muljaz 1889 Napisano Decembar 11, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam da li da se mlatim sa srafljenjem ili po dubljem snegu moze da se vozi i sa obicnim kros gumama ? Mnogo, mnogo tesko. Tako reci uzaludno arcenje goriva. Kad vozis cini ti se da mozes, ali kad prosafis gume tek onda vidis koja je razlika. Ja sam prosle godine zadnju torbanima, a prednju samo spolja zavijao one safove sa masinskom glavom. Kocilo je odlicno, ali upravljanje nije bilo najbolje, posebno ako ima kolotrag. Treba i prednja da se prosafi torbanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Decembar 11, 2012 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam da li da se mlatim sa srafljenjem ili po dubljem snegu moze da se vozi i sa obicnim kros gumama ? Mnogo, mnogo tesko. Tako reci uzaludno arcenje goriva. Kad vozis cini ti se da mozes, ali kad prosafis gume tek onda vidis koja je razlika. Ja sam prosle godine zadnju torbanima, a prednju samo spolja zavijao one safove sa masinskom glavom. Kocilo je odlicno, ali upravljanje nije bilo najbolje, posebno ako ima kolotrag. Treba i prednja da se prosafi torbanima Dobre tj. nove kros gume. Ali posao su sarafi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Decembar 12, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas2812590/kawasaki_klx_300r/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Decembar 13, 2012 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas2812590/kawasaki_klx_300r/ http://www.kupujemprodajem.com/Kawasaki-KLX-300r-3797009-oglas.htm?filter_id=6323717 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 13, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj je lud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 14, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Par slika od prosle zime ove godine nema slika ,minus 20 skoro svaki dan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 14, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da uhvatim ni sat vremena da se provozam . Prosle zime sam kacio puno slika ali ove nista . Minus me ne brine , greje me ljubav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 14, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan koja slicica iscupana sa gopro snimka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Decembar 15, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan ovaj je lud Evo za tebe gardru jedna sportska cena http://www.polovniautomobili.com/oglas2684497/yamaha_wr450f/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=aTvYAcJOx3s The Raiden Files - Portland to Dakar Opasan snimak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan evo od pre snega,gari sa raptorom jurio za WRom pa zato Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 24, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Decembar 25, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Izvadila te ova poslednja fotka,vec sam mislio da si pustio decu na sneg. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 27, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan prolece je stiglo...danas se lepo rokalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 1, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas . Rekosmo jutros da otvorimo sezonu 2013 . Posle duze rasprave gde idemo i kako odlucismo gde drugo nego na Rtanj . Znamo da ima snega ali dokle mozemo pa onda nazad . I dok su drugi gurali , klizali KLIKSONJA nije stao . Posle smo se malo i mi zagavili a nije ni cude jer je na tom mestu bilo i snega do metra dubine . I na kraju ko je izaso . Pa KLIKSONJA !!!!! Ko kaze da to nije dobar hard enduro motor . Nego ajd da ne kenjam vise . Zelim svima da cestitam 2013-u godinu , enduro manijacima i ostalim bajkerima , puno voznji , zdravlja , srece , puno dobrih i bezbednih voznji i naravno da smo svi zivi i zdravi . Pozdrav svima !!!!!! 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 1, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan evo i da ja cestitam svima novu u mom stilu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 1, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Dražo, SVAKA TI ČAST! U ovo doba gde snega ima na planinama u izobilju, ti istera motor, i to na sam vrh Rtnja?! Kad sam počeo da gledam slike, mislio sam da ste negde do sredine Rtnja došli, kad ono... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2389 Napisano Januar 1, 2013 Andragog, 4968 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera majstori.Kad prodjete kroz krajinu svretite na vino.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Januar 1, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, ! Evo i nas . Rekosmo jutros da otvorimo sezonu 2013 . Posle duze rasprave gde idemo i kako odlucismo gde drugo nego na Rtanj . Znamo da ima snega ali dokle mozemo pa onda nazad . I dok su drugi gurali , klizali KLIKSONJA nije stao . Posle smo se malo i mi zagavili a nije ni cude jer je na tom mestu bilo i snega do metra dubine . I na kraju ko je izaso . Pa KLIKSONJA !!!!! Ko kaze da to nije dobar hard enduro motor . Nego ajd da ne kenjam vise . Zelim svima da cestitam 2013-u godinu , enduro manijacima i ostalim bajkerima , puno voznji , zdravlja , srece , puno dobrih i bezbednih voznji i naravno da smo svi zivi i zdravi . Pozdrav svima !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 2, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno Posle ovoga, penjanje na Rtanj i nije neki podvig... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Januar 2, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Eeee koliki je to podvig. I ne bije boj svijetlo oruzje vec... Svaka cast Drazo! I srecna sezona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2389 Napisano Januar 2, 2013 Andragog, 4968 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, jel bilo vanzemaljaca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Januar 2, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je to Husqvarna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 2, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na lepim recima . Vanzemaljaca nije bilo kao i uvek . Husqvarna je t410 2000 i neko godiste . Inace je na prodaju pa ako nekog interesuje . Ali samo za prave muskarce jer ima samo kiks . Inace pali na prvu i nema nikakvih problema . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri Endurasi Srecan Svima Bozic uz pozdrav HRISTOS SE RODI Kazu danas se valja poceti poslove, malo nesto poradit , upalit masine! Iz vjerovanja ja sam upalio danas moju kamilu posle vise od mjeseca, svjecice su dobre, gorivo frisko samo VEZE 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...