije mi jasno zasto idu na off road tako natovareni ...

osim ako ne svercuju i oni nesto kao ovi albanci  :D :D :D

• Svrati ponekad, 251 postova

HA HA! Bila je jedna zbog koje bi trebalo otvoriti novu rubriku pod nazivom

DOMACI GRUD!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Aaaaaaaa    tu  su  znaci  prave  cari  endura! ;) ;) ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja