stevo 58 Napisano Jul 9, 2011 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan DA LI JE NORMALNO da prednji tocak na kros gumi ljulja volan lijevo desno u voznji do 80 kmh lagano ga cima tamo vamo ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 9, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nije normalno U svakom slucaju, tenere i afrika su bolji na offroadu od TDM, koji kao i da nije enduro, vise neka mesavina izmedju soft endura i supermoto (zbog tockova).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jul 9, 2011 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan znate koje auto najbolje ide po makadamu? drzavno ... je odgovor tako da nema veza sta se vozi bitno je ko sta voli, ja da nevolim enduro nebi ni otvorio ovu temu . a tdm sam kupio jer za 2500 evra nemozes nista bolje kupiti od njega gore mozes bolje ne mozes.. hvala za odgovor za gumu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 9, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan s obzirom da smo tdm i r1 svrstali u enduro, slobodno mozes stevo da zakljucas temu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jul 9, 2011 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno afrikanci su kompleksasi teski ... pa mislim vidi dosao sam da trazim savjet niti stavljam slike svojih voznja niti se petljam u vase voznje jer kad god nesto kazem odma aaa too nije enduro ... nije ni cudo sto svo odose sa bjbikers foruma jer moras biti kompleksas da bi bio ovdje , nije poenta druzenje ovoig foruma vec kompleksi, sto se mene tice mogu me odma banovat bas me briga iako sam ovdje prije polovine vas.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Jul 9, 2011 Enduraš, 6408 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si rekao, nije poenta druzenje na forumu, vec uzivo na voznjama u koje se ti ne petljas. Pa upetljaj se malo, prvo da ti vidis da mi nismo kompleksasi uzivo, a drugo da i mi vidimo kakav je tdm enduro motor u praksi 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6227 Napisano Jul 9, 2011 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Stevo, ti si očigledno došao na ovu temu da zezaš ovu dobru AT - ST ekipu.i da se praviš pametan Pusti ljude da uživaju i ne pod*ebavaj ni forum ni članove već se pridruži nekoj OFF road vožnji ako znaš i smeš ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 9, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan stvarno afrikanci su kompleksasi teski ... pa mislim vidi dosao sam da trazim savjet niti stavljam slike svojih voznja niti se petljam u vase voznje jer kad god nesto kazem odma aaa too nije enduro ... nije ni cudo sto svo odose sa bjbikers foruma jer moras biti kompleksas da bi bio ovdje , nije poenta druzenje ovoig foruma vec kompleksi, sto se mene tice mogu me odma banovat bas me briga iako sam ovdje prije polovine vas.. ne budali, previse je ozbiljna tema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 9, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan stvarno afrikanci su kompleksasi teski ... pa mislim vidi dosao sam da trazim savjet niti stavljam slike svojih voznja niti se petljam u vase voznje jer kad god nesto kazem odma aaa too nije enduro ... nije ni cudo sto svo odose sa bjbikers foruma jer moras biti kompleksas da bi bio ovdje , nije poenta druzenje ovoig foruma vec kompleksi, sto se mene tice mogu me odma banovat bas me briga iako sam ovdje prije polovine vas.. ааа 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 610 Napisano Jul 10, 2011 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan PA NI XTZ NIJE NISTA BOLJI OD TDM NA MAKADAMU NIŠTA bolji nije, ali PUNO bolji svakako jest! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 10, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A tek XRV.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jul 11, 2011 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U cetvrtak pokreat za Sibiu i trku Romaniacs 2011. Otvorena je tema u trkama na http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/68320-romaniacs-2011/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano Jul 17, 2011 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je danas bilo u Ham Pjesku... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jul 18, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan DRUGA SLIKAA JE VRHHH !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 18, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Obe su bre dobre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je danas bilo u Ham Pjesku... lijepe slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Jul 20, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Lepe da,vi to baš peglate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Avgust 7, 2011 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Moja lepotica KLX 650 c 1993 34000 km Malo sitnog cackanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 7, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan PRelep je Jel na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Avgust 8, 2011 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv motor, samo jedan sam vidio u zivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Avgust 8, 2011 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan PRelep je Jel na prodaju? Hvala u njegovo ime i nije na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jura 16 Napisano Avgust 8, 2011 U prolazu, 70 postova Motocikl: Kawasaki KLX 650 C Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv motor, samo jedan sam vidio u zivo! Pa ima ih nije da nije ja sam pre kupovine ovog video u nasim oglasima barem 15 razlicitih, a gde su tek oni koji nisu na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano Avgust 8, 2011 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan Mi se opet malo vozikali po vrletima nase Majevice 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Avgust 8, 2011 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan lepo ga vi terate, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Avgust 8, 2011 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobra zabava na Majevici Na Zlatiboru je bila ekipa sa kvadovima, desetak komada i cini mi se da su bas iz tvog kraja.Vecina je imala putne gume.Mi smo poneli tri motora pa smo rkali po onim celavim brdima, nije lose samo kamen ubi, kad klinac dodje postavice koju sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...