Ivan x 69 Napisano April 29, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je u podnozju Ravne Gore(blizu Rajca)-iako izgleda kao da je neka planina u pitanju... A i inace,vise volim da se vozim po okolnim brdima,sumama,itd-nego da se pentram po planinama... Planine ne volem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano April 29, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi interesantno videti kako bi se Xr nosio sa 2 EXC KTM-a... Poen u gostima se racuna DUPLO!!! ;D Ali ako se gostujuca ekipa ne pojavi,domacin odnosi pobedu 3 : 0!!!! ;D Takva su pravila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako vreme posluzi za prvomajske praznike jel planira neko nesta za voznju u off . Svrati u goste u nedelju, ili ako imas mesto na prikolici da zajedno odemo da Ivana X u ljig.... ima mesta na prikolici ;D i moze u nedelju ako vreme posluzi . samo neznam koliko je ivan x raspolozen za laganiju voznju posto nisam jak sa iskustnom :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan usput jel planira neko nako neku voznju za prvi maj u pescari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano April 29, 2009 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ako vreme posluzi za prvomajske praznike jel planira neko nesta za voznju u off . Svrati u goste u nedelju, ili ako imas mesto na prikolici da zajedno odemo da Ivana X u ljig.... ima mesta na prikolici ;D i moze u nedelju ako vreme posluzi . samo neznam koliko je ivan x raspolozen za laganiju voznju posto nisam jak sa iskustnom :o Nedelja!!! ;D Pa da se i upoznamo i provozamo...... :o Prilagodicemo se svi, a neke zahtevne deonice uvek mogu i laksim putem.... Nisam ni ja ljubitelj jurnjave u sumi, stavise!!!! Ali volim tehnicke delove, rupe, uspone prepreke,.... a one se uglavnoom mogu i zaobici ko ih ne zeli...!!! Opusteno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano April 29, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako vreme posluzi za prvomajske praznike jel planira neko nesta za voznju u off . Svrati u goste u nedelju, ili ako imas mesto na prikolici da zajedno odemo da Ivana X u ljig.... ima mesta na prikolici ;D i moze u nedelju ako vreme posluzi . samo neznam koliko je ivan x raspolozen za laganiju voznju posto nisam jak sa iskustnom :o Nedelja!!! ;D Pa da se i upoznamo i provozamo...... :o Prilagodicemo se svi, a neke zahtevne deonice uvek mogu i laksim putem.... Nisam ni ja ljubitelj jurnjave u sumi, stavise!!!! Ali volim tehnicke delove, rupe, uspone prepreke,.... a one se uglavnoom mogu i zaobici ko ih ne zeli...!!! Opusteno!! Ni ja nisam ljubitelj jurnjave... Takodje volim tehnicki zahtevne deonice,tako da nam se afiniteti poklapaju... Uostalom,necemo se trkati i bice nas trojica-ako negde zapne,prenecemo motor ako treba. Sto kaze Boban-opusteno! Cujemo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6287 Napisano April 29, 2009 Enduraš, 6361 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dogovarajte se vise, pa da vidimo posle jedan lep slikopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan novi izgled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan lep izgled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo vratih se iz ljiga! Ivan je nas domacinski docekao, ugostio!!!! A bogami i nahranio!!! Slika nema, mrzelo nas da slikamo.... :-[ Ali je najbitnije da smo ivan i ja krstili naseg kolegu KTM+A!!! I njegovu novu makinu!!! Uterali smo ga na teren, vodu, blato... Ma sve je prosao!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Bio za vikend u Dragovu, uzeo dva pojena u gostima od Ace Afrikanca, nije smeo da pođe zamnom u šumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Maj 4, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo vratih se iz ljiga! Ivan je nas domacinski docekao, ugostio!!!! A bogami i nahranio!!! Slika nema, mrzelo nas da slikamo.... :-[ Ali je najbitnije da smo ivan i ja krstili naseg kolegu KTM+A!!! I njegovu novu makinu!!! Uterali smo ga na teren, vodu, blato... Ma sve je prosao!!!! ;D Hvala,hvala Bobane... Bilo mi je zadovoljstvo ugostiti Bobana i Mirka... Inace,posle voznje na zadnjem tocku kroz moju ulicu,Boban je postao idol klinaca iz komsiluka. Mirko se junacki borio da savlada svoju azdaju od motora-Jos par slicnih voznji i sudeci po lakoci i snazi EXC-a 250,niko nece moci da ga stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacno i ja sam dosao do kompa da dam komentar na provod kod Ivana . U svu ovu zajembanciju krenu sam bez ikakvog iskustva na ovom motoru , a svi prethodni motori koje sam vozio su bili bicikle za ovo . Tereni kod Ivana u okolini su super i kako sam prepostavljao posto mi je cale iz okoline Guce pa je slicno . Putevi su zemlja , blato , rizla , blato sa kamenjem , potoci sa kamenjem i peskom poneka stena sve u sumi ali nista strasno . Iako sam znao koji su tereni prepostavljao sam da cemo voziti po seoskim putevima malo suma ali od toga nebi malo vec puno suma . U svakom slucaju provod za ponoviti i nije mi zao . Moj motor koji je osim mene i on imao vatreno krstenje kako rekose kolege je mnogo dobar i vredi svake pare date za njega . mada ima viska snage koja meni sad netreba nije pravo vece probleme .Slika nema posto je aparat Boban stavio kod mene a meni nije bilo nidocega a kamoli do aparata i slikanja . Ali sledece pu stizu i slike samo da me preodje ova upala misica koja me spopala , ruke ne osecam od bolova . Bobanu hvala za podeljeno iskustvo , covek voli motore odma se vidi cim sedne odma ga podigne na tocak , klinci su odusevili . Ivanu hvala na gostoprimstvu i podeljenom iskustvu . U svakom slucaju sto se mene tice sastacemo se opet . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Inace da zaboravim umalo posto ova dvojica nisu pomenula valjda su navikli ja nisam tamo ima mnogo lepih snajki koje motori neinteresuju ali motoristi ih puno interesuju . :o :o : :o :o ;) ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Inace da zaboravim umalo posto ova dvojica nisu pomenula valjda su navikli ja nisam tamo ima mnogo lepih snajki koje motori neinteresuju ali motoristi ih puno interesuju . :o :o : :o :o ;) ;D ;D ;D ;D Jesi li ti izgrebao taj motoric negde ili mora opet da te uteramo u sumicu negde? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam jos nista navato na motor ali polako , nego kad planiras opet ti tamo kod ivana polako me bolovi u misicima popustaju ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan nisam jos nista navato na motor ali polako , nego kad planiras opet ti tamo kod ivana polako me bolovi u misicima popustaju ;) A sta mislis sledeci ponedeljak malo staze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam jos nista navato na motor ali polako , nego kad planiras opet ti tamo kod ivana polako me bolovi u misicima popustaju ;) A sta mislis sledeci ponedeljak malo staze? Nije problem samo moram da sacekam kraj nedelje da neizleti neka obaveza . inace planiram za subotu malo da skocim do peska na probam ja to ravnom malo . mada ima kombinacija da skocimo letos ako neprebacis motor na supor moto i kod mene u selo nedelja popodne pa voznje ponedeljak ujutro kad smo naj odmorniji . Inace kao sto sam i mislio sad mi tek dolazi u glavu sta i gde sam vozio i gde i koje sam grske pravio . U svakom slucaju cucemo se do tada . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan nema ivanx danas izgleda da je otiso negde na masiranje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Inace da zaboravim umalo posto ova dvojica nisu pomenula valjda su navikli ja nisam tamo ima mnogo lepih snajki koje motori neinteresuju ali motoristi ih puno interesuju . :o :o : :o :o ;) ;D ;D ;D ;D HA HA! Bila je jedna zbog koje bi trebalo otvoriti novu rubriku pod nazivom DOMACI GRUD!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo pitanje motora ili vozača??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 979 Napisano Maj 6, 2009 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Super se ovaj ukrajinac snalazi sa BMW-om s obzirom da je 30-ak kg tezi od XT-a a ima i tereta bar 15 - 20 kg .... nije mi jasno zasto idu na off road tako natovareni ... osim ako ne svercuju i oni nesto kao ovi albanci :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan To je ista ekipa, inače su iz Češke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Inace da zaboravim umalo posto ova dvojica nisu pomenula valjda su navikli ja nisam tamo ima mnogo lepih snajki koje motori neinteresuju ali motoristi ih puno interesuju . :o :o : :o :o ;) ;D ;D ;D ;D HA HA! Bila je jedna zbog koje bi trebalo otvoriti novu rubriku pod nazivom DOMACI GRUD!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Aaaaaaaa tu su znaci prave cari endura! ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...